1. Ihonhoitoklinikka
  2. Kauneushoitola
  3. Kulmakarvahoitola
  4. Kynsihoitola
  5. Ihokarvojen poisto

By Emilie Holst er en kosmetolog, som er til at finde i Helsingør by. Klinikken er bestående af Emilie Holst, som er lægeeksamineret kosmetolog og hudterapeut. I klinikken bliver der sat stor fokus på perfektion og hygiejne, samt service. By Emilie Holst har et stort udvalg af behandlinger, som man blandt andet kan finde på hjemmesiden: byemilieholst.dk

4,3

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

Fremragende

Har både fået lavet ansigtsbehandling og lashlift hos By Emilie Holst, og kan kun på alle måder anbefale klinikken. Det er en fornøjelse, at få så gode behandlinger og resultater, og Emilie er også rigtig sød og rar, så jeg er yderst tilfreds.

20. elokuuta 2024

Det var den absolut bedste og mest…

Det var den absolut bedste og mest profesionelle behandling som du har givet mig og min datter i dag. Du var både sød og rigtig dygtig og vi følte os trygge og rigtig godt tilpas. Vi vil helt sikkert komme igen.

19. joulukuuta 2023

Kære Lone,
Tusinde tak for din virkelig søde anmeldelse af mig! Jeg glæder mig til at byde jer velkommen i klinikken igen🌸
Mvh Emilie Holst

Kæmpe anbefaling!

Emilie formår altid med sin varme personlighed, at gøre ethvert besøg i hendes klinik, en rigtig god og positiv oplevelse. Derudover er der ingen tvivl om, at Emilie er enorm professionel og yder en fantastisk service.

Jeg sender min største anbefaling herfra!

24. tammikuuta 2023

Kære Marie-Louise,
Mange tak for din anmeldelse, den er jeg rigtig glad for.

Varmeste anbefaling herfra

Jeg giver min varmeste anbefaling til Emilie og hendes klinik. Fra starten følte jeg mig i rigtig gode hænder og gik derfra med et meget tilfredsstillende resultat. Bestemt ikke sidste gang, at jeg ligger vejen forbi.

25. joulukuuta 2022

Kære Maria,
Mange tak for den meget fine anmeldelse, den er jeg glad for.

Dbh. Emilie Holst

Emilie og hendes hyggelige klinik får 5…

Emilie og hendes hyggelige klinik får 5 stjerner herfra! Dejlige behandlinger i bedste kvalitet og man føler sig tryg hele vejen igennem.

19. joulukuuta 2022

Kære Ann-Sofie,
Mange tak for de søde ord, dem er jeg glad for.

Kan anbefales

Kæmpe anbefaling herfra. Man føler sig bare tilpas når man er hos Emilie, og hun er både dygtig og meget perfektionistisk omkring sit arbejde - Det gør en tryg. Derudover er det en meget fin og hyggelig klinik. Jeg kommer helt sikkert igen.

30. marraskuuta 2022

Kære Laura,
Mange tak for den flotte anmeldelse, den sætter jeg pris på!

5 stjerner herfra

Rigtig fin klinik og en behandling der overgik alle mine forventninger. Kan i højeste grad anbefales til andre.

19. joulukuuta 2022

Kære Frederik,
Mange tak for de fine ord - jeg ser frem til at byde dig velkommen i klinikken igen!

Dbh. Emilie Holst

Jeg kan klart anbefale søde Emilie

Jeg kan klart anbefale søde Emilie! Udover at det er verdens hyggeligste klinik, så gik jeg også derfra med en manicure der var lavet til perfektion. Jeg glæder mig allerede til næste gang jeg skal besøge klinikken - dels det højt kvalificeret arbejde, men også Emilies skønne væsen!

8. tammikuuta 2023

Kære Matilde,
Jeg takker og bukker for de flotte ord. Jeg ser frem til at forkæle dig i klinikken igen!