Petersen Ure-Smykker Arvostelua 636

TrustScore 5/5 tähteä

4,9

Har intet andet end stor ros at give til Petersen Ure & Smykker. Bestilte online I webshop og varen blev leveret kun 2 dage senere. Havde endda ved en fejl bestilt øreclips istedet for ørestikker, hvo... Näytä lisää

Købte to ure på nettet, ville selv hente dem. Fik mail om de ville blive sendt, ringede dem og hurtigt svar og god telefon kontakt. God service i butikken da vi ville bytte det ene ur til et andet. Kø... Näytä lisää

Virkelig skøn og varm betjening idag, var i butikken i Helsingør for at indlevere et armbånd der skal laves og 1 diamant ørering fra mig mor, hvor jeg desværre har mistet den anden. Der var masser af... Näytä lisää

Bestilte en guldkæde søndag. Mandag ringe de for at få bekræftet at der nu var den rigtige kæde jeg havde bestilt 😃. Og for at fortælle mig at guldprisen var faldet, jeg ville derfor få kæden ca 1... Näytä lisää

1. Koruliike

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Helsingør´s største Urmager - Guldsmed butik Familie ejet siden 1966 At handle med ure, guld, sølv, og diamanter, er en tillidssag, som vi tager alvorligt.

4,9

Erinomainen

TrustScore 5/5 tähteä

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 48 tunnin sisällä

Siden er nem at navigere på

Siden er nem at navigere på. Har dog ikke modtaget varen endnu, da den først er klar i maj måned.

17. huhtikuuta 2026

Hej Anne
1000 Tak for de mange stjerner, dejligt at vide at du oplever at siden er nem at bruge, vi bruger temmeligt meget tid på at have den opdateret ☺
Martin Petersen

Fin levering

Fin levering. Billede af rem ikke svarende til virkelighed

2. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Petersen Ure-Smykker

Mange tak for de flotte stjerner! Vi håber, at du er glad for uret. Remmen kan godt se en smule anderledes ud i virkeligheden end på billedet, men vi håber, at du bliver rigtig glad for det. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål.
Mvh Jane

Perfekt service

Ringede til dem, da jeg var i tvivl om brede og længde på en halskæde.
Fik en sød og hjælpsom dame i telefonen. Og havde min bestilling dagen efter🤩

10. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Petersen Ure-Smykker

Tusind tak for de flotte stjerner! Det er rigtig dejligt at høre, at du fik god og brugbar hjælp. Vi sætter stor pris på din feedback!
mvh Jane

Fungerede fint

Fungerede fint. Hurtig ekspedition

7. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Petersen Ure-Smykker

Mange tak for de fem flotte stjerner.
Dejligt at det fungerede fint.

Super hurtig levering.

Super hurtig levering. Var dog bekymret over at få sendt en så dyr vare med almindelig post. Men alt forløb forrygende og varen var godt og forsvarligt pakket ind ved modtagelse.

13. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Petersen Ure-Smykker

Det var sørme godt at høre :-)
Mange tak for de flotte stjerner.

seiko spb125

fine watch fine price.
thank you

2. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Petersen Ure-Smykker

Thankyou for the stars , I am glad yoy like your new watch.
MVH Jane

Sjældent at man bliver ringet op og…

Sjældent at man bliver ringet op og tilbudt en vare til en lavere pris end den var bestilt til.

Vastaus yritykseltä Petersen Ure-Smykker

Ja det sker ikke så tit :-)
Tak for stjernerne og rigtig god dag.
MVH Jane

Hurtig handel fint udvalg og fine…

Hurtig handel fint udvalg og fine kvalitetssmykker. Eneste forvirring var at der stod at den ønskede vare ikke var på lager, men nedenunder stod der at den var. Og det var den heldigvis

Vastaus yritykseltä Petersen Ure-Smykker

Ja engang i mellem driller teknikken .
Godt at vi fadt ud af det.
Tak for de fine stjerner

MVH Jane

Overraskende god service og god stil

Bestilte en guldkæde søndag.
Mandag ringe de for at få bekræftet at der nu var den rigtige kæde jeg havde bestilt 😃. Og for at fortælle mig at guldprisen var faldet, jeg ville derfor få kæden ca 1400 kr billigere.
Det er da super service jeg overhovedet ikke havde forventet.

Vastaus yritykseltä Petersen Ure-Smykker

Ja tillykke, du var en af de heldige.
Mange tak for stjernerne og de pæne ord.
Dem er vi glade for.
MVH Jane

Hurtig og nem at handle med.

Hurtig og nem at handle med.

4. helmikuuta 2026

Hej Dorthe,

Tak for at du synes vi er gode at handle med og tak for de fem stjerner.

Super forretning

Altid meget venlige, imødekommende og hjælpsomme.
Kan varmt anbefales

5. helmikuuta 2026

Hej Trine,

Tak for de fem stjerner.

Tak for anbefalingen og de pæne ord, sætter vi stor pris på.

Alex

Meget god service samt god oplevelse.

Fantastisk søde, og god vejledning på mit nye guld armbånd.
Jeg vil handle hos dem igen, uden tvivl,

12. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Petersen Ure-Smykker

Det er rigtig dejligt at høre. Du er altid velkommen.
Tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner.
MVH Jane

Fysisk butik med fantastisk on-line handel !

Jeg købte en halskæde. Den blev leveret i en rigtig god æske og meget smukt indpakket. Det hele forsvarligt indpakket i beskyttende papkasse. Som ekstra krydderi en dejlig, personlig hilsen fra Tina :-)
Jeg er så glad for at kunne give så smuk en gave, man ikke kunne se var købt på nettet !

17. tammikuuta 2026

Hej Hanne,

Tusind tak for de meget pæne ord, det er vi glade for og de fem stjerner.

Dejligt at vi har levet op til dine forventninger eller måske overgået dem :-)