Boxon AS Arvostelua 209

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,3

Vi trengte noen spesiallagde esker til glassruter og Boxon fulgte opp hele veien og fikk produsert noe til som passet helt perfekt til vår bruk, så disse kan jeg anbefale til alle bedrifter som trenge... Näytä lisää

Bestilte noen esker og en rull med bånd til en banderolemaskin for å teste om den fungerte. Tydeligvis noen hos Boxon som tenker utenfor boksen og har forstått at det sikkert er noen som vil prøve et... Näytä lisää

Selv med én ukes opprinnelig leveringstid klarte ikke Boxon å levere før én uke etter avtalt leveringsdato. Dette har både påført oss en masse unødvendig tidsbruk og ekstra kostnader. I stedet for å t... Näytä lisää

Super bra service, veldig fornøyd. Jeg fikk profesjonell hjelp og de kom billigst ut av alle andre og de hadde bedre utvalg av esker. Jeg sjekket flere andre og nærmest jaktet på bedt mulig tilbud... Näytä lisää

1. Pakkaamo
  2. Räätälöityjen etikettien tulostuspalvelu
  3. Pakkauskoneet

Boxon tilbyr markedets bredeste utvalg av standardemballasje, profilert emballasje og spesialemballasje samt bulkemballasje for større volumer. Kombinert med etikettløsninger og automatiserte systemer, kan vi sikre ditt fremtidige emballasjekonsept – skreddersydd for dine unike behov.

Boxon - Protector of things

Vi har utviklet emballasjeløsninger som gjør en forskjell siden 1932.
Vi ser emballasjen som en del av helhetsopplevelsen – en forlengelse av deres merkevare som kombinerer funksjon, bærekraft og design. Med bred ekspertise og erfaring siden 1932 hjelper vi dere med å utvikle innovative løsninger som møter deres behov på en smart og langsiktig måte. Ved å jobbe tett med dere kan vi tilby emballasje som ikke bare beskytter og forenkler, men som også styrker deres merkevare, forbedrer kundeopplevelsen og bidrar til en mer bærekraftig fremtid.

Ny kunde? Få 20 % rabatt!

Vi tilbyr nye kunder 20 % rabatt av ordreverdien med koden WELCOME25.

4,3

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

Pyytää asiakkailta arvosteluja

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 1 viikon sisällä

I think the service is no good and the…

I think the service is no good and the price increases as well. Order confirmations are sent the same day as invoices even when orders are sent two months earlier. The invoices are unclear when it comes to item numbers. We have had 3 beck packing machines and there wont be a 4th with Boxon in between unless something drastic happens.

23. kesäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Boxon AS

We apologize that you experience our service as poor.

We are always striving to improve and will of course look at our processes to see if there is room for improvement.

We greatly appreciate all feedback, which gives us the opportunity to improve.

We wish you a Happy Summer :)

!!!!!!!!!!

20. kesäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Boxon AS

Takk for at du gir oss 5 stjerner.
Vi setter pris på alle tilbakemeldinger.

Ønsker deg en riktig God Sommer :)

Hyggelig og hjelpsom kundeservice og…

Hyggelig og hjelpsom kundeservice og levert som avtalt.

23. kesäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Boxon AS

Tusen Takk for hyggelig tilbakemelding :)
Vi setter pris på at du tar deg tid til å skrive til oss.

Ønsker deg en Fin Sommer :)

Frakt

Gratis frakt på kjøp over kr. 4000

23. toukokuuta 2025

Vastaus yritykseltä Boxon AS

Takk for din tilbakemelding, det setter vi pris på.
Ønsker deg en fin dag. Mvh Boxon

Rask og god service

Rask og god service, varer levert i god tid.

28. toukokuuta 2025

Vastaus yritykseltä Boxon AS

Takk for hyggelig tilbakemelding, det setter vi pris på.
Ønsker deg en fin dag! Mvh Boxon

Dere burde vurdere en annen transportør…

Dere burde vurdere en annen transportør ikke fornøyd med levering til oss.

