OPLICHTERS! Trap er niet in. Ze reageren nergens op en sturen niks op. Wel betaald maar geld dus kwijt. Bekend onder: BRANDVEILIGWINKEL
De rookmelder ontvangen doch kon niet opgestart worden. Contactformulier ingevuld geen reaktie. Email geschreven geen reaktie. Schandalig. Hun website toont het keurmerk thuiswinkel waarborg, doch ze... Näytä lisää
Nadat ook mijn bestelling niet was verzonden binnen één week en ik ook geen reactie op mijn mail had ontvangen ben ik ook trustpilot gaan checken. Vervolgens was ik dus ook bang dat ik opgelicht was... Näytä lisää
Bestelling gedaan en net als de andere een bevestiging ontvangen ook een melding dat het onderweg is. Vanaf dat moment, inmiddels twee weken geleden, niets ontvangen. En geen reactie meer op de mails,... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Yrityksen kirjoittama
Bij ons vind je een een uitgebreid aanbod.
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 24 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaaminen kestää yleensä yli kuukauden
Komen afspraak niet na
Heb 2 weken geleden een bestelling gedaan zou de volgende dag geleverd worden. Nog steeds niets ontvangen. Reageren op geen 1 mail. Ik ga er werk van maken.
Na 3 weken mijn bestelling ontvangen. Jammer dat ze in die 3 weken niet 1 keer op al die mails hebben geantwoord.

Vastaus yritykseltä BVS
Geen communicatie en geen product.
De order was vertraagd, mail gekregen. Na 4 dagen zelf nog maar eens gemaild, geen reactie. Via mail de order helemaal afgezegd, ook hier weer geen reactie en nog steeds geen product. Waardeloos, echt niet OK. // Product ontvangen ondanks dat ik had aangegeven per mail en via de website deze niet meer te willen. Ook op deze berichten geen enkele reactie. Op eigen kosten heb ik het pakket ongeopend retour gestuurd, maar ook hier geen enkele reactie of berichtgeving. Ik denk dat hier echt nog e.e.a. veranderd moet worden qua service en dan vooral de communicatie en berichtgeving.

3 rookmelders besteld
3 rookmelders besteld, zelfs na mailtjes en een formulier ingevuld te hebben op de website geen reactie.
Zeker niet aan te bevelen.

Vastaus yritykseltä BVS
Ik heb het product nooit ontvangen
Ik heb het product nooit ontvangen. Op berichten wordt niet gereageerd. Telefonisch niet bereikbaar. KOOP HIER NIET!!!!!!
Geen product ontvangen
Geen product ontvangen. 3 mailtjes gestuurd waar niet op reageert wordt.

Bestelling nog niet ontvangen
Bestelling nog niet ontvangen, wel betaald!
Geen antwoord op mail

Afzetters! amateurs
Zeer slechter ervaring.
18 rookmelders besteld , zouden al meer dan een week geleden moeten geleverd zijn.
Nog altijd niks gekregen. verschillende mails grestuurd en geen antwoord.
Telefoon niet te vinden.
Telefoon op trustpilot niet in gebruik.
echt afzetters.
Still not received 7 days after order
Still not received 7 days after order. No track and trace

Vastaus yritykseltä BVS
Helaas een zeer slechte ervaring met…
Helaas een zeer slechte ervaring met Brandveilig Shop. Na het bestellen van brandmelders is er nooit geleverd. Pogingen om contact op te nemen worden volledig genegeerd. Voor mij reden om dit bedrijf absoluut niet aan te raden.

Vastaus yritykseltä BVS
Ik heb nog steeds niet mijn…
Ik heb nog steeds niet mijn brandmelders binnen ,week geleden besteld.
(Voor 11:00 betaald binnen 3 dagen zou het binnen moeten zijn wordt gemeld)

Vastaus yritykseltä BVS
Er werd gezegd de dag na bestelling re…
Er werd gezegd de dag na bestelling re leveren. Na 3 dagen kreeg ik een mail dat de levering vertraging had en het pas woensdag of do dries zou zijn. Ondertussen zijn we vrijdag en mijn pakket is er nog steeds niet

Vastaus yritykseltä BVS
Na een week nog steeds niets ontvangen
Oplichters
Oplichters! Had ik reviews maar eerder gezien....begin januari voor ruim 200 euro aan rookmelders besteld. Niks ontvangen en reageren nergens op. Pure oplichterij.

Does not refund
Ordered 3 smoke detectors, took 1 full month before they arrived.
All 3 seemed defective (did not work with an actual smoke test, nor do they have a led that blinks). Asked for a refund right away but still haven't responded after 21 days. They also don't have a phone number published and don't respond to mail.

Vastaus yritykseltä BVS
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.