Yrityksen kirjoittama

Welkom bij Tresiore Jouw bestemming voor professionele huidverzorging en beauty essentials. Van de nieuwste microneedling-infusiesets tot hoogwaardige skincare, wij helpen je stralen met de nieuwste producten die bewezen resutaten hebben. Ontdek schoonheid van binnen en van buiten.

4,2

1 tähti

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 2 viikon sisällä

Saanut 5/5 tähteä

Heb de microneedle haargroei gekocht…

Heb de microneedle haargroei gekocht vanwege de actie 1+1 gratis. Ik dacht ik probeer het gewoon want de minoxidil werkte niet bij mij.
Ik ben nu 9,5 week verder en ik zag heel lichtjes kleine donshaartjes terugkomen.
Niet verwacht maar de microneelde werkt echt!

20. maaliskuuta 2026

Tevreden

Heel tevreden over de goede, vlotte en vriendelijke communicatie met Tresiore als je hen nodig hebt. Dit geeft vertrouwen in hun bedrijf.

19. tammikuuta 2026

Bedankt voor uw reactie.
Wij zijn altijd bereikbaar en doen ook ons uiterste best om al onze klanten tevreden te houden.
Wij zijn heel blij om dit te horen.

Zeer tevreden

Zeer tevreden, ik heb de gezichtsepilator gekocht en vind het een heel fijn apparaatje. Ik ben erg blij met mijn aankoop en de snelle verzending

19. marraskuuta 2025

Bedankt voor uw reactie.
Fijn dat u tevreden bent over de gezichtsepilator.

Een top product

Bestelling in goede orde ontvangen
Zeer tevreden en zichtbaar veel minder rimpels
Goed aan te bevelen
Product is top
Klantenservice is top

2. lokakuuta 2025

Vastaus yritykseltä Tresiore

Bedankt voor uw positieve feedback.
Wij zijn erg blij om dit te horen.

Saanut 4/5 tähteä

Ik heb de Microneedle haargroei gekocht…

Ik heb de Microneedle haargroei gekocht en zag na 2 maanden echt verschil.
Zeer tevreden en goede bereikbare klantenservice!

19. marraskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Tresiore

Bedankt voor uw positieve feedback.
We zijn blij dat u het zo goed mag ervaren.

Saanut 5/5 tähteä

Veel positiefs er over gehoort.net…

Veel positiefs er over gehoort.net ontvangen super snele levering !!

15. marraskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Tresiore

Dank u wel voor uw positieve review
We zijn blij dat u tevreden bent.

Fijne ervaring

Fijne ervaring, super lieve mensen, die er alles aan doen om tot een oplossing te komen als bijvoorbeeld de bestelling net wat later is of niet aankomt. En dat stel ik zeer op prijs.

15. elokuuta 2025

Vastaus yritykseltä Tresiore

Bedankt voor uw positieve reactie, we zijn blij dat u zo tevreden bent over ons. Wij staan altijd klaar voor onze klanten.

Goede ervaring

Na lang twijfelen een eerste aankoop gedaan (micro needling). Zó goed bevallen, dat ik een tweede bestelling heb geplaatst. Je moet wat langer wachten op je bestelling, maar de klantenservice is top! Snelle reactie, ook in de avond, erg fijn!

9. heinäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Tresiore

Beste Nancy, wat fijn om te horen dat het goed is bevallen en dat u tevreden bent over onze klantenservice. We doen er ook alles aan om het zo snel mogelijk te leveren.

Ik was eerst sceptisch

Ik was eerst sceptisch, wat ik altijd ben bij online verkopen. Na veel twijfelen en mailcontact met het bedrijf toch gekocht. Moet zeggen.... ben erg blij dat ik het gekocht heb (microneedling) ik zie echt verschil na 2x gebruik. Heb nu weer gekocht😁 dank je wel!!!

6. kesäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Tresiore

Fijn om te horen dat u ook echt het resultaat zien.
Bedankt voor uw leuke review en we zien u graag weer terug.

Saanut 1/5 tähteä

Misleiding

Het bedrijf garandeert een niet goed geld terug garantie, echter geldt deze garantie niet in de uitverkoop of met een kortingscode, de producten waarbij de garantie wordt belooft zijn afgeprijsd.
Pure misleiding.

21. kesäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Tresiore

Beste mevrouw Rijkens, wij vinden dit spijtig om te horen maar u verdraaid dingen. Ik heb al mailcontact gehad met u hierover maar vind het jammer dat u het zo oppakt.

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin