Wat ik positief vind is dat ze in Europa geprobeerd zijn en het plastic verbruik verminderd. Maar ze lossen niet goed op in water van 30 graden. Ik probeer kleine wasjes te draaien maar dit heeft niet... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Ik ben verschoten van enkele negatieve reacties hier. Ik kan alleen maar positief zijn over dit bedrijf. Ik heb ook een slechte batch aangekregen. Er bleven resten zeep op mijn was achter. Ik heb dit... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Ik gebruik Briters met veel plezier én een goed gevoel. Het is ideaal om meerdere pakken in één keer te bestellen: het bespaart tijd, planning en neemt verrassend weinig ruimte in de kast in.... Näytä lisää
De website is niet helder. Vaak krijg je op het einde een korting of producten goedkoper. Ook merk ik de laatste tijd dat de strips niet goed oplossen als je op lagere temperatuur wast. Dan zit er ha... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Warmoesstraat 155, 1012JC, Amsterdam, Hollanti
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 92 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 2 viikon sisällä
Ik ben zeer tevreden met de wasstrips van briters. Gebruik ze nu al een geruime tijd. Mijn was is schoon en ruikt fris. Daarnaast is het goedkoop in gebruik en aanschaf.
Gebruik de wasstrips al twee jaar, prima
Fijne snelle bezorging, ruikt heerlijk en wast schoon op een normaal wasprogramma 😁Top!
Heb dit al meerdere keren besteld gehad.
Geen plastic verpakking, of zwaar gesjouw met waspoeder. Bovendien neemt het weing ruimte in en daar bovenop een stralende schone en frisse was.
Gebruik de wasstrips al een poos. De eerste zendingen waren prima. Tot de laatste zending, extra veel besteld die heel anders aanvoelen en deze strips lossen niet meer op. Wasgoed vol met witte plakkerige balletjes en vlekken. Wel nieuw ontvangen, maar dit zijn exact dezelfde. Na het zien van de uitzending Keuringsdienst van Waarde snap ik wel hoe dit kan.... helaas milieuvriendelijke easstrips geloof ik niet meer in en de strips zijn ook echt niet meer fijn in gebruik.

Vastaus yritykseltä Briters
De (licht) bevuilde was is schoon! De strips ruiken lekker en het is handig in gebruik, geen gesmeer of geknoei meer. Ik moet het product nog proberen met gras/verf/sap vlekken.
Jammer dat de geur met enkel een wasstrip een stuk minder is na het wassen, maar samen met het wasparfum ruikt de schone was héérlijk!
Vaatwastabletten werken goed hier.
De tandpasta tabletjes zijn mild van smaak en maken goed schoon. (Ik vraag mij alleen wel af of de structuur niet het glazuur aantast?)
Over de wasstrips ben ik wat minder enthousiast. Ik gebruik altijd 2 strips per volle (8kg)wasmachine. Wat het uiteindelijk duurder maakt dan de prijs per aangegeven wasbeurt. De was is niet altijd helemaal schoon. Ook heeft de was een muffige geur, die na 2 a 3 dagen echt penetrant wordt. (ergens tussen zweetvoeten en baby kots in, terwijl we beide niet in huis hebben 😉)
Makkelijk in gebruik, was ruikt fris, handig via de post. Geen gesleep met flessen en biologisch afbreekbaar.
Snelle levering.
Wast goed schoon en fijne geur.
Makkelijk in gebruik
een heerlijk geurende aanvulling op de wasstrips
vlotte levering , gemakkelijk online betalen en tot nu ben ik zeer tevreden over de was strips !
Ik had de vloeibare wasmiddel besteld...de hele doos zat vol met zeep omdat een pompje stuk was..ik heb wel 1 nieuwe ontvangen maar ook deze had erg gelekt...dat is wel erg vervelend.

Vastaus yritykseltä Briters
ik heb mijn bestelling niet mogen ontvangen, jullie reageren niet op mijn schrijven en zijn telefonisch niet bereikbaar, ik weet niets anders te doen dan hier een review te schrijven in de hoop een reactie van jullie te mogen ontvangen. deze radiostilte vind ik niet erg bemoedigend.
Ondertussen een week later heb ik alles mogen ontvangen ! Bedankt!

Vastaus yritykseltä Briters
Snelle levering, meedenkend aan het klimaat en hoort in ieder huishouden.
Briters wasdoekjes ruiken heerlijk, wassen schoon en de volgende dag in huis Top en ook nog een Supermooie aanbieding !
ik heb dit ooit via een vriend te horen gekregen dat dit bestond, en sindsdien gebruikt ik het. We hebben het zelfs mee naar Australie genomen toen we daar 6 weken waren
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.