Bouwmaat - Zoetermeer Arvostelua 28

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,6

Koperstraat 3, 2718 RG Zoetermeer, NL

Saanut 5/5 tähteä

Ik was op zoek naar Wedi plaat vooor het toilet, wat in de reguliere bouwmarkt slecht verkrijgbaar is. Gelukkig kun je als particulier wel online bestellen en dan afhalen op de vestiging. Gelijk oo... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Dakpannen via internet besteld en betaald . Dag erna dakpannen opgehaald. Alles verliep goed! Ik kreeg een bon mee waarmee ik eventuele teveel bestelde en betaalde dakpannen weer terug kon brengen... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Online bestelling gedaan en afgehaald in een Bouwmaat in mijn woonplaats. Middels een ontvangen mail kenbaar gemaakt dat besteling gedaan en reeds betaald was. Bij de kassa na opgave van postkode wer... Näytä lisää

Saanut 3/5 tähteä

Platen besteld.zouden na 4 dgn opgehaald kunnen worden. 1 dag vantevoren bericht dat het nog 4 dgn zou duren .vrijkort dag

1. Rakennustarvikkeiden tukkumyynti
  2. Rakennustarvikeliike
  3. Rakennustarvikkeet
  4. Rakennuslaitteiden toimittaja
  5. Rautakauppa
  6. Työkalukauppa

Yrityksen kirjoittama

Ruim 13.500 producten waaronder bouwmaterialen, sanitair, elektra en gereedschappen voor iedere professional. Bouwmaat: Alles voor slimmer bouwen!

4,6

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Saanut 5/5 tähteä

Ik was op zoek naar Wedi plaat vooor…

Gelukkig kun je als particulier wel online bestellen en dan afhalen op de vestiging. Gelijk ook eurocol meebesteld. Het stond snel klaar in Zoetermeer, echt een aanrader.

17. joulukuuta 2025

Goed om te horen! Graag tot ziens 😄

gemak en snelheid

Bouwmaat heeft een gemakkelijke website. Het bestellen is eenvoudig en het product is snel af te halen.

3. syyskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Bouwmaat - Zoetermeer

Super 🤗 Graag tot de volgende keer!

Saanut 5/5 tähteä

De prijzen zijn over het algemeen een…

De prijzen zijn over het algemeen een stuk gunstiger dan bij de reguliere bouwmarkten. Verder ook vlot geholpen.

3. huhtikuuta 2025

Bedankt! Graag tot de volgende keer! 🤗🤗

Vlot geholpen

On-line besteld. Goede communicatie via de mail. Snel op te halen. Vriendelijk personeel.

22. tammikuuta 2025

Dank je wel 🥳

Zeer behulpzaam.

Zeer behulpzaam.
Ik had blijkbaar aangegeven dat ik de bestelling pas een dag later zou ophalen. Hij lag al klaar, dus kon hem toch meenemen. Super service.

4. joulukuuta 2024
Saanut 5/5 tähteä

Perfecte service vanuit Zoetermeer om…

Perfecte service vanuit Zoetermeer om als nog het product van een andere vestiging te krijgen!

16. marraskuuta 2024

Vastaus yritykseltä Bouwmaat - Zoetermeer

Super fijn dat je zo goed geholpen bent! We zullen de complimenten doorgeven! 😃

Saanut 5/5 tähteä

Goede en nette levering multiplex…

Goede en nette levering van 21 multiplex platen. Waren goed verpakt. Het regende licht, dus door de plastic verpakking kon ik het buitje afwachten voor ik de 21 platen naar binnen bracht. TOP

28. lokakuuta 2024

Vastaus yritykseltä Bouwmaat - Zoetermeer

Dat klinkt inderdaad heel prettig!

Heldere procedure@

Online bestelling gedaan en afgehaald in een Bouwmaat in mijn woonplaats.
Middels een ontvangen mail kenbaar gemaakt dat besteling gedaan en reeds betaald was. Bij de kassa na opgave van postkode werd de factuur uitgedraaid en bestelling meegegeven! Perfect!

19. syyskuuta 2024

Super! We zien je graag weer terug! Succes met de klus. 😃👷‍♂️👍

Prima

Prima. Assortiment en service

15. elokuuta 2024

Top! 😃👷‍♂️👍 bedankt

Saanut 4/5 tähteä

fijne communicatie

Fijn dat ik rechtstreeks bij het filiaal kon bestellen. Prettige communicatie met medewerker.
Prijzen van materiaal aan de hoge kant, vergeleken met andere grote bouwmarkt.

5. maaliskuuta 2024

Bedankt voor je feedback 👍

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin