Bruuns Bøger

Update: 4 timer efter den her sølle anmeldelse fik jeg mail tilbage fra dem. Så hvis i står i samme situation, som jeg kan se på de andre anmeldelser ikke er usædvandligt, så prøv og lave en 1-stje... Näytä lisää

Jeg bestilte nogle bøger og landkort over et ikke så ofte besøgt område. Alt kom som bestilt indenfor tå dage

Den første bog vi modtog fra Bruuns Bøger havde et hul i coveret, hvilket jo ikke var optimalt, men returneringen gik rigtig fint, og medarbejderen hjalp os faktisk med at finde den helt rigtige versi... Näytä lisää

Suverænt kundeservice - hurtig reaktion og respons, og ikke mindst hjælp - vi fik bogen fra den ene dag til anden og kunne levere gaven ved selve reception, i stedet for at eftersende. Det betød virk... Näytä lisää

1. Kirjakauppa
  2. Lastenkirjakauppa

Vi er en online boghandel, med fokus på god service og gode anbefalinger. Vi har nogle af Danmarks billigste bøger og brætspil! Besøg os på www.bruunsboeger.dk/

Kaikki arvostelut

24 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

God oplevelse

Har bestilt et par bøger om søndagen, fik ordrebekræftigelse med det samme, men så har jeg ikke hørt fra dem i tre dage. Skrev en mail til deres kundeservice, som svarede og sagde, at de vil sende det afsted om torsdagen, så jeg kan få dem om fredagen. De har så først sendt dem om fredagen, men jeg fik dem den næste dag, så alt gik godt til sidst.

14. kesäkuuta 2023

Super god service og hurtig levering!

Super god service og hurtig levering!
Fik tilsendt en bog der var skadet lidt under transport, hvorefter jeg skrev til kundeservice og fik med det samme tilsendt en ny bog helt uden problemer :)
Vil helt klart anbefale siden og selv købe derfra igen.

21. toukokuuta 2023

Bibel-sælgere

Bestilte 17.04 bogen “The Power” som firmaet havde på lager iflg. deres hjemmeside. Jeg modtager den ikke og hører ingenting så skriver til dem 24.04 for at høre om de enten kan sende eller returnere mine penge - det svarer de aldrig på. Men så sørme om ikke at jeg 13.05 får besked om at jeg kan gå ned og hente en pakke fra Bruuns Bøger, hvilket jeg så lige har gjort - og så har de sendt mig “The Holy Bible” sammen med en følgeseddel med personoplysninger om pågældende anden kunde som tilsyneladende har bestilt den (og som måske har fået min bog).

13. toukokuuta 2023
Bruuns Bøger-logo

Vastaus yritykseltä Bruuns Bøger

Hej Tommy.

Vi beklager meget at vi har fået sendt dig den forkerte bog, dette er desværre en menneskelig fejl der kan ske, men ikke burde. Jeg kan desværre ikke se du tidligere har prøvet at komme i kontakt med os, på nogle af de mails man kan kontakte os på.

Vi sender dig en mail så vi kan få løst dette :-)

Vi beklager meget for ulejligheden.