Jeg er dybt imponeret over måden, Brand By Hand arbejder på. Altid med kunden i centrum. Altid med fokus på de bedste løsninger til de bedste priser. Og så er de bare nogle førsteklasses men... Näytä lisää
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Super professionelle og behagelige at arbejde sammen med. Vi fik lavet en speciel hjemmeside, som skulle leve op til atypiske krav. Brand by Hand har lyttet til vores ønsker og designet en rigtig... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Vi er ekstremt tilfredse med det endelig produkt og hele forløbet. Vi er meget stolte af hjemmesiden www.DinOptik.dk. Meget hjælp og støtte undervejs, Ebbe fra ”Brand by hand” har været en kæmpe hjæ... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Brand by Hand har skræddersyet min nye hjemmeside suzannenyvang.dk og alt mit markedsføringsmateriale – helt i tråd med mit brand. Jeg er supertilfreds og stolt af resultatet. Brand by Hand er lyn... Näytä lisää
Yrityksen tiedot
- Internet-sivujen suunnittelija
- Yritys- ja IT-konsultointitoimisto
- Tietokoneasiantuntija
- Verkkokauppa-palveluntarjoajat
- SEO-palvelu
- Ohjelmistoyritys
Yrityksen kirjoittama
Brand by Hand er et digitalt bureau der skaber vækstrejser. Vi er eksperter i at designe websider, hvor brugervenlighed og unikt design går hånd i hånd. Køb din hjemmeside hos os, og vi specialdesigner den til din virksomhed og jeres brugere. Du skal bare fortælle os om dine ønsker og visioner for hjemmesiden. Hos Brand by Hand ApS er kunden altid første prioritet, og vi udvikler altid efter deres ønsker og behov. Uanset om opgaven er simpel eller omfattende, står vi klar til at yde vores bedste! Vi har højt engagement i alle opgaver, vi påtager os.
Yhteystiedot
Hermodsvej 5b, 8230, Åbyhøj, Tanska
- info@brandbyhand.dk
- brandbyhand.dk
Super reelle og professionelle
Det har hele vejen igennem processen været en gnidningsfri og god oplevelse at samarbejde med Brand by Hand. Med Brand by Hand føler man sig i sikre hænder hele vejen, og nu efter afslutningen på projektet ville jeg til enhver tid vælge dem som partner igen. Kan på det varmeste anbefales.

Vastaus yritykseltä Brand by Hand ApS
Intet mindere end Fantastisk!
Mig og min partner stod som nyudklækket iværksættere for 6 måneder siden, uden den mindste forstand på hjemmesider og webshops, fik vi en god snak med Morten. Og derefter fik vi hurtig styr på hvordan vores webshop skulle bygges op og hvordan vi administrere den.
I dag fungere det hele og vi har en pæn og professionel webshop der vækker begejstring hos vores kunder.
De er også altid behjælpelige, og gode til at forklare deres systemer, på en nem og forståelig måde.
Brand by Hand - bestemt anbefalelsesværdige!

Vastaus yritykseltä Brand by Hand ApS
Kompetente udviklere og rigtig god service - meget tilfreds!
Junior Consult benyttede Brand By Hand til relanceringen af vores hjemmeside. Vi har været yderst tilfredse med samarbejdet. Brand By Hand er dygtige, fleksible og leverer en rigtig god service - og endda til en rigtig fornuftig pris!
Junior Consult ønskede et nyt design med et mere moderne grafisk udtryk samt mere handlefrihed, så vi selv kan tilpasse siderne løbende. Forventningerne er i den grad blevet indfriet! Brand By Hand har udviklet en rigtig flot hjemmeside, som er blevet skræddersyet til vores behov. Vi har nu tilmed langt flere muligheder i forhold til at oprette og redigere i siderne - og det kan gøres nemt og enkelt uden dybere kendskab til Wordpress.
Vi har haft en rigtig god oplevelse og kan kun give Brand By Hand vores bedste anbefalinger.

Vastaus yritykseltä Brand by Hand ApS
Drive, dømmekraft og drøngode!
Brand By Hand har været virkelig tålmodige, fremsynede og effektive i forhold til at skabe mit nye website. Jeg har ikke meget forstand på det selv - men det har de! De svarer altid på mails og er behjælpelige med både stort og småt. Som kunde føler jeg mig tryg og i gode kompetente hænder. Jeg er virkelig glad for mit valg og kan kun give dem mine bedste anbefalinger.
Kirsten Adler/fotograf

Vastaus yritykseltä Brand by Hand ApS
Brand by Hand, går hånd i hånd med dig mod succes...
Vi arbejdede igennem et halvt år intenst med Brand by Hand i at lave en webshop inden for vin og vi er glade for resultatet. Altid smil når man kommer på deres kontor og de er hurtige til at opfatte kundens personlighed og behov....

Vastaus yritykseltä Brand by Hand ApS
Et utroligt godt resultat!!
Jeg Har haft et utroligt godt samarbejde med virksomheden Brandbyhand, de har lavet et godt resultat, hvor der har været mulighed for at stille spørgsmål undervejs, hvis man var i tvivl om noget. Ud fra det resultat jeg har fået, vil jeg sige at man roligt kan lade dem påtage sig ens projekter.
Så det bliver fem Stjerner her fra

Go service og go pris
Tak for hjemmesiden!
Vi har lige fået lavet vores dejlige hjemmeside loevspring.dk af Brandbyhand. Vi er begyndere i det med hjemmeside opbygning mm. men her har Brandbyhand taget os i hånden hele vejen og vi er glade for resultatet. Servicen er helt i top og de er altid nemme at få fat i når vi ønsker ændringer eller når vi har klokket i det. Vi kan varmt anbefale Brandbyhand til andre som står og mangler hjælp til at få en mere dynamisk hjemmeside.

