Så fine små øreringe med et hjerte og node i midten. Vores datter går på musikefterskole, de havde premiere i går på deres performance og hun fik efterfølgende øreringene, som hun blev meget glad for... Näytä lisää

Jeg har handlet hos ByChristina flere gange og bliver stadig lige positivt overrasket. Udvalget er stort, smukke ting og til at betale selvom kvaliteten er i top. Og så er indpakningen oveni fantast... Näytä lisää

Min kone og jeg har handlet smykker flere gange hos Christina i Holbæk, vi er altid blevet betjent at smilene og imødekommende personale. Vi har altid fået kyndig hjælp og vejledning som passer til... Näytä lisää

Der er altid god service , man bestiller den ene dag og smykket er fremme den næste og hvis man bestiller charms til 2 forskellige ringer de og høre om der er sket en fejl , det syntes jeg er fin ser... Näytä lisää

1. Koruliike
  2. Korusuunnittelija
  3. Koruseppä
  4. Korujen korjaus
  5. Kellovalmistaja

Hos CHRISTINA er vi stolte af at være en dansk smykkevirksomhed med hjertet dybt forankret i den danske designtradition og håndværk. Hver eneste kollektion, vi skaber, tager udgangspunkt i vores passion for at levere smykker, der både udtrykker personlighed og fremstår som små kunstværker. Alle vores smykker bliver designet i Danmark, og vi sætter en ære i, at hvert stykke er en unik kombination af kvalitet og detaljerigdom. Hvert smykke fra CHRISTINA er håndlavet og skabt med øje for både kvalitet og detaljer. Vi tror på, at smykker skal have personlighed, og derfor skaber vores håndværkere hvert smykke med den største omhu og præcision. Processen bag vores smykker betyder, at hver ring, halskæde, armbånd eller ørering fremstår som et lille unikt kunstværk, hvor ingen to stykker er helt ens. Vi bruger kun de fineste materialer, som Sterling sølv og guld, og vi tilbyder både klassiske og moderne designs, der passer til enhver stil. Vores sortiment dækker et bredt udvalg af smykketyper, hvor du finder alt fra elegante fingerringe og tidløse øreringe til sofistikerede armbånd og halskæder. Vi tilbyder også smykkesæt og charms, der giver dig mulighed for at skabe dit eget personlige udtryk. CHRISTINA-smykker er skabt til kvinder, der sætter pris på dansk design og unikt håndværk, og som ønsker smykker, der både kan anvendes til hverdag og særlige anledninger.

4,7

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Min kone og jeg har handlet smykker…

Vi har altid fået kyndig hjælp og vejledning som passer til vores behov og efterspørgsel.
Vi kan 100 procent anbefale Christina i Holbæk.
Vi fortrækker at handle i deres smykkeforretning, 5 stjerner fra hver af os.

11. joulukuuta 2025

Smukke gaver

Jeg kunne undgå kaos i butikkerne på Black Friday og handle stille og roligt online. Det var let at finde det jeg søgte og jeg fik lige det jeg skulle bruge.

29. marraskuuta 2025

Rigtig god oplevelse

Rigtig god oplevelse i forbindelse med mangelfuld levering. Jeg ringede og talte med en yderst venlig medarbejder, der omgående fik afsendt det, der manglede.

20. marraskuuta 2025