Köpte en batteridriven leksak, batterier inkluderade från tillverkaren. Dock hade två av tre batterier korroderat. Vilket toppenkundtjänsten direkt åtgärdade och skickade inte bara tre nya batterier.... Näytä lisää
Bra grejer av hög kvalité för liten peng beroende på vilken produkt man är ute efter. Leverans är diskret och väldigt snabb
Beställde en vara, gick inte betala med kort. Fastän alt fanns. Ringde , pratade med en tjej, jo jag ser du beställt EN vara. Säger, kan endast betalas med Klarna. Ok, betalar med Klarna. Får likada... Näytä lisää
Fick svar snabbt, inom ett dygn via mail. Dom korrigerade en felbeställning. Varan kom inom 2 dagar från att jag beställt. Inget att klaga på. /Daniel.
Yrityksen tiedot
Yrityksen kirjoittama
Spännande paket med leksaker för vuxna - Billigt! Hos oss hittar du alla kända varumärken och mängder med spännande leksaker som tar ert sexliv till en helt ny nivå. Alltid till nätets bästa priser! Vi har funnits sedan 2008 med över 70 000 nöjda kunder såhär långt. Välkommen att shoppa sexleksaker riktigt billigt!
Vindelg 3C, 50465, Borås, Ruotsi
- 033-3404821
- info@box2you.se
- box2you.se
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Fungerade smärtfritt. Snabb och bra service.
Hej. Denna affär blir det allt till att handla flera gånger. Snabbt och enkelt dök det upp i brevlådan! Tip Top!
Janne
Snabb o bra leverans
Superbra rekommenderar ä
Superbra rekommenderar ä. Provat!!
Bättre till massage av muskelsmärta i kroppen
Över lag är jag nöjd. Dock finner jag att den har mer effekt till massage av ond kropp. Lite för klumpig för in smak. Men jag kan absolut förstå att den typen av wand anses vara bäst. För mig blev den för stor, tung & gillar dom något mindre wands som har mycket stark vibration.
Precis som på bilden
Precis som på bilden, frugan mycket nöjd
Snabb leverans och kunnig personal som…
Snabb leverans och kunnig personal som vet vad dom pratar om .
Mycket nöjd tack!🙂🤗
Väldigt nöjd.
Roliga grejer och bra kvalitet
Snabb leverans å toppen saker
Helt ok
Helt ok. Dildon upplevs klumpig pga pungen. Minska på den så blir det bättre.
Superbra och snabb leverans
Superbra och snabb leverans! mer än nöjd
Helt ok med allt!
Bra och snabb leverans
Bästa utbudet
Bra utbud, bättre priser, snabb frakt och karameller i lådan. Vad mer kan man begära..
Almanackan 2020 med tjejar
Det är en fin almanackal och rekommenderar den.
Grymt bra priser och snabb leverans :-)
Bra butik hittar det man söker👍