Buddio: Lær at løbe lydguide Arvostelua 129

TrustScore 5/5 tähteä

4,9

Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 5/5 tähteä

Har lige været ude på min 4. træning. Er så glad for at have tilmeldt mig dit webinar til at starte med, og efterfølgende nu er med på din app. Er vild med måden det fungerer på, for det gør nemli... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Hej. Har I dag gennemført 3 km forløbet. Og jeg har ikke mærket mine gamle løbeskader💪har også anbefalet det til andre. Men løb i dag 4,6 km på de 30 min jogging. Jeg vil nu egentligt bare gerne spri... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Har netop gennemført 3 km forløbet med Stephanie “i hånden”. Jeg havde ikke løbet i 8 år pga. graviditeter og manglende motivation - blev altid overvældet over hvor hårdt det var og nedslået over min... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Vil du lære at løbe er dette koncept ikke mindre end genialt.Med Stephanie, der støtter, guider og ikke mindst motiverer på hendes behagelige facon, i ørerne. Virkelig fedt hun også har styr på ti... Näytä lisää

Yritys on vastannut

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia

Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.

Saanut 5/5 tähteä

Intet mindre end fantastisk.

Intet mindre end fantastisk.
Jeg har forsøgt at blive løber igennem 25 år og det er aldrig lykkes før.
Men med Stephanie i ørerne er det nu godt i gang med at lykkes.
Vild godt koncept. Man skal bare have løbetøj på og så bliver man guidet. Det er næsten meditativt. Man skal ikke tænke på noget. Bare løbe, lytte og være i et med naturen.
Og en god ide at sessionerne bliver lukket når der er gået et par dag. Så kommer man nemlig afsted.
Alle mine anbefalinger herfra.

29. elokuuta 2023

Vastaus yritykseltä Buddio: Lær at løbe lydguide

Årh, jeg er så glad for at læse at vi har kunne hjælpe dig rigtigt igang, og det bare går fantastisk! Sejt!
Jeg hepper på dig hele vejen.

Vi ses online til næste løbetur :-)

3-km lær at løbe forløb

Jeg har købt og er i gang med et 3-km's løbeforløb. Jeg har løbet før et langt sygdomsforløb, men jeg kunne ikke få løb til at fungere selv, trods 6-10 forsøg med diverse blide løbeprogrammer. Det gør en kæmpeforskel at have kompetent hjælp på sidelinjen og det er skønt at have Stephanie i ørerne, så jeg ikke skal holde øje med tid mm. Dertil er Stephanie utroligt motiverende og kommer med relevante input. Jeg er endnu i gang med forløbet, har været i gang 3 uger nu og er virkelig tilfreds - anbefaler på det varmeste.

28. elokuuta 2023

Vastaus yritykseltä Buddio: Lær at løbe lydguide

Tusind tak for anbefalingen Tina :-) Jeg er så glad for at du er landet det helt rigtige sted, og vi har kunne hjælpe dig sikkert igang.

Keep up the good work! Vi hepper hele vejen og vi 'ses' online :-)
Har du spørgsmål så skriver du jo bare til mig undervejs!

Rigtig godt fortsat træning!

Helt igennem genialt

Helt igennem genialt!
Jeg har haft svært ved at komme afsted og har aldrig rigtig fået system i mit løb, men med Stephanie i ørene kommer jeg afsted med et smil. Kan kun anbefales.

27. elokuuta 2023

Hej Ann,

Tusind tak fordi du har taget dig tid til at skrive og give os en anbefaling herinde!
Jeg er så glad for at høre at du har været glad for forløbet! Det er det der betyder allermest :-) Er glad for at kunne hjælpe.

Din løbeinstruktør

Saanut 5/5 tähteä

Det er de bedste investerede penge..

Det er de bedste investerede penge jeg nogensinde har givet ud! Motiverende, lærende og meget autentiske bliver man sikkert ført igennem det løbeprogram man har købt. Jeg er vild med Stephanies måde at coache på!
Kan klart anbefales til alle der ønsker at lære løbe!

27. elokuuta 2023

Vastaus yritykseltä Buddio: Lær at løbe lydguide

Tusind tak for de fine ord Angelica! Det betyder så meget! Jeg er så glad for at høre at du er rigtig glad for forløbet. Er glad for at have dig med :-)

Powerwalk med Stephanie

Det har været super fint at powerwalke “sammen med” Stephanie. Hun motiverer og informerer, og det at sessionerne udløber er med til give det lille ekstra spark der skal til.
Jeg har været SÅ glad for forløbet og har derfor også tilmeldt mig intervaltræning her i juli. Og satser på løbetræning (🤞) efter sommerferien.
/Charlotte

3. heinäkuuta 2023
Saanut 5/5 tähteä

Stephanie du har virkelig gjort dette…

Stephanie du har virkelig gjort dette forløb til noget som jeg aldrig have troet jeg kunne. Løbe 3 km med dig i ørene har været hel fantastisk. Jeg lider at astma og er multiallergier så har løbet op løbebånd her hjemme da jeg ikke kan løbe ude i den smukke natur. Men igen har haft jeg aldrig kunne løbe og denne gang har det virkelig hjulpet mig. Du er god til at heppe og snakke så man glemmer hel at man løber 😂😂😂 til jer som skal igang. Køb dette her i fortryder ikke.

