Frakt och knivar som jag köpte var som det skulle. Jag läste inte beskrivningen tillräckligt noggrant. Jag trodde and the slöjd knivar dom jag beställde var av kol stål men de var rostfria. Jag läst... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Det går snabbt att beställa och det dröjer inte lång tid innan du har varan i din hand. Det vore önskvärt om Svea Ekonomi som sköter den ekonomiska sidan också kunde meddela kunden när betalningen av... Näytä lisää
Yritys on vastannut
När man väl har bestämt vilka produkter man vill ha, så går det snabbt från kassan till leverans, dessutom till hyfsade priser. Helt perfekt köpupplevelse från start till leverans.
Yritys on vastannut
Brider erbjuder kvalitetsprodukter från världsledande varumärken till ett attraktivt pris med snabb leverans. Trygga betalningslösningar och välbeprövade leveranssätt ser vi som en självklarhet i vår strävan efter att ge dig en köpresa i världsklass.
Har alltid fått bra varor. Snabbt leveranser. Väldigt bra priser. Har inget att klaga på.
Gode varer i god kvalitet og hurtig levering. Man skal dog være hurtig, da der er tale om små restlager varer, som hurtig bliver udsolgt.

Vastaus yritykseltä Brider.se
Til trods for jeg fik en forkert leverance første gang, var servicen helt i top med at få den byttet 👍

Vastaus yritykseltä Brider.se
Tog lite lång tid att beställa tyckte jag , hos andra tar de 2-3 dagar . Snabbaste 2 dagar

Vastaus yritykseltä Brider.se
Första beställningen kom aldrig. andra beställningen kom till fel adress...

Vastaus yritykseltä Brider.se
God information och snabb leverans. Ytterst bra komfort i Arbesko arbetskängor. Jag har tidigare kört Jalas som utan problem hållit i över 10 år innan dom nu behövde ersättas. Återstår att se hur länge dessa håller. NB!
Ref. Skyddskänga 50692 Arbesko Svart

Vastaus yritykseltä Brider.se
Snabb leverans, under dom förhållanden som nu är. Bra produkt, så jag är nöjd.