1. Ihonhoitoklinikka
  2. Kauneus- ja terveysmyymälä

En hyggelig hudplejeklinik i hjertet af Holte. Her kan du få lækre behandlinger til ansigt og krop, der forskønner det ydre og giver velvære. Jeg tilbyder bl.a. - ansigtsbehandlinger med Exuviance - kropsmassage med de aromatiske olier fra Do Terra. - farvning af bryn og vipper samt Lash Lift - Hårfjerning med voks Alle ansigtsbehandlinger tager udgangspunkt i din huds specifikke behov. Mit mål er at give dig en oplevelse af maksimal velvære og luksus. Jeg glæder mig til at forkæle dig på klinikken.

4,3

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

Becker Beauty, Bagsværd

Becker Beauty som nu ligger i Bagsværd (ikke Holte) blev den skønneste ansigtsbehandling oplevelse af Eileen Becker.
Eileen gav også mine bryn lidt farve og forklarede mig hvilke simple trick til en bedre og blødere ansigtshud.
Alt i alt en fremragende oplevelse.
Jeg har allerede bestilt en ny tid ❤️

30. syyskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Beckerbeauty

Tak for de rosende ord :) Det var en fornøjelse at forkæle dig med en skøn ansigtsbehandling og se, hvordan din strålede bagefter :) Jeg ser frem til at se dig igen i november. Venlig hilsen, Eileen, Becker Beauty & Wellness.

Fantastisk lunchpeel-behandling

Jeg har haft meget tør hud i ansigtet, men det er væk nu! Jeg fik en fantastisk lunchpeel-behandling hos Eileen, hvor hun tilpassede behandlingen efter min huds behov. Min hud føles nu så meget bedre - den er dejlig fugtig og blød. Jeg vil helt sikkert vende tilbage!

24. lokakuuta 2023

Vastaus yritykseltä Beckerbeauty

Kære Aysha, Tusind tak for din fine anmeldelse. Det var en ren fornøjelse at se, hvordan din strålede efter behandlingen. Jeg glæder mig til at se dig til næste behandling. Venlig hilsen, Eileen Becker, Becker Beauty.

Besøg Becker Beauty

Besøg Becker Beauty. Super hyggelig klinik med en afslappende stemning og de lækreste behandlinger. Eileen har magiske hænder, omend man vælger ansigtsbehandling, massage eller pedicure. Du kommer helt ned i gear og forlader klinikken helt glad i låget.

4. huhtikuuta 2023

Jeg deler lige en god oplevelse

Jeg deler lige en god oplevelse - jeg var idag forbi Becker Beauty og få den store tur, frugtsyre, ansigtsmaske, hudrensning og så en HELT fænomenal afsluttende massage - se at få booket hos Eileen Becker i en fart - tip top behandling 😎❤️

7. maaliskuuta 2023

Vastaus yritykseltä Beckerbeauty

Tak for den fine anmeldelse Søren. Det var en fornøjelse at behandle dig og se forskellen i din hud bagefter. Venlig hilsen. Eileen Becker, Becker Beauty.

Eileens ansigtsbehandling er sagliggørende

Eileen som har klinikken, er særligt vidende og dygtig som kosmetolog og har en forståelse for hvad din hud har behov for.
Jeg fik en Signature ansigtsbehandling, som var vidunderlig. Eileens hænder er saliggørende, det var så skønt.
Jeg var vild med det.

10. helmikuuta 2023

Vastaus yritykseltä Beckerbeauty

Kære Henriette, Tak for den flotte anbefaling :)
Jeg glæder mig til at se dig igen på klinikken.
Venlig hilsen. Eileen Becker/Becker Beauty