Boxon AS Arvostelua 209

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,3

Vi trengte noen spesiallagde esker til glassruter og Boxon fulgte opp hele veien og fikk produsert noe til som passet helt perfekt til vår bruk, så disse kan jeg anbefale til alle bedrifter som trenge... Näytä lisää

Bestilte noen esker og en rull med bånd til en banderolemaskin for å teste om den fungerte. Tydeligvis noen hos Boxon som tenker utenfor boksen og har forstått at det sikkert er noen som vil prøve et... Näytä lisää

Super bra service, veldig fornøyd. Jeg fikk profesjonell hjelp og de kom billigst ut av alle andre og de hadde bedre utvalg av esker. Jeg sjekket flere andre og nærmest jaktet på bedt mulig tilbud... Näytä lisää

1. Pakkaamo
  2. Räätälöityjen etikettien tulostuspalvelu
  3. Pakkauskoneet

Boxon tilbyr markedets bredeste utvalg av standardemballasje, profilert emballasje og spesialemballasje samt bulkemballasje for større volumer. Kombinert med etikettløsninger og automatiserte systemer, kan vi sikre ditt fremtidige emballasjekonsept – skreddersydd for dine unike behov.

Boxon - Protector of things

Vi har utviklet emballasjeløsninger som gjør en forskjell siden 1932.
Vi ser emballasjen som en del av helhetsopplevelsen – en forlengelse av deres merkevare som kombinerer funksjon, bærekraft og design. Med bred ekspertise og erfaring siden 1932 hjelper vi dere med å utvikle innovative løsninger som møter deres behov på en smart og langsiktig måte. Ved å jobbe tett med dere kan vi tilby emballasje som ikke bare beskytter og forenkler, men som også styrker deres merkevare, forbedrer kundeopplevelsen og bidrar til en mer bærekraftig fremtid.

Ny kunde? Få 20 % rabatt!

Vi tilbyr nye kunder 20 % rabatt av ordreverdien med koden WELCOME25.

4,3

Vastaa yleensä 1 viikon sisällä

fast answer

1. lokakuuta 2025

Vastaus yritykseltä Boxon AS

Takk for at du tok deg tid til en hyggelig tilbakemelding til oss, det setter vi pris på. Ser frem til videre samarbeid. Mvh Boxon

Rask levering!

26. syyskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Boxon AS

Takk for din tilbakemelding, vi er glad for at du er fornøyd med vår tjeneste. Ha en fin dag! Mvh Boxon

Det ble levert etter avtale

Det ble levert etter avtale. Det er ikke alltid andre gjør, men Boxon har vært å stole på.

25. syyskuuta 2025

Bytt transportør

Bytt transportør. Transportøren dere benytter i alle fall enkelte steder, holder igjen varer på terminal og farer med usannheter.

3. syyskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Boxon AS

Takk for din tilbakemelding, gjerne ta kontakt med oss direkte når problemer oppstår så kan vi løse de for deg. Håper du var fornøyd med produktene. Håper å høre fra deg igjen. Mvh Boxon

Good Service

10. syyskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Boxon AS

Takk for veldig hyggelig tilbakemelding på vår service, vi gjør vårt ytterste for å være best på markedet.
Mvh Boxon

Super bra service

Jeg sjekket flere andre og nærmest jaktet på bedt mulig tilbud som nyoppstartet bedrift med lav innkjøp.

5. syyskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Boxon AS

Takk for veldig hyggelig tilbakemelding på vår service, pris og produkter, vi gjør vårt ytterste for å være best på markedet.
Mvh Boxon

Tok lang tid å få tilgang til nettsiden…

Tok lang tid å få tilgang til nettsiden og å få opp våre produkter, når det først var oppe å gikk måtte jeg likevell bestille via telefon

4. syyskuuta 2025

Hei,

Takk for din tilbakemelding.

Vi setter stor pris på ris og ros.
Risen gjør at vi kan bli bedre der det trengs og Rosen at vi ser at vi gjør noe riktig, og bygger videre på det.

I dette tilfellet beklager vi at det tok litt tid før du fikk tilgang til dine produkter på vår nettside.

Normalt sett skal det ikke gjøre det, men her kan det være at det har vært noe teknisk som har vært utfordrende med vår oppsett av bruker til din konto. Vi ser nærmere på dette og tar det til etterretning.

Good supply and fast

Easy to order. Quick delivery.

3. syyskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Boxon AS

Takk for at du tok deg tid til en hyggelig tilbakemelding til oss, det setter vi pris på :) Mvh Boxon

delivery on time

20. elokuuta 2025

Vastaus yritykseltä Boxon AS

Takk for at du tok deg tid til en hyggelig tilbakemelding.
Det setter vi pris på. Mvh Boxon

Fornøyd med esker, men ikke levering

Vi er kjempefornøyd med esker og alt de selger, så trekket i antall stjerner kommer av manglende forutsigbarhet når det gjelder levering. Vi får en leveringsdato sammen med ordrebekreftelsen - denne stemmer aldri. Vi er et bittelite selskap med to personer, og er ofte andre steder enn lageret vårt, og da er det tricky når det ikke gis noe som helst forvarsel om levering.
Ved flere tilfeller har vi ringt på morgenen for å forhøre oss om pakken kommer eller ikke - på tross av beskjed om at den ikke leveres den dagen, har den blitt forsøkt levert, og vi er blitt fakturert for bomtur.
Hadde vi bare fått et varsel om at forsendelsen er ute til levering ville det vært 5 stjerner herfra :)

5. elokuuta 2025

Hei.

Og takk for din anmeldelse av oss og våre produkter.

Vi setter stor pris å få din tilbakemelding her. Dette har vi full forståelse for at kan være frustrerende.

Vi ønsker selvfølgelig at det skal være mest mulig forutsigbart for våre kunder, når de får levert. Vi forsøker så godt vi kan å legge til rette for dette.

Siden vi har en ekstern transportør er det ikke alltid at det lar seg koordinere. Men vi tar dette til etterretning og vil se på forbedringspotensialet her.

Vi legger inn en notis på dere som kunde slik at vi forsøker å tilrettelegge levering så godt det lar seg gjøre.

Ønsker dere en fin dag :)

Rask ekspedering

Rask ekspedering

18. heinäkuuta 2025

Hei,

Og takk for din tilbakemelding og for 5 stjerners anmeldelse av oss i BOXON AS.

Vi setter pris på at du tok deg tid.

Mvh BOXON AS

Det blir for dyrt når det legges til…

Det blir for dyrt når det legges til småordrekostnad på 200 kr. og i tillegg frakt. Eller rask behandling av ordre og utsending.

11. heinäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Boxon AS

Hei, dessverre så kommer det småordregebyr på 200,- på ordre under 500,- og frakt på 400,- på ordre under 3000,- automatisk i vårt system.
Se våre vilkår her: https://www.boxon.no/salgsvilkar/
Det er også mulig å hente varene kostnadsfritt på vårt lager i Drammen. Eller ring oss på telefon så finner vi en løsning for deg neste gang. Mvh Boxon

Levering

De siste gangene jeg har bestilt så har jeg ikke fått ordrebekreftelse. Får ikke beskjed hvis sendingen blir forsinket hvis man har fått en ordrebekreftelse med en dato når sendingen skal komme.

7. heinäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Boxon AS

Hei, ser ikke ut til at ordrebekreftelse går til din mail på ordren, men en av dine kollegaer. På bekreftelsen står det 8 Juli, og varene ble levert 8 Juli. Ikke nøl med å ta kontakt med oss på telefon, chat eller mail om du har spørsmål. Ønsker deg en fin sommer! Mvh Boxon

For sen levering og dårlig kundeservice

Selv med én ukes opprinnelig leveringstid klarte ikke Boxon å levere før én uke etter avtalt leveringsdato. Dette har både påført oss en masse unødvendig tidsbruk og ekstra kostnader. I stedet for å ta ansvar og rydde opp så snart som mulig er Boxon mer opptatt av å skylde på transportør. En hver forespørsel om kompensasjon for ulempe unnlater de å svare på. Første og siste gang vi bruker Boxon.

27. kesäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Boxon AS

Hei, beklager din opplevelse av denne leveringen, den gikk ut fra vårt lager som bekreftet, men ble levert til feil firma på samme adresse av transportør dessverre, noe de ordnet opp i. Ser også at saken din har vært innom forskjellige her hos oss, og kompensasjon ikke har blitt håndtert. Gjerne ta kontakt med oss på telefon om du ønsker å bestille igjen, så ordner vi en rabatt for deg ved neste levering.
Mvh Boxon AS

ok ok

ok ok ok ok ok

27. kesäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Boxon AS

Tusen Takk for din tilbakemelding og for at du tar deg tid.
Vi setter stor pris på dette.

Vi Ønsker deg en riktig God Sommer !