Vastaus yritykseltä Brand by Hand ApS
Altid til at få fat på - Altid klar til at hjælpe
Vi har fornylig flyttet vores hjemmeside samt mail konti til BrandByHand.
Fra dag et fik man hurtig indtryk af, at det var en super professionel udbyder vi havde valg, til at servicere vores hjemmeside samt mails.
Utrolig professionelt personale, som kan svare og løse ens problemer på en måde hvor man forstår hvad der sker, og så man selv kan løse opgaverne fremadrettet.
En ualmindelig fair pris, for så professionelt et produkt

Super god service.
Vi har fået lavet vores hjemmeside ved brand by hand til en yderst fordelagtig pris.
Vi giver dem en stor tak med på vejen.
Yderst professionel og god service, trods vi har haft lidt komminikations vanskelighedder så er vi kommet der fra med et godt resultat. selv længe efter hjemmesiden er færdig og betalt for vi stadig hjælp og support hvis der er noget vi ikke har 100% styr på.
Så alt i alt en god oplevelse.
Vi vil til hver en tid anbefale andre at bruge brand by hand.
Mvh Den lille hjælper

Vastaus yritykseltä Brand by Hand ApS
De bedste anbefalinger fra en taknemmelig tidligere medarbejder
Jeg havde et rigtig spændende forløb, da jeg i efteråret var ansat som kommunikationsmedarbejder hos Brand By Hand. Jeg tog på udlandssemester i foråret, og måtte desværre opsige min stilling.
Én af de væsentligste værdier, jeg oplevede hos Brand By Hand – og som jeg fandt utrolig motiverende - var ”frihed under ansvar”. Jeg fik lov til at udforske egne idéer, og sætte et personligt præg på mit arbejde. Jeg stod blandt andet, for udarbejdelse af en video, et kampagneforløb og billedmateriale til virksomhedens profil.
Samtidig var der mulighed for sparring med bl.a. Ebbe og Stine, hvilket bidrog til et dynamisk og inspirerende arbejdsmiljø. Derudover satte jeg pris på at være en del af et ungt team med en afslappet og uformel omgangstone, som også medvirkede til et godt sammenhold og en flad struktur.
Jeg kan kun give mine bedste anbefalinger til Brand By Hand, da man bliver en del af et ungt og professionelt team, hvor der samtidig prioriteres personlig udvikling.

Godt samarbejde!
Jeg har brugt Brand By Hand i forbindelse med opbygning af vores hjemmeside ladiesfirst.dk. Det har været nemt at arbejde sammen med Brand by Hand, og jeg har følt mig tryg ved at overlade min hjemmeside-baby til dem. De er gode til at forklare hvad de gør, hvorfor de gør det og hvad alternativet eventuelt er.

Vastaus yritykseltä Brand by Hand ApS
En (web)partner for livet!
Det er sjældent, at vi anbefaler andre firmaer, MEN når man er ved at sprænges af begejstring og glæde over at have fundet sin partner for livet inden for webdesign og hjemmesider, SÅ må man bare UUUD med det!!!!
BRAND BY HAND er dem du skal have fat i hvis du skal ha lavet hjemmeside! De er ikke bare dygtige, kreative, hurtige, billige og sjove - men aller vigtigst er det, at de ikke bare er "computerdrenge" - de har æstetikken med, de ser de bittesmå detaljer, som netop i web verdenen betyder alt.
Jeg ku' blive ved - og nej, jeg har ikke fået penge for at rose dem!

Vastaus yritykseltä Brand by Hand ApS
Brandbyhand - hjemmesider med kunden i fokus.
Brandbyhand satte sig ind i vores virksomheds situation og formåede at levere en løsning som skabte en god relation mellem brand, virksomhed og hjemmeside. De evnede at vise virksomhedens identitet på en konkret måde igennem hjemmesiden og på den måde skabe balance mellem mange forskellige elementer. Jeg vil klart anbefale Brandbyhand på den måde de løser opgaven på i sammenspil med kunden – Plinthit.

Dygtige og kompetente formidlere
Jeg var til et introducerende wordpress kursus ved Brand by Hand og kendte intet til systemet i forvejen. Det var en virkelig behagelig og god oplevelse og jeg var ikke i tvivl om, at jeg var i gode hænder. Ebbe og hans team var meget kompetente og profesionelle og fik formidlet systemet på en måde, som var til at forstå, ned i detaljerne. Dette resulterede i, at jeg nu selv har styr på at opsætte hjemmesider i wordpress, med en forståelse for hele processen. Rigtig god oplevelse!

Professionel og lydhør
Vi krævede meget af Ebbe og Brand By Hand og fik mere end det! De har været lydhør fra start til slut i deres arbejde med vores hjemmeside. Ønsker du en billig hjemmeside, som er professionel? Vi hos elevu kan klart anbefale Brand By Hand til jobbet!

Vastaus yritykseltä Brand by Hand ApS
Problemfrit, enkelt og let samarbejde
Jeg har brugt Brandbyhand til kodning og opsætning af min hjemmeside til mit firma Byggetilsynet . dk, hvor designet var leveret af egen grafiker.
Der har i hele processen været lydhørhed og fleksibilitet omkring mine ønsker til funktionalitet.
Man har ved BrandbyHand reageret hurtigt , når der har været noget der skulle ændres eller små fejl er opstået.
Jeg vil til enhver tid anbefale BrandbyHand og vil med sikkerhed bruge dem igen til andre projekter.

Trustpilot-kokemus
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.