Man kan kun skrive anmeldelse, hvis man giver “stjerne”. Dette produkt skulle ingen stjerner have. Jeg bestilte 2 pakninger den 13. marts, 2 dage efter blev pengene trukket, men først efter mere e... Näytä lisää
Efter nästan 2 månaders väntan så har jag nu fått en ID försändelse från Postnord att jag ska betala 79:- i tullavgift och moms. Där tog mitt tålamod slut. Nu är toaletten superren med ättika och bik... Näytä lisää
DET ÄR BARA BLUFF. jag beställde början av november och betalade . Jag beställde 1 paket men det gick inte var tvungen att köpa 2. Nu fick jag vänta på att det skulle komma. Det blev en hel del e-m... Näytä lisää
Riktigt dåligt och oärligt företag! Jag beställde och var dum och betalade men ingen vara hade kommit efter två månader. Har haft lång mailkonversation med dem och de försäkrade att varan skulle komma... Näytä lisää
Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja
BLUFFÖRETAG!
När jag gjorde en beställning var man tvungen att köpa två förpackningar fast jag bara ville ha en. Sen stod det att man skulle få en gratis gåva. Då höjdes plötsligt fraktkostnaden med 100:-. Mailade kundtjänst och de tog bort gåvan och den ökade fraktkostnaden. Efter flera påstötningar till kundtjänst fick jag till sist varan efter 1,5 månader. Då tillkom tullavgifter på 74:- för att kunna lösa ut paketet.
Nu när det kommit och vi prövat så funkar det inte alls. Blir lite skum i botten på toaletten och inte renare än tidigare. Blufföretag av sämsta sorten. Handla inte av dem, du blir bara lurad!
Pia, Stockholm
Er glad for jeg kiggede trustpilot før…
Er glad for jeg kiggede trustpilot før jeg bestilte , så tak for hjælpen !men til alle jer det har bestilt og ikke fået jeres vare kan man lave en indsigelse i banken så hjælper de jer med og få jeres penge igen !!!!
Pengene ér hævet på kontoen
Pengene ér hævet på kontoen, aldrig modtaget nogen varer, fub og svindel
Der skulle egentlig stå 0 stjerner
Der skulle egentlig stå 0 stjerner. Totalt upåliddeligt firma. Sender ikke det lovede
Ufattelig dumhed
Ufattelig dumhed, fra min side, hoppede jeg som andre, bestilt og BETALT for VARER som jeg ikke har modtaget. Større svindel kan jeg /vi ikke udsættes for. Gid denne LEVERANDØR må STOPPES. 😤😡😠😈😈
FUP OS SVINDEL
Nåede, desværre at købe produktet. Efter mange mail til dem, hvor jeg bad dem annullere min bestilling og give mig pengene retur, modtog jeg brev fra Told /Skat om at betale told af varen. Bad dem sende alt retur. Nu eksisterer mail adresse ikke, så det er og bliver REN FUP. HOLD JER FRA DEM 🙄👎
Køb ikke, det er det rene FUP
Heldigvis fik jeg lige tjekket firmaet på Trustpilot inden jeg faldt for fristelsen til at købe dette produkt.
Tusind tak til alle jer der med jeres anmeldelser her på Trustpilot får advaret om at det er det rene FUP. 5 stjerner til jer⭐⭐⭐⭐⭐
Og NUL stjerner til bowlsparkel!
KØB IKKE DETTE PRODUKT
KØB IKKE DETTE PRODUKT, DET ER REN SNYD OG SVINDEL. Min pakke ankom tom idag, og var åbnet af told og skat som har sendt indholdet videre til Miljø og Fødevareministeriet til videre inspektion. Jeg har aldrig før købt et produkt via en annonce, og gør det aldrig igen !!.
PAS PÅ med Bowl Sparkle
PAS PÅ! Jeg har bestilt og betalt, men ikke modtaget mit bestilte Bowl Sparkle, da told styrelsen har tilbageholdt og videresendt mine vare til Miljøstyrelsen for nærmere analyse. Det må formodes, at produktet ikke er godkendt i EU.
Jeg har kun modtaget 1/3 del af det jeg…
Jeg har kun modtaget 1/3 del af det jeg bestilt og kan ikke kontakter dem for at for et refund på det manglende del. Det er et fup firmer som jeg vil fra råd folk at brug.
So glad I use trust pilot for reviews…
So glad I use trust pilot for reviews on products before getting ripped off. Thanks to all the people who do leave reviews. Saves me time and again
Ingen stjerner herfra
Ingen stjerner herfra, hold jer langt væk, det holder slet ikke hvad de lover,heller ikke med du får dine penge retur,de svarer ikke på dine mails, så køb ikke dette produkt
Danke an alle Bewerter
Danke an alle Bewerter, wollte auch gerade das Produkt bestellen und dachte, na such mal vor ab nach Erfahrungen.
DANKE
Liebe Leute, danke.
Liebe Leute
Ich möchte mich bei allen bedanken, welche hier eine Bewertung abgegeben haben.
Hätte den Müll fast bestellt.
Herzlichen Dank an alle, welche geschrieben haben.
Synd og bedrag
Annullerede min ordre den 6/7 og fik mail fra dem at der ikke ville blive trukket penge fra min konto, det ville blive stoppet indenfor 24-48 timer, den 12/7 har de så trukket pengene, har aldrig modtaget nogen vare og ønsker bestemt hellere ikke få noget som helst fra det firma.
Der ren bedrageri og bliver anmeldt.
Köpte pulveret och efter lång tid så…
Köpte pulveret och efter lång tid så kom det till slut gjorde som det stod hällde pulveret toan men ingen reaktion alls det skummade lite väntade 30 minuter som man skulle men bara lite skum spolade och toan var lika smutsig efter som den var före så det här medlet funkar inte alls totalt värdelöst. Kunde lika gärna ha spolat ner pengarna medlet kostade direkt i toan resultatet hade blivit det samma. Skall försöka med ättika och bikarbonat istället.
THE SELLER IS KIDDING YOU
Normal null Sterne. Aber dann hätte ich keinen Text schreiben können. Es wirkt gar nicht, nicht ein kleines bisschen. THE SELLER IS KIDDING YOU!!!! Aber richtig.
DIE REINSTE GELDABZOCKE! NICHT KAUFEN!!!!! Unsere Toilette ist nicht dreckig, aber nichtmal den Alltagsdreck bekommt dieses Produkt weg. Furchtbar. Wir fühlen uns so richtig verarscht ( entschuldigt meinen Ausdruck).
Tak til alle for advarslen👏👏
Fup og svindel
Det er sjældent, jeg køber ukendte produkter, når man tænker: Dette er for godt til at være sandt. Men denne gang plumpede jeg i med begge ben. Heldigvis købte jeg kun en enkelt pakke, som overhovedet ikke dur til noget som helst. Det skummer lidt i kummen, og mere sker der ikke. Det har en meget skarp og gennemtrængende lugt, som ikke kan være godt for noget. Pengene blev hurtigt trukket, og jeg fik trods alt varen efter nogle uger, men, som mange andre også har erfaret, er der tale om det rene fup. Folkene bag dette firma må ikke eje samvitttighed.
Annette
Et total fupfirma
Øv, træls jeg ikke lige checkede Trustpilot inden jeg bestilte. Det er det rene fup. Mine varer er konfiskeret i tolden og jeg tænker ikke jeg får dem at se. 400 kr. lige ud af vinduet ☹️☹️☹️