3. heinäkuuta 2023
Saanut 5/5 tähteä

Det har været dejlig at have Stephanie…

Det har været dejlig at have Stephanie med, på løbeturene. Jeg troede ikke at jeg skulle kunne løbe igen. ( Alt for gammel, og meget for tung. Med ømme knæ...) Men det er gået fint, der er ingen undskyldninger for ikke at prøve.
Så tak for denne gang.
Mvh Ida

19. kesäkuuta 2023

Yes!

Hej Stephanie.

Du skal lige have lidt med på vejen:

Jeg ved ikke hvad der gik af mig den dag jeg spontant klikkede køb på 3 km forløbet 😉 Det var en pludselig indskydelse - men det er da det bedste jeg længe har gjort. Er så stolt af at være nået til træning 12 uden at have misset en eneste træning 💪

Jeg gik med en ide, om at det nok var bedre i min alder (47) med styrketræning - og ja det kan da godt være - men må bare sige at den bedste træning jo uden tvivl er den man får gjort og ikke bare tænker på.

Jeg må konstatere at konceptet med at træningen forsvinder igen motiverer mig supergodt til at komme afsted, så jeg ikke misser en del af forløbet.

Faktisk frygter jeg allerede for hvordan jeg skal komme afsted, når forløbet slutter. Kan man fortsætte direkte på 5 km forløbet? Eller giver det ikke mening?

3. kesäkuuta 2023

Vastaus yritykseltä Buddio: Lær at løbe lydguide

Tusind tak for anbefalingen! Vi er så glade for at du spontant klikkede og kom med. For med den udtalelse, kan vi se det var det hele værd.
Vi er så glade for at det har fungeret så godt for dig :-)

Du kan sagtens fortsætte på 5 km forløbet. Her starter vi også stille og roligt ud. Og du vil helt sikkert opleve stort overskud i starten (hvilket jo er det fedeste) men så kan du begynde at fokusere lidt på tempoet og distancen :-) Jeg kontakter dig på mail.

Fantastisk peptalk i ørerne

Det er bare fantastisk at løbe med en god gang peptalk om motivation, kost, råd om løbetempo osv i ørerne. Man kan da ikke lade være med at smile, når man efter fx 6. interval løb er ved at være træt og der så lyder: Godt gået, smil og klap jer selv på skulderen….

2. kesäkuuta 2023

Vastaus yritykseltä Buddio: Lær at løbe lydguide

Tusind tak for de søde ord! Jeg er så glad for at høre at de små peptalks virker, lige præcis når de skal :-) Sådan stærkt!

Det lykkedes!!

Det lykkedes!!
Jeg meldte mig på 3 km. løbeprogram, da jeg har dårlige knæ og ikke ville tage en for stor mundfuld fra starten. Jeg har aldrig været motiveret for at løbe, men nu skulle det være. Da intervallerne var på 2 min. tænkte jeg at det ALDRIG ville lykkes mig...men det gjorde det! Trods udfordringer med iskiars og tidspres er det lykkes mig at komme gennem alle træninger og løb over 3 km. på sidste træning.

30. toukokuuta 2023

Vastaus yritykseltä Buddio: Lær at løbe lydguide

Sådan Pernille! Mega godt klaret og sejt kæmpet.

Et sikkert skridt ad gangen, og så kommer det helt stille og roligt. Det kan være så svært at gøre alene, så jeg er bare så glad for at høre at det har fungeret rigtig godt med mig i ørerne.

Mega sejt!

Saanut 5/5 tähteä

Tror det lykkes denne gang..

Hej Stephanie

Jeg har tidligere forsøgt at komme igang med at løbe lidt- men må erkende at jeg har ødelagt det for mig selv ved at starte for hårdt ud.
Det der er godt ved dit forløb, det er bl.a. at man har en “med på turen” som er behagelig at høre på og opmuntrende på en måde hvor man ikke føler sig forkert eller som et totalt håbløst tilfælde, når man er ved at give op.

25. toukokuuta 2023

Vastaus yritykseltä Buddio: Lær at løbe lydguide

Tusind tak for anbefalingen Mette.

