Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 5/5 tähteä

Jeg er dybt imponeret over måden, Brand By Hand arbejder på. Altid med kunden i centrum. Altid med fokus på de bedste løsninger til de bedste priser. Og så er de bare nogle førsteklasses men... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Super professionelle og behagelige at arbejde sammen med. Vi fik lavet en speciel hjemmeside, som skulle leve op til atypiske krav. Brand by Hand har lyttet til vores ønsker og designet en rigtig... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Vi er ekstremt tilfredse med det endelig produkt og hele forløbet. Vi er meget stolte af hjemmesiden www.DinOptik.dk. Meget hjælp og støtte undervejs, Ebbe fra ”Brand by hand” har været en kæmpe hjæ... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Brand by Hand har skræddersyet min nye hjemmeside suzannenyvang.dk og alt mit markedsføringsmateriale – helt i tråd med mit brand. Jeg er supertilfreds og stolt af resultatet. Brand by Hand er lyn... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Internet-sivujen suunnittelija
  2. Yritys- ja IT-konsultointitoimisto
  3. Tietokoneasiantuntija
  4. Verkkokauppa-palveluntarjoajat
  5. SEO-palvelu
  6. Ohjelmistoyritys

Yrityksen kirjoittama

Brand by Hand er et digitalt bureau der skaber vækstrejser. Vi er eksperter i at designe websider, hvor brugervenlighed og unikt design går hånd i hånd. Køb din hjemmeside hos os, og vi specialdesigner den til din virksomhed og jeres brugere. Du skal bare fortælle os om dine ønsker og visioner for hjemmesiden. Hos Brand by Hand ApS er kunden altid første prioritet, og vi udvikler altid efter deres ønsker og behov. Uanset om opgaven er simpel eller omfattende, står vi klar til at yde vores bedste! Vi har højt engagement i alle opgaver, vi påtager os.

Yhteystiedot

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia

Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.

Saanut 5/5 tähteä

De bedste anbefalinger herfra!

Jeg kan varmt anbefale Brand by Hand! Har nu haft dem inde over flere af mine projekter, og hver eneste gang er opgaverne blevet løst til perfektion. Super responstid, commitment, hjælpsomhed og evner - kan ikke sætte en finger på noget! Ingen tvivl - klart foretrukne udvikler og webdesigner!

26. maaliskuuta 2018

Hej Guswin

Tusind tak skal du have! Det er vi rigtig glade for at høre.

Saanut 5/5 tähteä

Smukt og velfungerende resultat leveret med stort commitment

Brand by Hand fik til opgave at designe nyt website for N'AGE. Der skulle indbygges en masse nye features, som skulle identificeres og bygges både ud fra et teknisk og et brugermæssigt POV.

Samtidigt skulle designet opgraderes og ramme vores brand equity.

Da vores side har ekstremt mange komplekse informationer og både skulle være relevant for kunden, som bare hurtigt vil til booking, og kunden, som er der for at søge information, var det en relativt kompleks opgave.

Vi er blevet superglade for resultatet. Siden var længe undervejs, og der måtte en del opfølgningsmøder til, men Brand By Hands motto var hele tiden (uanset hvor umulige de måtte synes, at vi var), at de ikke stoppede med at tilpasse, før vi var helt tilfredse.

Der var samtidigt commitment til den oprindelige pris trods det, at de måske brugte flere timer, og det var uden vrøvl. Så selv om processen ikke var helt let, så skal Ebbe og hans team hos Brand By Hand have 5 hele stjerner for deres commitment og vedholdenhed ift. at levere et smukt og virkelig funktionelt slutresultat.

Vi er meget glade og vil til enhver tid både anbefale dem og bruge dem igen og vi har fortsat samarbejdet på andre opgaver efterfølgende.

22. maaliskuuta 2018

Hej Sanne

Mange tak for din anmeldelse og de flotte ord!
Det er dejligt at høre, I også er glade og tilfredse - både for processen og for det endelige resultat.

Vi ser frem til at fortsætte det gode samarbejde med jer.

Saanut 5/5 tähteä

Kan varmt anbefalde Brand by Hand!

Kan varmt anbefalde Brand by Hand!
Brand by Hand hjalp os med at færdigegøre vores webshop. Vi kom med en lidt atypisk opgave, men det var intet problem og må sige Brand by Hand har løst opgaven meget professionelt. Både inden for design, udvikling, kundeservice og support. Jeg er meget tilfreds med det arbejde de har lavet for os og føler vi har været i trygge og professionelle hænder gennem hele processen.

14. helmikuuta 2018

Hej Joachim!

Tak for din fine anbefaling.
Atypiske opgaver får os kun til at vokse endnu mere, og vi er så glade for, at du kontaktede os. Det betyder rigtig meget for os, at du er tilfreds og har følt dig godt tilpas gennem hele procesen.

Professionelle og anbefalelsværdige

Vi har, på København Idrætsefterskole, samarbejdet tæt med Brand by Hand i forbindelse med vores nye hjemmeside - herunder webudvikling, design og redaktionelle processer. Det har været en stor fornøjelse, og vores behov og krav er i den grad blevet indfriet. Vi har følt os trygge i hele processen og haft et meget professionelt samarbejde omkring det - og så er de ALTID til at komme i kontakt med.

18. tammikuuta 2018

Hej Thomas

Tusind tak for din anmeldelse!
Det har været en fornøjelse at arbejde sammen med jer, og vi er så glade for, at I også er tilfredse med resultatet.
Vi står altid til rådighed, hvis I har brug for os.

Saanut 5/5 tähteä

Super samarbejde, service og færdig hjemmeside

Brand By Hand har leveret en professionel og meget kundeorienteret service til os. Vi er yderst tilfredse med det færdige produkt, og vi kan derfor varmt anbefale dem, hvis I overvejer at få lavet en ny hjemmeside.

9. joulukuuta 2017

Hej Christian

Mange tak for dine pæne ord - dem sætter vi stor pris på!
Det er vigtigt for os, at vores kunder får en god oplevelse.

Saanut 5/5 tähteä

Super professionelle og behagelige at …

Super professionelle og behagelige at arbejde sammen med.

Vi fik lavet en speciel hjemmeside, som skulle leve op til atypiske krav. Brand by Hand har lyttet til vores ønsker og designet en rigtig lækker og brugervenlig hjemmeside, som lever helt op til vores forventninger.
Vi mødes altid med venlighed og smil når vi henvender os, og Brand by Hand står klar til at hjælpe med alt hvad vi har haft behov for i forbindelse med hjemmesiden.

13. marraskuuta 2017

Hej Pernille

Tusind tak for din anmeldelse og dine fine ord!
Det har været en fornøjelse at arbejde sammen med dig - og vi er rigtig glade for, at du er blevet tilfreds med resultatet.

Saanut 5/5 tähteä

Dygtige og kompetente. God kundesupport.

Jeg fik god, venlig og kompetent hjælp da jeg skulle opstarte mit firma. Efterfølgende, når der har været noget, har jeg fået hurtig tilbagemeldelse og hjælp med det samme.
Kan helt klart anbefales til andre.

8. lokakuuta 2017

Hej Mads

Mange tak for din anmeldelse og for det gode samarbejde.
Vi står altid til rådighed, hvis du skulle få brug for os igen!

Saanut 5/5 tähteä

Brand by Hand er top professionelle.

Brand by Hand er top professionelle og deres service er helt unik.
Fra første kontakt har Brand by Hand 'set' hvem jeg er, som virksomhedsejer og var tunet ind på en løsning der var skræddersyet til mig.
Ærligt, så synes jeg at det var en dyr løsning, men jeg har fået fuld valuta for pengene og ville ikke have valgt anderledes.
Brand by Hand er en lille virksomhed med en flad struktur og Ebbe, som har været min kontaktperson, har hele tiden haft fingeren på pulsen med staus på min hjemmeside.
Overgangen fra gammel til ny side gav ikke anledning til problemer - ikke for mig i hvert fald, men Brand by Hand havde lidt udfordringer med mine gamle bestillinger. Det blev dog løst indenfor et par dage og shoppen var kørende hele tiden.
Jeg har desuden valgt at fortsætte mit samarbejde med Brand by Hand, så selvom jeg selv har 100% kontrol over min side, så sørger de for at alt hele tiden er opdateret og at der bliver taget back-up af siden.
For mig har det stor værdi at Brand by Hand altid kan løse de IT udfordinger jeg måtte have.

5. lokakuuta 2017

Hej Nina

Tusind tak for dine flotte ord og den rigtig fine anmeldelse. For os var samarbejdet også en fornøjelse, og vi er rigtig glade for, at du føler, vi har forstået dine ønsker og endda formået at opfylde dem. Vi ser frem til et fortsat godt samarbejde med dig, og du er altid velkommen til at kontakte os, hvis det skulle blive nødvendigt.

Varme anbefalinger fra Furesø Museer

Brand by Hand er et super dygtigt team af fagfolk, som har lavet to flotte nye hjemmesider både til Furesø Museer og Immigrantmuseet. Det har hele vejen i gennem været en rigtig god proces med en god og tæt dialog. De reagerer altid hurtigt på vores henvendelser, uanset hvad det måtte dreje sig om, er altid søde og rare at snakke med og har en god forståelse for hvad det er, vi efterspørger. Et meget tilfredsstillende forløb. Vi kan kun varmt anbefale dette webbureau.

28. syyskuuta 2017

Vastaus yritykseltä Brand by Hand ApS

Mange tak for den flotte anmeldelse og de rosende ord til vores dygtige team. Vi er glade for, I er tilfredse med resultaterne, og vi står altid til rådighed, hvis I skulle få brug for vores hjælp.

Fantastisk dygtigt team

Professionelt team, som tager hånden om kunden hele vejen igennem.
Jeg har været yderst tilfreds med samarbejdet med Brand-by-hand i forbindelse med designet af min hjemmeside samt den grafiske profil af min virksomhed.
Deres grafiker Eva har været rigtig god til at sætte sig ind i mine individuelle behov samt omsætte dem til et grafisk utryk, som stemmer helt overens med mine forventninger.
Jeg kan på det varmeste anbefale Brand-by-hand.

5. syyskuuta 2017

Vastaus yritykseltä Brand by Hand ApS

Tak for de flotte ord og den fine anmeldelse.
Vi er rigtig glade for, at du er tilfreds med samarbejdet og det endelige resultat.
Jeg har sendt rosen videre til Eva.

Saanut 5/5 tähteä

Dygtige og kompetente unge mennesker

Dygtige og kompetente unge mennesker, og der ydes altid en hurtig og effektiv service

18. elokuuta 2017

Hej Gitte

Vi er meget glade for din anmeldelse og dine fine ord – tak for det.

De kan alt!

De kan alt!
Vi har både fået lavet ny super flot hjemmeside og forskelligt lækkert markedsføringsmateriale hos BrandByHand.
Helt igennem professionelt behandling fra start til slut og alle aftaler overholdt til punkt og prikke.
De varmeste anbefalinger herfra!

17. elokuuta 2017

Hej Joan

Mange tak for de flotte ord! Det er dejligt at høre, du er glad og tilfreds.
Vi siger også tak for det gode samarbejde og ser frem til at holde jeres hjemmeside opdateret og sikker.

Saanut 5/5 tähteä

Vi i Brickstone har fået vores …

Vi i Brickstone har fået vores hjemmeside lavet hos Brandbyhand efter en aftale med Ebbe.
Forløbet har været super godt fra start til slut! Der har været en god dialog, designeren Eva forstod lynende hurtigt hvad vi ønskede, og formåede at gøre vores tanker til et håndgribeligt logo og design. Der har været super service og det er gået stærkt når vi har haft behov for hjælp.
Jeg har selv været i branchen i 9 år tidligere, så jeg kan kun give min største anbefaling efter denne proces og det endelige produkt.

13. elokuuta 2017

Hej Kenneth

Vi takker mange gange for din rosende anmeldelse – den betyder meget, når det kommer fra en mand i branchen.
Det var en fornøjelse at arbejde sammen med jer i Brickstone, og vi står altid til rådighed, hvis I skulle få brug for os en anden god gang.

Saanut 5/5 tähteä

Vi giver anbefalingen videre til alle!

Vi fik Brand by Hand anbefalet, og det er ikke uden grund. Vi er utrolig glade for, at vi valgte dem til at udvikle vores hjemmeside. De har formået at skabe et produkt til os, som lever fuldt ud op til vores ønsker. Vi havde selv mange idéer fra start, og det har dannet udgangspunktet, da vi gik i gang med processen. Med masser af idéer og inputs fra både Ebbe og den dygtige grafiker, Eva, er vi nået frem til det endelige produkt. Vi har fået en meget personlig hjemmeside, som viser os og vores virksomhed frem på fornemmeste vis.

Igennem hele processen har de ydet en ekstraordinær service, været utrolig hjælpsomme og meget fleksible. Vi har følt os helt trygge i samarbejdet, og det har været rigtig spændende at være med i hele skabelsen af hjemmesiden.

Vi har mødt stor tålmodighed. Hjemmeside og online markedsføring er en helt ny verden for os, men vi føler os virkelig godt guidet og klædt på til at bruge vores hjemmeside aktivt fremadrettet. Med i pakken har vi fået you-tube film, som er personligt udviklet til os, hvor vi guides igennem vores hjemmeside, så vi selv kan tilrette og tilføje. Meget brugervenligt og forståeligt!

Brand by Hand skal have fuldt hus af stjerner, og vi vil anbefale dem til alle. Vi er utrolig stolte af at kunne vise det færdige produkt frem.

Anne Sofie og Anette
/Fertilitetsfysio Aarhus

10. elokuuta 2017

Kære Anne Sofie og Anette

Vi er rigtig glade for, at I har følt jer trygge gennem hele processen og følt, at jeres idéer er blevet modtaget på en god og konstruktiv måde.
Det er skønt at høre, I værdsætter den personlige stil, og at YouTube-videoerne har været nyttige og klædt jer ordenligt på til at begå jer på jeres nye hjemmeside.

Mange tak for jeres flotte flotte anmeldelse – den sætter vi stor pris på.

Saanut 5/5 tähteä

Jeg havde fået leveret en SUVERÆN hjemmeside …

Jeg fik leveret en ny hjemmeside fra anden virksomhed.
Mine SEO hos Creen.Click fortalte at siden ikke fungerede og anbefalede vi smed den i papirkurven og ofrede en ny. Og anbefalede Brand by Hand.
Det er vi glade for, selv om vi købte 2 hjemmesider og kun fik en :-)
Nu har Brand by Hand leveret en side, som ikke kun er langt flottere, men som samtidig virker med SEO'en.
Tak for professionelt arbejde til Eva og Ebbe.
Og tak til Green-Click for idéen.
Vil du se resultatet, er den her: Resultatskaber.dk
Hilsen
Rolf Høegh
Resultatskaber.dk

14. heinäkuuta 2017

Hej Rolf

Det har været en suveræn oplevelse at sørge for, I fik en hjemmeside, der både virker, og som også er flot at se på. Vi er glade for, der er kommet styr på det hele, og vil altid stå til rådighed, hvis I skulle få brug for mere hjælp til resultatskaber.dk.

Innovativ og fleksibel samarbejdspartner

I forbindelse med opstarten af AdventureTrack ApS i foråret 2017 havde vi behov for hjælp til design af vores visuelle identitet og udarbejdelse af en ny hjemmeside. Efter en række gode dialoger faldt valget på Brand by Hand.

Gennem hele forløbet har Brand By Hand været en dygtig, innovativ og fleksibel samarbejdspartner. Da den visuelle identitet og vores hjemmeside skulle bygges op fra bunden til vores nystartede virksomhed, var krav og forventninger store - disse blev indfriet til fulde.

Jeg anbefaler gerne Brand by Hand som samarbejdspartner, særligt i forhold til nystartede virksomheder. Her er det helt afgørende med god rådgivning, rimelige priser og ikke mindst et resultat, der underbygger virksomhedens fremtidige formål og ønsker.
Dette findes hos Brand by Hand, som jeg mener bør tages med i betragtning, hvis du springer ud som iværksætter, og har brug for hjælp med udarbejdelsen af din hjemmeside.

Hos AdventureTrack glæder vi os meget til et fremtidigt godt samarbejde.

Anders Boeriis, Ejer af AdventureTrack ApS

21. kesäkuuta 2017

Kære Anders

Tak for din anmeldelse og for det gode samarbejde i forbindelse med udarbejdning af jeres hjemmeside. Vi er glade for, valget faldt på os og sætter stor pris på, at jeres krav og forventninger blev indfriet. Du er altid velkommen til at kontakte os - og ligesom dig, ser vi frem til at fortsætte det gode samarbejde.

Saanut 5/5 tähteä

Gennemført kundeservice og stærkt produkt.

God kommunikation, med et friskt og ungt team. Hjælpen og informationen omkring hjemmesiden har været god fra start til slut, og også ved pludseligt opståede spørgsmål efter afslutning. Meget brugervenlig redigering og godt setup. Vi vil til hver en tid anbefale Brand by Hand til andre :)

12. kesäkuuta 2017

Hej Hanna

Mange tak for din anmeldelse.
Hos Brand by Hand er vi glade for, at du værdsatte den gode kommunikation og vores hjælp angående hjemmesiden. Du er altid velkommen til at kontakte os igen.

