De set zat in een handige box waarin de steentjes weer in kleinere doosjes zaten per kleur. Alles verliep vlot en voor onze zoon was het een leuke bezigheid tijdens de vakantie!
Dit was de tweede keer dat we bij Brick Fun LEGO huurden en we waren opnieuw heel tevreden. De pakketten waren in prima staat en de service was vlot en flexibel.
Alles was tiptop. Wel opvallend dat er toch wel wat stukken ontbraken (ong 10 stuks), procentueel weinig, maar wel heel vervelend als je aan het bouwen gaat.
Heel last minute nog een set gehuurd om de vrije week na de examens een fijne invulling te geven. Snelle reactie, vlot contact. Alles prima geregeld. Blokken zijn duidelijk gesorteerd per kleur en z... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Bij Brick Fun verhuren we grote Lego sets, en heb je de keuze uit een ruim aanbod aan sets. Via de website heb je in enkele kliks je favoriete set gereserveerd en kan je aan de slag. Het bouwen van zo’n Lego set staat garant voor vele uren bouwplezier, dit voor jong en oud. Ideaal voor tijdens de vakanties of een regenachtig weekend. De sets kan je ophalen in Deinze, maar we leveren ook in een straal van 15 km (mits een vergoeding). Woon je in Oost-Vlaanderen of West-Vlaanderen, dan kan je zeker bij ons terecht voor het bouwen van je favoriete Lego set!
Vijfbundersstraat, 3, 9800, Deinze, Belgia
- info@brickfun.be
- brickfun.be
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Topservice
leuke sets, aangename mensen. Het was al de tweede keer dat wij hier huurden en we doen dit zeker opnieuw!

Niets dan lof voor Brick Fun
Niets dan lof voor Brick Fun! Alles verliep heel vlot en correct volgens de gemaakte afspraken. De persoonlijke aanpak maakte echt het verschil: de dag voordien kreeg ik nog een telefoontje om alles concreet af te stemmen — heel professioneel en klantgericht.
De Lego-dozen zitten netjes opgeborgen in verzorgde pvc-boxen, wat het ophalen en terugbrengen superhandig maakt. Een heel leuk en origineel concept, perfect voor uren speelplezier.
Wij zijn fan en komen zeker terug!

Waarborg
Het duurde erg lang (en had verschillende berichtjes nodig) voor we de waarborg van de set terug gestort kregen.

Vastaus yritykseltä Brick Fun
Leuke formule in het huren van LEGO.
Leuke formule in het huren van LEGO.
Vriendelijke mensen.
Perfecte uitleg.
Gemakkelijk om af te spreken.

Vriendelijke service
Vriendelijke service, mooi aanbod, leuk tijdverdrijf.

Heel vlot afgesproken
Heel vlot afgesproken. Duidelijke communicatie. Alles zit klaar om onmiddellijk aan de slag te gaan. Fijne ervaring.

Vastaus yritykseltä Brick Fun
Goede service. Vriendelijke mensen maar jammer dat er enkeke blokjes ontbraken.

Very responsive and friendly
Very responsive and friendly. Nice LEGO sets. My kids enjoyed it.

Vastaus yritykseltä Brick Fun
Vlotte service en duidelijke…
Vlotte service en duidelijke richtlijnen. Het bouwen zelf was wijs en het afbreken uiteindelijk ook.

Vastaus yritykseltä Brick Fun
Uitgebreid assortiment en top service!
Heel goeie communicatie en alles was…
Heel goeie communicatie en alles was perfect in orde en mooi gesorteerd.
Doen we zeker nog eens!

Super service!
Zeer aangename communicatie, erg uitgebreid assortiment. Echte aanrader 👌

Verzorgde presentatie per bouwset
De set zat keurig per kleur in een opbergdoos. Alle dozen zaten dan nog eens als 1 set in een grote box De gevraagd (betaalde) bouwplannen werden meegegeven. Afspraken werden gerespecteerd. Prima.
Onze eerste huurset.
Nadat we een set kozen op de site ging alles supervlot. Afspraken maken rond oppikken en leveren. Vriendelijke uitleg waar nodig. Het was onze eerste keer dat we zo'n set huurden en we hebben er erg van genoten.
Vlot afhalen en terug brengen
Vlot afhalen en terug brengen
Set was mooi en compleet.
Ook naservice was top.
Waarborg stond binnen afgesproken termijn terug op de rekening!
Doen we zeker nog eens