Yritys on vastannut
Voor de verbouwing van ons huis hebben we nu meerdere keren bestellingen geplaatst bij Bouwmaat. Elke keer uitstekend geholpen! De bestellingen die we zelf gingen afhalen bij de vestiging stonden net... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Was op zoek naar epdm-band.Heb alle aan ons bekende bouwmarkten hiervoor bezocht.Niet te geloven ,maar of ze wisten niet wat het was of ik werd de een of andere gang ingestuurd waar het vervolgens nie... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Gemakkelijk te bestellen, betalen en af te halen. Uitermate vriendelijk personeel op de vestiging in Heerlen. Ik had slechts twee xps plaatjes nodig en kon deze fijn los kopen in plaats van een heel p... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Ruim 13.500 producten waaronder bouwmaterialen, sanitair, elektra en gereedschappen voor iedere professional. Bouwmaat: Alles voor slimmer bouwen!
Breukerweg 185A, 6412 ZK, Heerlen, Hollanti
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Materiaal was nergens te vinden voor afhalen en in klein aantal, ideaal om te proberen ook goede prijs en makkelijk te bestellen

Vastaus yritykseltä Bouwmaat - Heerlen
Bestelling online verliep prima, evenals het ophalen bij de vestiging.

Vastaus yritykseltä Bouwmaat - Heerlen
Conform afspraak, snelle levering en klant goed op de hoogte gehouden

Vastaus yritykseltä Bouwmaat - Heerlen
Bestelling geplaatst en bericht gekregen om deze op te halen de volgende dag. Men kon de order niet vinden en de opmerkingen die gemaakt werden waren niet bepaald klantvriendelijk alsof ik zelf de fout had gemaakt. Uiteindelijk hebben ze de bestelling toch gevonden maar het gratis product wat erbij zat hadden ze niet meer. Ze zouden mij daarover bellen. Ik heb nooit meer iets gehoord.

Vastaus yritykseltä Bouwmaat - Heerlen
Altijd goed bediend ondanks ik geen ondernemer ben.

Vastaus yritykseltä Bouwmaat - Heerlen
Omdat ik hier al meer dan 15 jaar mijn materiaal haal. Altijd vriendelijke en vrolijke service en is het er niet wordt het in no time opgelost.

Vastaus yritykseltä Bouwmaat - Heerlen
Makkelijk te bestellen uit een ruim assortiment en een snelle afhandeling in de zaak (bestelling stond netjes klaar op afgesproken tijdstip) vriendelijk personeel