Saanut 5/5 tähteä

Skræddersyet hjemmeside til vores behov

Vi har haft Brand by Hand til at udarbejde vores hjemmeside sondervigranch.dk. Hjemmesiden består af to separate sider (ranch/hestecenter), som skulle have hver deres grafiske udtryk og derfor har det været vigtigt for os at hjemmesiden blev skræddersyet til vores behov. Brand by Hand har lyttet til vores ønsker og udarbejdet en hjemmeside som passer vores ønsker – både i forhold til design og funktioner. Vi er meget tilfredse med resultatet og vil anbefale Brand by Hand til andre

28. toukokuuta 2017

Hej Søren

Først og fremmest vil vi sige tak for din fine anmeldelse.
Det har været en fornøjelse at samarbejde med jer angående jeres hjemmeside sondervigranch.dk.
Vi er glade for at høre, at jeres ønsker blev opfyldt.

Saanut 5/5 tähteä

Vi giver Brand by Hand de bedste anbefalinger og håber at rigtig mange vil få glæde af deres store ekspertise.

Vi startede slut 2016 samarbejde op med Green.Click media, som skulle lave vores AdWords kampagner på nettet. De gennemgik vores daværende hjemmeside og var ikke ligefrem jublende over måden den var opbygget på.
De anbefalede os at tale med Brand by Hand, hvis vi på noget tidspunkt overvejede at få lavet ny hjemmeside. De fortalte mig at Brand by Hand var de bedste på markedet til at lave hjemmesider, der var flotte og samtidig også var søgbare på Google.
Jeg blev interesseret og kontaktede Brand by Hand med det samme.
Vi talte kort i telefonen efterfulgt af et Skype møde med Morten (partner) og Eva (grafisk designer) hvor jeg fortalte, hvordan vi godt kunne tænke os at vores nye hjemmeside med webshop skulle se ud og fungere.
Efterhånden som jeg fortalte tænkte jeg, ”puha det bliver dyrt” – samtalen sluttede af med at Morten gav mig en ca. pris (ikke så høj som jeg forventede) og spurgte om jeg ville have tilsendt et tilbud.
Tilbuddet blev fremsendt og prisen var som Morten havde estimeret på vores Skype møde.
Vi skulle ikke have lang betænkningstid før vi satte Brand by Hand i gang med arbejdet – vi følte os i gode hænder og havde fuld tillid til, at vi fik det vi ønskede os og måske endda mere til!
Herefter gik arbejdet i gang med at tegne vores hjemmeside – Eva sendte os et udkast til designet og efter lidt små ændringer, overgik opgaven til Emil, som skulle programmere selve siden.
Samarbejdet og dialogen med Emil har været perfekt hele vejen. Emil har haft god forståelse for vores ønsker og har også været god til at forklare, hvorfor det ikke skulle være sådan, som vi lige tænkte det skulle være.
Vi fik meget tidligt i processen lov til at begynde arbejdet med at oprette varer på webshoppen. Det har givet en god forståelse for hvordan siden arbejder og i flere tilfælde har Emil rettet siden til, efterhånden som vi fik nye ideer - uden ekstraregninger!
Fra projektets start har Ebbe (partner) været tovholder i projektet.
Ebbe har på alle tidspunkter haft tid til at hjælpe med svar på spørgsmål på telefonen, og har til hver en tid vidst, hvor langt vi var i projektet.
Ebbe har været en stor hjælp med tekster og alt det kedelige (salgs og leveringsbetingelser, fortrolighedspolitik m.m.) samt ansøgning om betalingsgodkendelse.

Nu er Gaspejsebutikken.dk i luften og vi har fået den flotteste hjemmeside og webshop. Den er blevet fuldstændig som vi har ønsket – overskuelig, flot og let at finde rundt på og meget søgbar på Google!

Vi er super tilfredse med samarbejdet med Brand by Hand – de har holdt hvad de lovede os fra starten. De er super professionelle i deres arbejde.

11. toukokuuta 2017

Kære Lone

Mange mange tak for din rigtig flotte anmeldelse. Den sætter vi stor pris på.
Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse hos os, og at samarbejdet med både Morten, Eva, Emil og Ebbe fungerede tilfredsstillende. Selv er vi også glade for resultatet med Gaspejsebutikken.dk og at dens funktioner og udseende blev som I ønskede. Vi står selvfølgelig fortsat til rådighed og er altid klar på at samarbejde.

Saanut 5/5 tähteä

Brand by Hand er super dygtige og …

Brand by Hand er super dygtige og holder hvad de lover.

27. huhtikuuta 2017

Hej Jesper

Vi er glade for, du har haft en god oplevelse.

Trustpilot-kokemus

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin