BVS Arvostelua

TrustScore 1.5/5 tähteä

Saanut 1/5 tähteä

OPLICHTERS! Trap er niet in. Ze reageren nergens op en sturen niks op. Wel betaald maar geld dus kwijt. Bekend onder: BRANDVEILIGWINKEL

Saanut 1/5 tähteä

De rookmelder ontvangen doch kon niet opgestart worden. Contactformulier ingevuld geen reaktie. Email geschreven geen reaktie. Schandalig. Hun website toont het keurmerk thuiswinkel waarborg, doch ze... Näytä lisää

Saanut 3/5 tähteä

Nadat ook mijn bestelling niet was verzonden binnen één week en ik ook geen reactie op mijn mail had ontvangen ben ik ook trustpilot gaan checken. Vervolgens was ik dus ook bang dat ik opgelicht was... Näytä lisää

Saanut 2/5 tähteä

Bestelling gedaan en net als de andere een bevestiging ontvangen ook een melding dat het onderweg is. Vanaf dat moment, inmiddels twee weken geleden, niets ontvangen. En geen reactie meer op de mails,... Näytä lisää

Yritys on vastannut

1. Sähköyhtiö

Yrityksen kirjoittama

Bij ons vind je een een uitgebreid aanbod.

Huono

2 tähteä
1 tähti

Pyytää asiakkailta arvosteluja

On vastannut 24 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaaminen kestää yleensä yli kuukauden

Kaikki arvostelut

276 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 1/5 tähteä

Wie weet werkt dit voor jou ook

Ik bestelde en betaalde op 12 december 2 rookmelders die gekoppeld konden worden. Ik ontving netjes een DHL bericht en daarna was het stil. Via de website van mollie (www mollie com / nl / consumers) gegevens achterhaald. Op basis daarvan contact opgenomen. Mijn bestelling geannuleerd en vandaag werd het bedrag teruggestort.

7. tammikuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Rookmelders besteld en nooit gekregen

Rookmelders besteld en nooit gekregen. Op klachtenmails wordt niet gereageerd. geld in de vuilbak dus. Bestel hier niet!

2. joulukuuta 2025

Beste Lennert,

Bedankt voor je review en onze excuses voor de vertraging

Ik zie dat je bestelling is afgeleverd. Nogmaals excuses voor het ongemak en bedankt voor je geduld. Mocht je nog vragen hebben of mocht er toch iets niet kloppen, laat het gerust weten.

Saanut 1/5 tähteä

Zeer slechte ervaring met…

Zeer slechte ervaring met Brandveiligshop.
Ik heb mijn bestelling op 18 december geplaatst en tot op heden nog steeds niets ontvangen. Meerdere keren is mij beloofd dat het pakket “binnenkort” geleverd zou worden, maar die beloftes zijn nooit nagekomen.

De communicatie is slecht, afspraken worden niet nageleefd en verantwoordelijkheid nemen ze niet. Dit voelt zeer onprofessioneel en onbetrouwbaar.

Ik raad dit bedrijf absoluut niet aan. Bespaar jezelf tijd, stress en geld en bestel ergens anders.

18. joulukuuta 2025

Beste Shahryar Saatchi,

Bedankt voor je review en onze excuses voor de vertraging

Ik zie dat je bestelling is afgeleverd. Nogmaals excuses voor het ongemak en bedankt voor je geduld. Mocht je nog vragen hebben, laat het gerust weten.

Saanut 2/5 tähteä

Oplichting

Producten 1 december besteld, niks meer van gehoord, geen producten ontvangen, geen contact mogelijk, hier NIET kopen!!!! Uiteindelijk zonder enige vorm van communicatie, na ruim 6 weken producten ontvangen.

7. tammikuuta 2026

Oplichters!!! Pas op!!!

Begin december wat besteld en betaald kreeg na een paar dagen de status verzonden. Echter niets ontvangen en mails, tickets reageren ze niet op. Pure oplichting!

4. joulukuuta 2025

Beste Tom Wijnbergen,

Beste heer van der Venne,

Saanut 1/5 tähteä

Ook wij zijn er in getrapt

Ook wij zijn er in getrapt. Drie rookmelders besteld en betaald! Keurig een mail gehad dat de bestelling is verzonden, maar nee hoor, niets ontvangen. Reclameren per mail? Je krijgt een bericht dat de mail is ontvangen, maar verder niets. Telefonisch niet bereikbaar. Verschillende mails, vriendelijk en boos, verstuurt, maar niets helpt. Het enige wat klopt is hun rekeningnummer waarop zij het geld kunnen binnen graaien.

4. tammikuuta 2026

Bedrijf reageert nooit

Ik heb rookmelders besteld die veel te laat geleverd zijn. Omdat ik ze dringend nodig had, heb ik er maar gaan halen in een fysieke winkel. Op de website staat dat je ze gratis mag terugzenden, maar je moet eerst contact opnemen zodat ze je het retourticket kunnen mailen. Ik ben al een maand bezig met hen te contacteren op verschillende manieren, maar ze reageren helemaal niet. Oplichters.

30. joulukuuta 2025

Geen contact mogelijk

Een kapotte hittemelder ontvangen, meermaals contact gezocht maar dit bedrijf is niet te bereiken, pas op met bestellen!

29. joulukuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

de website is blijkbaar nu offline…

de website is blijkbaar nu offline gegaan. Door hem zelf of door politie ofzo is niet echt duidelijk. Heb wel al gevonden dat de eigenaar Joris Visser heet. Ik ben bezig met al zijn buren en handelszaken in de wijk te horen of iemand zijn telefoonnummer heeft. Ik moet en zal hem vinden. @ Joris Visser moest ik in uw schoenen staan zou ik mooi braaf mijn geld terugstorten. Want denk eraan, ik laat dit niet los.

24. joulukuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Alles wat de andere schrijven klopt!

Alles wat de andere schrijven klopt!
Krijg netjes een mail dat het is verzonden, maar uiteraard nooit ontvangen!
Geen telefoonnummer te vinden (dat had al een hint moeten zijn, stom stom stom van mij)
Reageren niet op mail en of op tickets

26. marraskuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Kapotte rookmelder - reactie blijft uit

Op 23 november een rookmelder besteld, later dan verwacht aangekomen. Tot daar aan toe. Maar toen bleek dat de melder niet werkt, meteen een retour aangevraagd, tot op heden geen antwoord op gekregen. Ook nog eens een aparte mail gestuurd, geen reactie. Ik vrees er wat voor. Ik raad het in ieder geval af.

24. joulukuuta 2025

Oplichters

Oplichters! Rookmelders besteld, daarna een DHL verzendmelding dat er een pakket aangeboden is maar zit al sinds 1 december te wachten.

Ze reageren ook niet op hun mail, en een telefoonnummer is nergens te vinden.

1. joulukuuta 2025

Hier hetzelfde

Hier hetzelfde: besteld maar niets ontvangen. En geen reactie op e-mail. Ik ga aangifte doen bij de politie vanwege oplichting,

11. joulukuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin