Brugteski.dk Arvostelua 315

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,5

Har kun godt at sige om Brugtski.dk Personalet var super imødekommende, hjælpsome og professionelle, da jeg var forbi deres butik for at kikke på ski 🎿 Kan oprigtig anbefales, hvis du mangler godt... Näytä lisää

Havde købt et par brugte støvler som viste sig at være lidt for små. Det opdagede jeg først da den tilkøbte returret var udløbet. Ringede og beklagede min sendrægtighed. Intet problem. Returnerede dem... Näytä lisää

Min søn købte noget skiudstyr tilbage i oktober 2025. Efter at have brugt det i uge 7 var han ret utilfreds med udstyrets kvalitet. Efter hjemkomst sender jeg en besked til Brugteski.dk vedr. ovennævn... Näytä lisää

Jeg købte et par ski hos brugteski.dk på baggrund af deres salgsbilleder, som viste ski i pæn og acceptabel stand. De ski, jeg modtog, var derimod kraftigt slidte, med omfattende ridser og synlige... Näytä lisää

1. Laskettelukauppa
  2. Lumilaudat
  3. Talviurheiluliike

Vi har Danmarks største udvalg af brugte alpinski, og for at det ikke skal være løgn, har vi også de laveste priser. Gratis fragt til nærmeste pakkeshops hos os! Vi har ski fra anerkendte mærker såsom: Atomic, Salomon, Head, Fischer og Rossignol. Du kan derfor være helt sikker på at kvaliteten er i top når du handler hos os!

4,5

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

On vastannut 87 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 1 viikon sisällä

Vi havde brug for hurtig forsendelse da…

Vi havde brug for hurtig forsendelse da vi skulle på ski med kort varsel og der var service i top. Vi valgte en ski i bronze vel vidende om den så ville være brugte - men den var noget mere brugt en forventet stadig med en del slid, og så var den desværre ikke slibet og vokset som beskrevet - hvorfor prisen så var lidt i den høje ende af et par brugte ski. Derfor vi valgte kort efter modtagelse at melde den kommer retur og kom ikke med på skiferien desværre. Men igen, deres service var til UG.

13. helmikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Brugteski.dk

Vi beklager meget selvfølgelig over at du har fået et par ski, der selvfølig skulle være kigget igennem enden at de blev solgt, men vi er galde for at du synes at service er god

mvh

God service

God service - Jesper var super god til at hjælpe og vejlede i at få de rigtige ski.

6. helmikuuta 2025

Hej Mette, Vi er også meget glad for Jesper, Han yder en fantastisk service

Klar anbefaling

Købte Race Salomon GS i bronze stand. Selvom det er den ringeste stand, som de sælger, er de i super stand og til super pris

8. helmikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Brugteski.dk

Hej August, Det er vi meget glade for at høre, håber du nyder de pister du er på

Fandt samme ski, helt nye til samme pris.

Købte ski hos brugteski, fysisk i deres butik i november. Anden uge i januar var de selv samme ski til salg, helt nye, samme bindinger og det hele til salg til samme pris. Fuldstændig urealistiske priser. Vil ikke anbefale nogen at købe ski der.

23. marraskuuta 2024

Hej Mathias

Vi prøver at finde de bedste priser på vores produkter, og de bliver lavet ud fra standen, men selvfølglig også efter den pris vi køber dem til. Vores priser bliver også lavet ud fra den vejledende udsalgspris, og vi kan ikke altid følge med de store virksomheder.

Men nogle gange kan man være heldig at finde en ski magen til måske enda ny, til samme pris som vi sælger vores ski til.
dog kører de også en rabat på skien.

Så hvis man finder en samme ski som vi har på vores hjemmeside, som på en anden hjemmeside bare ny, synes vi da også at det bedste købe er at købe der. Men vi gør alt hvad vi kan få de bedste priser til alle vores kunder

Skibindingerne blev ikke strammet efter…

Skibindingerne blev ikke strammet efter servicen og blev sat til 65 kg. Man sagde, at den skulle sættes til 85 kg. Alle skruer på skiene er løse. Ridserne skulle også repareres, men det blev de ikke. 250 kr for service, meget dårlig, jeg anbefaler det ikke.

15. helmikuuta 2025

Hej Marcin

En service til 250 kroner er til en standart service, hvis man har nogle ridser der er dybere end det, vil vi også anbefale dig en pro service

Jeg beklager også over at vi ikke har fået lavet den rigtige indstilling på dine ski. Vi prøver at gøre det bedste for alle, dog sker der fejl nogle gange

mvh

Ordholdende.

Venlig betjening, hurtig levering, ordholdende.

28. tammikuuta 2025

Hej Mona, Mange tak for dine fine ord

Super service

Købte et par støvler der desværre viste sig ikke at passe. Super nem og hurtig retur.

Kan helt sikkert anbefales.

13. tammikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Brugteski.dk

Tak for din anmeldelse det sætter vi stor pris på

God og professionel service

God og professionel service. Meget imødekommende og lyttende personale, som er god til at guide ift. størrelser på støvler + længde på ski. Genialt med deres bytteservice på børneski/støvler!

1. helmikuuta 2025

Kunde varit bättre packat

Kunde varit bättre packat. En skida har en lös bindning. Annars helt ok. Snabb leverans

24. tammikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Brugteski.dk

Vi beklagar att paketet inte var tillräckligt väl inslaget, detta är något vi har tagit del av och något vi tar på största allvar

Super service

Vi var en gruppe venner med forskellige niveau og erfaring som var forbi butikken Vi fik hjælp og vejledning af Kristian, som helt klart ved hvad han snakker om. Han vejledte os præcis på det niveau vi var. Personligt købte jeg et par ski, og har kørt på dem for første gang og jeg kunne ikke være gladere. Jeg kommer helt klart igen en anden gang!!

12. tammikuuta 2025

Skidorna var i så dåligt skick att de…

Skidorna var i så dåligt skick att de borde slängas absolut inte säljas för flera tusen. Tur de gick att skicka tillbaka och man fick pengar tillbaka.

21. tammikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Brugteski.dk

Jag beklagar att vi har skickat en skida som borde ha tittats på innan den såldes. men vi är glada att du var arg över lösningen vi hittade

etc
Kristian

Sendte mig ski i en forkert model og…

Sendte mig ski i en forkert model og har været umulige at få kontakt til på telefon. Har ringet +10 gange over en lille uge uden at komme i kontakt med nogen.

20. tammikuuta 2025

Hej anonym

Jeg beklager at jeg ikke har kunne tage telefonen, men vi har haft super travlt, Jeg bestræber mig altid på at komme i kontakt med alle der ringer, men det er ikke altid jeg når det

Dog skal du alt være velkommen til at kontakte vores mail: Info@brugteski.dk

Så er jeg sikker på at vi kan finde en løsning til dig