Det skal gå forbavsende roligt fremad, når vi starter op med løb, så jeg er så glad for at du er klar på at give det en skalle sammen med mig. Er rigtig glad for at høre at du oplever min stemme som opmuntrende og bekræftende, det er nemlig lige præcis det jeg forsøger at ramme. For du skal ikke føle dig forkert, på noget tidspunkt! :-) det er så sejt!

Jeg er fan!

Jeg er startet op på blivløber, 3 km på 8 uger, for et par uger siden.
Jeg er startet mange gange på nybegynderhold i den lokale løbeklub for at komme igang. Men hver gang er der enten sygdom, skader eller ganske simpelt at tiderne ikke har passet ind i de øvrige ting i livet. Og så er projektet faldet til jorden igen.
Med Stephanies program kan jeg selv planlægge, hvornår det passer ind, bare jeg får klaret træningen inden den næste træning frigives. Og det er dejligt at man bare kan skrive til Stephanie og få gode råd, hvis kroppen brokker sig.
Det er super-motiverende at have Stephanie som usynlig løbemakker. Jeg elsker de positive vipes og tips og tricks undervejs!
Tak for et super løbeprogram, jeg er fan!
Susanne

22. toukokuuta 2023

Vastaus yritykseltä Buddio: Lær at løbe lydguide

Tusind tak for de søde ord Susanne! :-)
Jeg er så glad for at høre at det fungerer godt for dig med både løbetræningen og min hotlinje til sprøgsmål og hjælp.

Stærkt arbejde! Jeg er så glad for du er med :-)

Fedt løbeprogram

Hej Stephanie,
Jeg fik aldrig sendt en sms efter træning 4 på 5 km forløbet. Er lige kommet hjem efter træning 5 og jeg er helt vild med det. For år tilbage kunne jeg løbe halvmarathon og efter års pause har det været for svært at træne mig selv op igen. Derfor er dette program perfekt fordi jeg ikke "får lov" at lægge for hårdt ud og dermed undgår opstartsskader og manglende motivation. Glæder mig allerede til næste løbetur 👍

23. toukokuuta 2023

Hej Jane,
Det er bare helt iorden, jeg ønsker blot at høre hvordan det går undervejs. Så tak fordi du skriver her :-)

Mega godt arbejde! Det er nemlig så vigtigt at vi starter stille og roligt ud, og får opbygget et godt fundament. Så kan distancen og tempoet altid komme henadvejen ;-)

Jeg er blevet løber

Anbefaling:
Jeg er 58 år og overvægtig. Jeg har ikke lavet nogen former for motion i mange mange år. Jeg sidder ned det meste af min arbejdsdag, men tænkte at hvis jeg ikke gør noget NU så kommer det aldrig til at ske.
Jeg så Stephanies reklame på Instagram og tænkte at det var simpelthen så billigt og virkede til at være noget man kunne følge med i så det skulle have en chance.
Stephanie er den perfekte motivator. Stille og rolig, og hun ved lige præcis hvad man tænker når man kæmper sig afsted på stien og synes man har sit liv i en meget tynd tråd 😂🥵
Jeg startede ret hurtigt med at få smerter i det ene knæ, men fik råd af Stephanie og det gik over igen. Jeg fulgte ok med i starten, sprang ikke nogen løbedage over, uanset vind og vejr, selvom jeg dog på grund af arbejde ikke kunne løbe med de “rigtige dage”. Her på dag 13 og 14 er det svært for mig helt at følge med, MEN jeg er fuldstændig høj når jeg kommer hjem. Det er SÅ FEDT. Uanset hvordan det går så roser Stephanie én og jeg er med!!! Jeg sidder ikke hjemme og strikker i sofaen. Jeg LØBER!!
Jeg var aldrig nået her til uden Stephanie i ørerne og anbefaler forløbet til alle der gider lytte 🥰
OG jeg er overbevist om at jeg gennemfører noget der aldrig før er lykkes for mig!

22. toukokuuta 2023

Vastaus yritykseltä Buddio: Lær at løbe lydguide

Hvor er det bare dejligt at høre Lotte. Fedt du kom med og fandt ud af at det lige netop var noget for dig :-)

Det er helt iorden at have de hårde dage. De kommer og går. Her skal du bare sætte tempoet helt ned. For intet tempo er forkert. Og følelsen når du kommer hjem igen, er det hele værd! Hvor er du bare sej! :-)

Du kommer med sikkerhed igennem, med den attitude! Jeg glæder mig sådan til at heppe dig i mål :-)

Din instruktør

Hej Stephanie
Her kommer mon foreløbig anbefaling
Jeg kan næsten ikke få hænderne ned
Det er et super løbeprogram
Jeg har flere gange inden løb tænkt det her kommer jeg ikke igennem Men med din guidning gennemfører jeg alle lektioner 👏👏👏
Det her er en investering i en sundere krop
Tusind tak for det Stephanie

11. toukokuuta 2023

Vastaus yritykseltä Buddio: Lær at løbe lydguide

Tusind tak for din anbefaling! Hvor er det bare dejligt at høre. Du er på helt rette vej og jeg hepper hele vejen på dig! :-)
Du er så sej!

