jacuzzi  Arvostelua

TrustScore 2/5 tähteä

Saanut 1/5 tähteä

Begin juli besturing besteld jacuzzi, foutieve ontvangen. Terug gestuurd ze beloofden nieuwe op te sturen. Intussen wel betaald. We wachten al 2 maanden achter oplossing. Reageren niet op mails. Telef... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Ik bestelde een Balboa ozone, maar kreeg een Vian. Bleek zelfde capaciteit, maar jammer dat ik dat niet vooraf van jullie heb gehoord. Vervolgens heeft onderdeel europese kleurcodering van drad... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 1/5 tähteä

Op 4 augustus een bestelling gedaan maar nog niks ontvangen. Tot op heden ook geen enkele reactie op de mail want telefonisch zijn ze niet te bereiken. Failliet, ziek, geen zin??? Waardeloos!!!!! Up... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Bestel hier meestal spullen voor de jacuzzi en ben uiterst tevreden. Laatste bestelling uiteraard weer niet afgeleverd door DHL maar Bosma heeft het prima opgelost. Opnieuw bezorgd door een ander bed... Näytä lisää

Välttävä

Kaikki arvostelut

0 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Ik bestelde een Balboa ozone

Vervolgens heeft onderdeel europese kleurcodering van draden, terwijl de Balboa Amerikaanse had. Moest ik weer iets opzoeken en controleren.
Dat je iets anders vergelijkbaars levert is prima. Probeer daar wel de juiste info bij te verschaffen aub.

Mvg,
Patrick

Bosma heeft excuses voor het ongemak aangeboden en het correcte onderdeel nagestuurd. Had ik maar eerst met hun contact opgenomen. Mijn ervaring van 2 sterren naar 4. Bedankt!

11. kesäkuuta 2023

Hallo,

Het is spijtig dat u het verkeerde onderdeel heeft gekregen. Er is inmiddels het juiste onderdeel naar u op weg.

Mvg Bosma jacuzzi

Saanut 4/5 tähteä

Gekochte artikelen zijn totaal anders…

Gekochte artikelen zijn totaal anders dan de foto's op hun website waardoor ze niet bruikbaar zijn. En 15 euro verzendkosten voor producten ter waarde van 30 euro is ook een leuke bijverdienste vooral omdat de geleverde producten onbruikbaar zijn
Hebben achteraf op eigen initiatief contact opgenomen met mij en alsnog de juiste producten geleverd. Chapeau !!!!!

21. kesäkuuta 2023
Oma-aloitteinen arvostelu

Hallo,

Het is spijtig dat u niet tevreden bent over u bestelde product. Wij kunnen helaas niet zien om welke bestelling het gaat. Graag komen wij met u in contact over uw bestellen.

Mvg Bosma jacuzzi

Saanut 1/5 tähteä

Na betaling niets geleverd en geen…

Na betaling niets geleverd en geen communicatie van dat bedrijf gehad. Reageren niet op mails.... oplichters

28. toukokuuta 2023

Hallo,

Gelukkig hebben wij contact gehad en uw bestelling kunnen leveren. (bestelling is verdwenen bij de pakket leverancier)

Saanut 3/5 tähteä

De website is goed en makkelijk…

De website is goed en makkelijk gevonden.
Dus daar de heater besteld.
Maar het duurde nog wel even met de levering.
En was slecht verpakt waardoor er al 1 ring weg was en het onderdeel al beschadigd was. Dit onderdeel van de oude heater was nog heel dus deze gebruikt. Maar de jacuzzi doet het weer.

24. toukokuuta 2023

Beste meneer Tukkers,
Bedankt voor uw recensie.
Wat vervelend om te horen dat er een ring is kwijtgeraakt.
Als u wilt kunnen wij deze ook nog nasturen voor u.
Wij vinden het ook vervelend om te horen dat het lang duurde met de levering.
Dat is bij ons niet gebruikelijk en wij streven ernaar om u volgende keer beter te helpen en voorzien van hulp!

Saanut 5/5 tähteä

Goede klantgerichte service

Goede klantgerichte service, hou er rekening mee dat je product niet 2 dagen later op de stoep staat, het komt vanzelf ze zullen wellicht ook andere klanten moeten helpen, mail werd bij mij dezelfde of volgende dag beantwoord. Top

13. toukokuuta 2023

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin