Brugteski.dk Arvostelua 315

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,5

Har kun godt at sige om Brugtski.dk Personalet var super imødekommende, hjælpsome og professionelle, da jeg var forbi deres butik for at kikke på ski 🎿 Kan oprigtig anbefales, hvis du mangler godt... Näytä lisää

Havde købt et par brugte støvler som viste sig at være lidt for små. Det opdagede jeg først da den tilkøbte returret var udløbet. Ringede og beklagede min sendrægtighed. Intet problem. Returnerede dem... Näytä lisää

Min søn købte noget skiudstyr tilbage i oktober 2025. Efter at have brugt det i uge 7 var han ret utilfreds med udstyrets kvalitet. Efter hjemkomst sender jeg en besked til Brugteski.dk vedr. ovennævn... Näytä lisää

Jeg købte et par ski hos brugteski.dk på baggrund af deres salgsbilleder, som viste ski i pæn og acceptabel stand. De ski, jeg modtog, var derimod kraftigt slidte, med omfattende ridser og synlige... Näytä lisää

1. Laskettelukauppa
  2. Lumilaudat
  3. Talviurheiluliike

Vi har Danmarks største udvalg af brugte alpinski, og for at det ikke skal være løgn, har vi også de laveste priser. Gratis fragt til nærmeste pakkeshops hos os! Vi har ski fra anerkendte mærker såsom: Atomic, Salomon, Head, Fischer og Rossignol. Du kan derfor være helt sikker på at kvaliteten er i top når du handler hos os!

4,5

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

On vastannut 87 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 1 viikon sisällä

God vejledning og budget venligt ski udstyr..

God vejledning, god pris, hurtig forsendelse, og selvom det var brugt ski udstyr, var alt i god stand ved modtagelse..

Til de der er første gangs løbere af alpint dki udstyr, kan jeg kun anbefale dem, de tilbyder endda gratis retur forsendelse (ikke at jeg har brug for det), så man kan for et lille budget få ski udstyr.

Det skal dog nævnes at deg ikke kun er i den lave ende, de sælger også ski udstyr til mere øvede / professionelle ski entusiaster..

Og endelig så giver de een ret til gratis retur forsendelse (selvfølgelig ved samme stand).

Hvad mere kan man forlange..

Hvad mere kan man forlange

8. lokakuuta 2025

Byttepris uigennemsigtigt

Ved køb af børneski er bytteprisen uigennemsigtigt, og man skal være særligt opmærksom på at der så med stor sandsynlighed ikke kan købes ski til samme pris som sidste år. Det vil sige at bytteprisen derved ikke kun er det som angivet, men vil stige der forskellen ligeledes betales. Så det bliver noget dyrere at bytte til nye børneski en den pris som angivet. I mit tilfælde dobbelt op. Det føles som falsk markedsføring.

2. lokakuuta 2025

Hej

Vi kede af at du har misforstået vores koncept.
Vi prøver så vidt muligt hvert år at have ski i forskellige priser så det er muligt at bytte lige over, nogle gange vil det dog ikke være muligt.

Vi har taget det til os, og opdateret vores beskrivelse af børne byt på vores hjemmeside så der nu er eksempler der viser priserne.

Brugteski.dk

God kundeservice

Redigeret:

I første omgang gav jeg kritik af snuden som var isat en jernplade med skruer. Men ret skal være ret! Jeg tog fejl, det havde intet med brugteski at gøre, derfor opgraderer jeg dem fra 1 til 4 stjerne. Jeg synes stadigvæk ikke det er super pænt med 2 synlige skruer på undersiden af skiene, men den kritik kan jeg rette andensteds.

Handlen var smooth, levering hurtig, og deres respons på min kritik var ligeledes professionel og sober!

Grunden til de ikke får fuld plade i stjerner, er dog at skiene er forholdsvis ridset på oversiden med tydelige brugsspor. Dette kunne dog forventes af udlejningsski og er mere af visuel karakter end noget andet.

Men dog kan firmaet anbefales herfra.

8. syyskuuta 2025

Hej Andreas
Jeg er meget ked af at høre om din oplevelse, vi bestræber os på at tjekke alle vores ski når vi sender dem, og din har tydeligvis smuttede.

Vi er altid hjælpsomme med at få løst problemer der skulle være og kompensere også, hvis varen ikke er som beskrevet.

Håber du vil tage kontakt til os så vi kan få lov til at give dig en god oplevelse.

Christoffer

Gode priser og service

Dejligt med guides til både ski og støvler, fair priser, alt i alt en god oplevelse og hurtig levering👍

4. syyskuuta 2025

Hej Torben
Tak for din fine anmeldelse 🙏 Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse med både guides, priser og levering.
God fornøjelse på ski ⛷️😊

Laver aftale om at ansætte en (ikke…

Laver aftale om at ansætte en (ikke mig) for så en uge efter bede om en praktik som ikke når og starte fordi de vælger og ansætte en anden trods alt var aftalt
Det er dårlig stil og af den grund vil jeg aldrig anbefale jer

18. elokuuta 2025

Hej Rasmus

Vi beklager meget forløbet, og det kunne være håndteret bedre, det første gang for os at ansætte folk så vi lærer.
Af hensyn til de hensyn der skulle tages vurderede vi at det var bedre at gå med anden kanditat.

I er meget velkommen til at ringe eller komme forbi hvis i har brug for uddybelse

Christoffer

Ski-finder testen er super

Ski-finder testen er super, det er let at finde de ski der passer. God og hurtig service.

6. huhtikuuta 2025

Hej Jette

Vi er glade for at du godt kan lide vores service og vores produkt

Anbefaling af brugt ski

Tilfreds med leveringen af min jakke online.
Har også købt ski i butikken, vi oplevede kompetent vejledning og var fuld ud tilfreds med købet

17. maaliskuuta 2025

Hej Stine

Det er vi meget glade for at høre.
og mange tak for din fine anmeldelse, det betyder meget for os

Super god service

Super god service! Varer bliver sendt hurtigt og de svare hurtigt på mail.
Jeg var så uheldig at købe en ski med en defekt binding, men de svarede hurtigt på min mail og vi fik sendt skiene retur. Så alt i alt en god oplevelse, og jeg vil klart anbefale brugte ski, eller handle der en anden gang.

2. huhtikuuta 2025

Hej Charlotte

Mange tak for dine finde anbefaling.
Vi glæder os til at hjælpe en anden gang du skal bruge noget ski udstyr

Super god service

Super god service - de svarer hurtigt og hjælper gerne selv når det bliver “besværligt”.
Jeg anbefaler varmt at handle med dem!

31. maaliskuuta 2025

Hej Klaus

Vi er glade for at du kan lide vores service

Mellemfornøjet oplevelse

Jeg bestilte 5 produkter, men 2 produkter var ikke på lager (desværre de 2 produkter der primært var årsag til min ordre). Jeg fik ikke besked om ordren var ændret før den var afsendt og faktureret.
Generelt er jeg ellers meget tilfreds med at handle hos Brugteski.dk

17. maaliskuuta 2025

Hej Morten
Jeg beklager at du ikke har fået en besked da der manglede 2 ordre, vi havde været på skiferie, så vi fik hjælp ude fra så derfor har der været nogle ting der manglede af få styr på.

Men vi sætter stor pris på din anmeldelse og håber at du forstætter med at handle her

Lasse

Snabb leverans och bra skick på SNB-bootsen.

10. maaliskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Brugteski.dk

Tack så mycket för ditt omdöme, vi uppskattar verkligen din kommentar

Verdensklasse service

Verdensklasse service.
Gode priser og servicen er helt i top. Kan kun anbefales.

5. maaliskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Brugteski.dk

Hej Jeppe, mange tak for din anmeldelse den sætter vi meget pris på

Kristian

Skidorna hade betydligt större skav på…

Skidorna hade betydligt större skav på flera lager in som inte stämde med skicket de stod i butiken. Jag orkar inte krångla med returer och tog istället hjälp av en vän att laga dessa.

25. helmikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Brugteski.dk

Hej Joakim, jag beklagar att du har fått en skida som inte stämde överens med vår bedömning av skidan

Om du skickar ett mejl till mig på info@brugteski.dk Då kan vi hitta en lösning så att vi är säkra på att du kommer att bli nöjd med din upplevelse hos oss

etc
Kristian

Hurtig levering og godt produkt

Hurtig levering og synes, jeg har fået et rigtig godt produkt, selv om det er brugt. Rigtig fin service.

20. helmikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Brugteski.dk

Hej Camilla, Mange tak for din anmeldelse det sætter vi stor pris på