Super motiverende

Startede helt forfra igen med løb efter 2 år med masser af skader. Har med dette forløb trænet kroppen op til at kunne klare 5-7 km løb igen uden problemer. Kan kun opfordre alle der ønsker at starte, at skynde jer at melde sig på næste 5 km online forløb. Håber snart der kommer et 10 km forløb Stephanie 😀

7. toukokuuta 2023

Vastaus yritykseltä Buddio: Lær at løbe lydguide

Sådan Ann! Mega sejt :-) Hvor er det bare fantastisk at du har 'rendt' fra skaderne!

10 km forløbet er på tegnebrættet. Men der varer lige lidt endnu ;-)

Saanut 5/5 tähteä

Virkelig godt forløb med relevante…

Virkelig godt forløb med relevante træningspas, høj faglighed i de gode råd og god motivation.

27. huhtikuuta 2023

Vastaus yritykseltä Buddio: Lær at løbe lydguide

Tusind tak for de anbefalingen Sus! Jeg er så glad for at høre at du er tilfreds med vores koncept :-)

Fantastisk forløb

Så er det 14 dage siden jeg blev færdig med dette fantastiske online løbekursus og jeg er stadigt helt høj💪
Det er absolut det bedste jeg har gjort for mig selv i mange år. Jeg er 53 år og har for år tilbage løbet, men efter mange forsøg på at komme i gang igen uden held, læste jeg om dette kursus. Så med Stephanie i ørene gennem 2 mdr. er jeg både blevet en bedre og hurtigere løber og motivationen er i top. Løber nu 6-8 km x 3 om ugen og ELSKER det🏃‍♀️🏃‍♀️
Kan varmt anbefale dette kursus👍

19. maaliskuuta 2023

Vastaus yritykseltä Buddio: Lær at løbe lydguide

Hvor er det dejligt at læse! Jeg er så glad for at du har kunne bruge forløbet til at komme ordentligt igang og nu løber på egen hånd. Sådan!

Tusind tak for anbefalingen :-)

blivløber.dk

Super forløb

Jeg har lige afsluttet et online lær-at-løbe 3-km forløb for nybegyndere i 8 uger. STOR anbefaling herfra.
Jeg er 51 år og har gennem mange år ønsket at kunne løbe, men brugt undskyldningen om at det ikke var noget for mig.
Det har været helt fantastisk. Jeg har gennemført det og kan nu løbe 3 km uden pause, og mere til.
At have Stephanie i ørerne har gjort det optimalt, idet jeg ikke skulle holde øje med tiden på et ur eller telefon. Jeg har kun koncentreret mig om at komme ud af døren, og ellers gøre som der blev sagt :) Haft en skøn følelse i kroppen efter hver gennemført træning.
Den eneste lille ting jeg har undret mig over er, at der står skrevet man får en personlig samtale. Den har jeg ikke haft, men har heller ikke haft behovet. Men det er hele tiden muligt at få kontakt med Stephanie under forløbet via sms.

13. maaliskuuta 2023

Vastaus yritykseltä Buddio: Lær at løbe lydguide

Tak for anbefalingen! Vi er så glade for at læse, at du har været glad for forløbet hos os.
Dejligt at du har gennemført med overskud, også gennem hver træning :-)

Årh, jeg må lige få tjekket vores hjemmesider igennem, da samtalen var noget jeg havde med de allerførste deltagere, som var gennem et testforløb hos os, lige da vi havde oprettet vores koncept.

Tak for at gøre opmærksom på at det, så vi kan få rettet det, så der ikke opstår forvirring omkring det fremover. Jeg er glad for at du alligevel bare har skrevet, når du har haft spørgsmål undervejs :-)

Instruktør på blivløber.dk

Fantastisk online løbeforløb.

Det troede jeg ellers ikk` jeg ku` 😊
Jeg har ikke løbet i mange år, har forsøgt flere gange på egen hånd, men har nok altid startet for hårdt ud. Stephanie har som min trofaste usynlige løbemakker givet god vejledning, opmuntring, ros og anerkendelse men jeg er også blevet presset og skubbet i den rigtige retning af en succes. Efter 8 uger har jeg nu nået mit mål 😊 det har været en sand fornøjelse.

9. maaliskuuta 2023

Vastaus yritykseltä Buddio: Lær at løbe lydguide

Tusind tak for anbefalingen!

Jeg er så glad for at læse dine skønne ord. At du har lykkes med at lære at løbe, med lidt hjælp fra os, det er så sejt klaret :-) Tusind tak fordi du har været med.

Trustpilot-kokemus

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin