Bruun & Stengade  Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,4

Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 5/5 tähteä

Hurtig ekspedition, korrekt vare. Vældig fin slimfit skjorte til en fornuftig pris.

Saanut 3/5 tähteä

Bestilt sorte jeans Style NEAL 1502-106 Ser federe ud på billedet, ikke helt slim fit vil jeg sige. Modellen virker som om den er syet så bagdelen hænger længere nede end fordelen på buksen. Jeg... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Havde egentlig Ikke forventet den store kundeservice ud fra læsning af de mange anmeldelserne, der sætter Brun & Stengade i halv dårligt lys. Under returning af ordre til firmaet, var min pakke kommet... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Jeg må give min største anbefaling af Bruun og Stengade. Jeg bestilte i sidste uge en pullover, der desværre krympede efter én vask ved 30grader til trods for at det fremgår i vaskeanvisningen at d... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Miestenvaateliike

Yrityksen kirjoittama

Bruun & Stengade blev etableret i 2004 af Niels Bruun og Peter Stengade, med drømmen om at skabe herretøj til den selvbevidste dansker. De startede med at lave en kollektion bestående af klassiske skjorter, men nu efter mere end 15 år, har kollektionen vokset sig til at være et full concept som forhandles verden over. Alle kollektionerne følger nutidens trends, er stilrene og af høj kvalitet. Bruun & Stengade lever for at designe tøj, som føles godt og giver en det ekstra boost.

Yhteystiedot

Pyytää asiakkailta arvosteluja

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 2 viikon sisällä

Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia

Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.

Kaikki arvostelut

15 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Hej FCZuma,
Tusinde tak for din anmeldelse! Vi er så glade for at høre at du er tilfreds med vores tøj. Vi sætter virkelig pris på at du har henvendt dig til vores kundeservice.

Saanut 5/5 tähteä

Hurtig levering og nem returnering af…

Hurtig levering og nem returnering af det der ikke passer i størrelse.

6. tammikuuta 2023

Hej Brian,
Mange tak for din anmeldelse! Dejligt du er tilfreds med vores levering og bytteservice.
Du ønskes en rigtig god dag.

Saanut 5/5 tähteä

Igen en hurtig og korrekt levering fra…

Igen en hurtig og korrekt levering fra virksomheden med den gode pasform og kvalitet. Bruun & Stengade er første sted jeg orienterer mig ved behov for nyt i garderoben.

Mvh/Thomas

29. joulukuuta 2022

Hej Thomas,
Tusinde tak for din feedback!
Vi er meget glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med at handle hos os.

Hej Niels,
Tusinde tak for din anmeldelse! Vi er så glade for at høre at du er tilfreds med vores service og tøj. Vi sætter virkelig pris på at du har henvendt dig til vores kundeservice.

Kvalitet.

Som altid er det en god kvalitet, til en overkommelig pris.

22. joulukuuta 2022

Hej Asghar,
Tusinde tak for din anmeldelse - den betyder meget for os! Vi er glade for at høre, at du er glad for tøjet.

Saanut 1/5 tähteä

Butikken i Fields ville ikke bytte en…

Butikken i Fields ville ikke bytte en skjorte, der var pakket ud.
Jeg ville blot have en anden størrelse.
Synes at være en MEGET dårlig service.

1. tammikuuta 2023

Hej John,
Tak for din anmeldelse - vi sætter altid pris på både ris og ros.
Vi er derfor kede af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse. Det er dog en anelse uklart for os med den korte beskrivelse, hvad der er præcist er hændt, derfor er du mere end velkommen til at kontakte os på enten vores mail: webshop@bruunogstengade.dk eller på +45 44 64 60 90.

Saanut 4/5 tähteä

God kvalitet og stort sortiment

Køber de fleste af mine skjorter hos Bruun og Stengade. God kvalitet og bredt sortiment. De mangler skjorter med stretch, så ville jeg nok købe alle mine skjorter der.

27. marraskuuta 2022

Hej Jakob,
Velbekomme! Og tusinde tak for din anmeldelse! Vi er så glade for at høre at du er tilfreds med vores sortiment.

Kvalitet

Kvalitet. Hurtig levering

1. joulukuuta 2022

Hej Ulla,
Mange tak for din fine anmeldelse, dén sætter vi virkelig pris på!
Rigtig dejlig dag til dig.

Hurtig ekspedition

1. joulukuuta 2022

Hej Niels,
Tusinde tak for din anmeldelse! Vi er så glade for at høre at du er tilfreds med vores service. Vi sætter virkelig pris på at du har henvendt dig til vores kundeservice.

Very good quality.

Very good quality.
Fast delivery.

I ordered an overcoat because a friend of mine has had one for a few years and I loved the feel and look of it. Great decision, I love it and wear it all the time.

24. marraskuuta 2022

Hi Eduardo,
Thank you for your review!
We are very happy to hear that you had a good experience shopping with us - it means a lot.
We wish you a very good day.

Saanut 5/5 tähteä

Hurtigt levering og fin service i…

Hurtig levering og fin service i butikken.

24. marraskuuta 2022

Hej Jesper,
Tusinde tak for din anmeldelse!
Vi er meget galde for at høre, at du har haft en god oplevelse ude i vores butik.
Vi ser frem til at se dig igen.

Saanut 5/5 tähteä

Perfekt balance imellem kvalitet og…

Perfekt balance imellem kvalitet og pris - elegant og skandinavisk design. Jeg har stor glæde af min B&S garderobe 👍👍 keep up the good work✌️✌️

8. marraskuuta 2022

Hej Deleuran,
Mange tak for dine fine ord. Det er vi utrolig glade for at høre - det betyder meget!
Du må have en rigtig god dag.

Saanut 4/5 tähteä

Fik ikke alle de vare jeg havde…

Fik ikke alle de vare jeg havde bestilt, men det jeg fik var fint.

9. marraskuuta 2022

Hej Mikael,
Mange gange tak for at du tog dig tid til at give os en anmeldelse. Vi er glade for at du er tilfreds med vores vare.
Det er dog en anelse uklart for os med den korte beskrivelse, hvad der præcist er hændt med din levering.
Rigtig god dag!

Saanut 5/5 tähteä

Hurtig levering. Fint produkt.

9. marraskuuta 2022

Hej Kurt,

Mellemhurtig service

26. lokakuuta 2022

Hej Dan,
Mange tak for din anmeldelse!
Vi meget glade for at høre, at du har haft en god oplevelse ved at handle hos os - det betyder meget.
Du ønskes en rigtig god dag.

Nem og overskuelig webshop

Nem og overskuelig webshop. Godt udvalg. Hurtig kundeservice

2. syyskuuta 2022

Hej Morten,

Virkelig hurtig levering

1. syyskuuta 2022

Hej Kenneth,
Tusinde tak for din fine anmeldelse!
Du ønskes en skøn dag.

Snygga

Snygga, sköna och välsittande skjortor. Mitt favorit märke för skjortor!

24. elokuuta 2022

Hej Per
Mange tak for din anmeldelse. Den sætter vi pris på!
Rigtig god dag.

God og behjælpelig servic

God og behjælpelig service

9. elokuuta 2022

Hej Fernando,
Mange tak for din fine anmeldelse. Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse hos os.
Håber du får en rigtig god dag!
/ Cecilie - Bruun og Stengade

Trustpilot-kokemus

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin