Wat ik positief vind is dat ze in Europa geprobeerd zijn en het plastic verbruik verminderd. Maar ze lossen niet goed op in water van 30 graden. Ik probeer kleine wasjes te draaien maar dit heeft niet... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Ik ben verschoten van enkele negatieve reacties hier. Ik kan alleen maar positief zijn over dit bedrijf. Ik heb ook een slechte batch aangekregen. Er bleven resten zeep op mijn was achter. Ik heb dit... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Ik gebruik Briters met veel plezier én een goed gevoel. Het is ideaal om meerdere pakken in één keer te bestellen: het bespaart tijd, planning en neemt verrassend weinig ruimte in de kast in.... Näytä lisää
De website is niet helder. Vaak krijg je op het einde een korting of producten goedkoper. Ook merk ik de laatste tijd dat de strips niet goed oplossen als je op lagere temperatuur wast. Dan zit er ha... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Warmoesstraat 155, 1012JC, Amsterdam, Hollanti
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 92 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 2 viikon sisällä
Echt frisse was. Heel makkelijk met de wasstrips en ook de wasparfum is heel fijn. Het ruikt fris maar niet overdadig.
Ik bestel sinds 2j de wasstrips. Mijn laatste bestelling zijn de strips met fresh linen. Maar nu blijken de strips niet meer op te lossen. Elke keer zit er zo een vies flubber dingetje in de was. Niet goed voor de leidingen!!!
Ik probeerde contact te nemen met briters, maar kreeg helemaal GEEN reactie. Ik ga op zoek naar andere strips

Vastaus yritykseltä Briters
Het is in eerste instantie retour gegaan naar Briters, die het vervolgens opnieuw hebben opgestuurd naar mij.
Maar fijne strips ruiken heerlijk.
Ik weet alleen niets van een cadeautje ?
Ik heb 4 dichte verpakkingen wasstrips omgewisseld voor was-concentraat! Het duurde even voordat ik het heb ontvangen, maar het ziet er goed uit én is 100% plastic vrij!!! We zijn benieuwd en gaan het morgen voor het eerst gebruiken. Bedankt voor deze duurzame oplossing.
Dit bedrijf levert prima prachtige produkten!
Ruikt lekker en is voordeliger dan vloeibaar wasmiddel of waspoeder.
Heb voorheen ook wel waspods gebruikt maar vaak losten de pods niet goed op en zat het aan de binnenkant van het deurtje geplakt van de wasmachine 😩
Gebruik nu al een paar jaar de wasstrips en het bevalt erg goed.
Wast goed en ruikt lekker
Helaas vind ik het wel duur
Heel tevreden. Van handwas tot witte was. Zelfs op laag temeperatuur. Ruikt fris. Was strips van een ander merk ook geprobeerd lossen niet op.
Deze wel.
De wasstrips gebruik ik al langere tijd, ben er heel tevreden over. Ik heb een ander merk geprobeerd, maar de wasstrips van briters vind ik beter.
De levering is ook altijd vlot.
erg tevreden. was komt er schoon uit mijn wasmachine en vaatwastabletten maken mijn vaat erg schoon zelfs de aangebakken pan kwam zuiver uit de machine.daarbij is het voor mij belangrijk dat het duurzaam is en niet in azie wordt gemaakt
Briters gebruik ik al geruime tijd. Na alle commotie in de media, met de wasstrips, ben ik wat gematigd.
Ik geloof zeker nog dat het gebruik nog altijd beter is dan de reguliere waspods, echter ben ik niet blij als ik t gevoel heb niet de hele waarheid te kennen. ik ben me bewust van alle marketingtechnieken, maar.....
3 weken geleden besteld, nog niets ontvangen. Telefonisch niet te bereiken, mails worden niet beantwoord.
Jammer, eerdere ervaringen waren positief.
Fijn in gebruik.en goed 👍 voor t milieu
Heerlijk duurzaam. Geen gesjouw met flessen. Scheelt kilo's plastic. Ruikt lekker. Wasstrips kunnen door de brievenbus. Niet duur!!
Dusss... waarom niet overstappen op deze wasstrips!.
PS
Ook de wasparfum is heerlijk!!
Helemaal blij met Briters, ruikt lekker, doet wat het moet doen, en ik heb weer een lekker voorraadje. Jammer dat ze ook niet in Nederland een productielijn opstarten voor mensen in een beschermde werkomgeving.
Super wasmiddel, snelle levering en niet duur!!
Meer ruimte in mijn kastjes en makkelijker wassen is er niet.was is fris en schoon heel blij met deze aankoop.
Briters weet: zo hoort het (op het gebied van klantervaringen). Dus een makkelijk bestelproces en snelle levering van een sympathiek product (wasstrips). En nog een cadeautje erbij (parfum!)
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.