Vastaus yritykseltä Boxon AS

Hei, Og Takk for din tilbakemelding.
Vi beklager at du ikke er helt fornøyd med den transportøren vi bruker i dag. Dessverre er det denne løsningen vi har per idag, og i ditt geografiske området, er det ikke så hyppige leveringer pga av beliggenheten og antall leveringer. Vi forsøker stadig å forbedre oss, og vil selvfølgelig se på muligheten på å kunne finne andre løsninger for din levering om det lar seg gjøre.

Markerings teipen fungerer som…

Markerings teipen fungerer som forventet.
Vi er fornøyd.

Vastaus yritykseltä Boxon AS

Hei, og takk for at du tok deg tid til å gi oss en tilbakemelding.
Vi setter stor pris på dette.

Ønsker deg en riktig fin dag

Mvh BOXON

Wrong delivery date and invoice before…

Wrong delivery date and invoice before receipt of product

Vastaus yritykseltä Boxon AS

Hi, We apologize for this.

This should have been delivered to you on May 15th.

However, our carrier has had challenges with pickup and delivery before May 17th.
This has therefore been delayed.

An invoice should also be created when the goods are delivered. However, since this was not delivered when it was supposed to be, an invoice has already been created.

We strive to deliver on time, but sometimes this is beyond our control.

Good service and fast delivery.

Professional staff, good service, fast delivery, good quality products.

Vastaus yritykseltä Boxon AS

Hi, and thank you for your review.
We really appreciate your feedback and that you are satisfied with us as your packaging supplier.

Wish a very nice day :)

Mvh BOXON

God service og oppfølging

God service og oppfølging, super kvalitet på tapen

8. toukokuuta 2025

Vastaus yritykseltä Boxon AS

Takk for hyggelig tilbakemelding, vi er glade for at du er fornøyd med vårt produkt og kundeservice. Ønsker deg en fin dag!
Mvh Boxon

I think it`s a good collaboration

I think it`s a good collaboration. When i ask ene of their employees, and they respond quickly. We use both email, via SMS, and call through a videophone interpreter.

8. huhtikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Boxon AS

Thank you for your nice feedback. Looking forward to further cooperation. Regards Boxon

Forsinkelse på levering

4. helmikuuta 2025

Hei,
Varene du bestiller fra vårt hovedlager i Sverige, og det står beskrevet på hjemmesiden/artikkelen at man må beregne noen ekstra dager leveringstid enn vår normale 2 dager når det kommer fra hovedlageret. Gjerne ta kontakt neste gang om du er usikker på leveringstiden.

Ordered industrial steel band

Ordered industrial steel band. Got an answer to everything at once. Very satisfied

28. tammikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Boxon AS

Takk for hyggelig tilbakemelding! Så bra du er fornøyd med vår kunnskap og produkt. Ser frem til å høre fra deg igjen.
Mvh Boxon

Fornøyd med kvalitet og pris, leveringstid kan forbedres

Eskene har god kvalitet til gode priser, og kundeservicen er alltid rask å svare og hjelpsom. Det eneste som trekker litt ned, er at leveringstiden kan være noe lang av og til.

13. tammikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Boxon AS

Takk for din tilbakemelding, vi jobber hele tiden med å gi best mulig service i alle ledd, dessverre så har vi ikke alltid alle varene på lager i Drammen, og lenger tid må beregnes, og vi skal gi beskjed om dette via ordrebekreftelse. Ha en fin dag! Mvh Boxon

Gode priser

Gode priser, rask levering

11. joulukuuta 2024

Vastaus yritykseltä Boxon AS

Takk for at du tok deg tid til en hyggelig tilbakemelding, det setter vi stor pris på. Mvh Boxon

Very good service.

18. marraskuuta 2024

Vastaus yritykseltä Boxon AS

Takk for hyggelig tilbakemelding, det setter vi stor pris på.