Köpte en batteridriven leksak, batterier inkluderade från tillverkaren. Dock hade två av tre batterier korroderat. Vilket toppenkundtjänsten direkt åtgärdade och skickade inte bara tre nya batterier.... Näytä lisää
Bra grejer av hög kvalité för liten peng beroende på vilken produkt man är ute efter. Leverans är diskret och väldigt snabb
Beställde en vara, gick inte betala med kort. Fastän alt fanns. Ringde , pratade med en tjej, jo jag ser du beställt EN vara. Säger, kan endast betalas med Klarna. Ok, betalar med Klarna. Får likada... Näytä lisää
Fick svar snabbt, inom ett dygn via mail. Dom korrigerade en felbeställning. Varan kom inom 2 dagar från att jag beställt. Inget att klaga på. /Daniel.
Yrityksen tiedot
Yrityksen kirjoittama
Spännande paket med leksaker för vuxna - Billigt! Hos oss hittar du alla kända varumärken och mängder med spännande leksaker som tar ert sexliv till en helt ny nivå. Alltid till nätets bästa priser! Vi har funnits sedan 2008 med över 70 000 nöjda kunder såhär långt. Välkommen att shoppa sexleksaker riktigt billigt!
Vindelg 3C, 50465, Borås, Ruotsi
- 033-3404821
- info@box2you.se
- box2you.se
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Bra kundservice
Bra kundservice. Snabb leveranstid och fina diskreta packet.
Beställde en vara
Säger, kan endast betalas med Klarna. Ok, betalar med Klarna. Får likadan vara 1 v senare. Ringer, ingen svarar , ingen ringer tillbaka. Mejlar, får till svar : är varan oanvänd, ouppackad ok lämna i retur om jag ångrat mej.jag har inte ångrat mej, får behålla den varan, för jag skulle betala frakten tillbaka, lär bli dyrare.
ILLA
Fick svar snabbt
Fick svar snabbt, inom ett dygn via mail.
Dom korrigerade en felbeställning.
Varan kom inom 2 dagar från att jag beställt.
Inget att klaga på.
/Daniel.
Fick fel prudukt liknade men fel har…
Fick fel prudukt liknade men fel har mailat dom om det får se vad dom svarar
Får ju varor som inte funkar ju inte
Får ju varor som inte funkar ju. Något funkar och något e ju defect. Så jag beställer nu inget mer från dom.
Jag kan inte avbeställa
Jag kan inte avbeställa. Dålig butik köp ej
Snabbt och smidigt
Otroligt snabba leveranser
Otroligt snabba leveranser! Mycket väl packat när varorna kommer
Fungerar bra.
Köpte en batteridriven leksak
Köpte en batteridriven leksak, batterier inkluderade från tillverkaren. Dock hade två av tre batterier korroderat. Vilket toppenkundtjänsten direkt åtgärdade och skickade inte bara tre nya batterier. Utan 9! ❤️
Bra grejer av hög kvalité för liten…
Fick det jag behövde snabbt och…
Fick det jag behövde snabbt och diskret. Tack
snabb leverans och fina varor
Snabb leverans och produkter som…
Snabb leverans och produkter som motsvarar beskrivningen väl.
Produkten jag köpte var defekt
Produkten jag köpte var defekt, så blä för det, men fick tillbaka pengarna för den, inte för frakten dock men den var det ju inget fel på.
Kommer dock inte handla härifrån igen.
Snabb och bra leverans
Snabb och bra leverans. Första gången jag handlar.
Lika bra på snabba leveranser av bra…
Lika bra som vanligt på snabba leveranser av bra produkter till bra priser