Banner for Borgbigumshop

Borgbigumshop Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,7

Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 5/5 tähteä

Hurtig ekspedition ved bestilling. Altid forsvarlig indpakning. Opkald fra medarbejder vedr. levering - den pågældende skammel - keramik - sendes ikke med GLS men med Danske Fragtmænd pga. risiko fo... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Fantastisk hurtig levering. Jeg havde regnet med uges tid. Jeg bestilte om aftenen, og pakken stod foran min dør om morgenen 2 dage efter. Rigtig fin indpakning, og SKØNNE varer. Sjældent ser j... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Har handlet Black Friday tilbud hos Borg og Bigum. Fyldte ekstra i kurven for at spare fragten på den ønskede vare, der derefter viste sig at være udsolgt. Dette til trods for at varen fremgår... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Sisustusliike

Yrityksen kirjoittama

Borgbigumshop.dk er en dansk webshop med et bredt udvalg af produkter inden for bolig, køkken, livsstil, mode og fritid. Vores mission er at tilbyde kunderne en inspirerende og nem shoppingoplevelse med et nøje udvalgt sortiment af kvalitetsprodukter til konkurrencedygtige priser. Vi stræber efter at sammensætte et varieret sortiment, der kombinerer funktionalitet, design og de nyeste trends med tidløse klassikere. Derfor arbejder vi løbende på at udvide vores udvalg med spændende produkter fra anerkendte brands og leverandører, så vores kunder altid kan finde produkter, der passer til deres hverdag, hjem og personlige stil. Hos Borgbigumshop.dk lægger vi stor vægt på kundetilfredshed og gør os umage for at levere høj service, hurtig levering og en tryg shoppingoplevelse. Vores mål er at være en webshop, hvor kunderne nemt kan finde kvalitetsprodukter, gode gaveidéer og inspirerende løsninger til både hjemmet og hverdagen.

Yhteystiedot

2 tähteä
1 tähti

Pyytää asiakkailta arvosteluja

On vastannut 50 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaaminen kestää yleensä yli kuukauden

Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia

Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.

Kaikki arvostelut

34 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 1/5 tähteä

Fik tilbud om at bestille en gratis…

Fik tilbud om at bestille en gratis Apple AirTag gennem min forsikring, som skulle leveres af Borg&Bigum. Jeg fik samtidigt mulighed for at købe varer i deres shop, hvilket jeg benyttede mig af. Nu, efter 2 mdr´s forsinket levering, har de leveret den gratis Apple AirTag, men ikke den øvrige pakke. De har dog trukket betalingen. Deres kundeservice er umulig at træffe. Anmelder dem til politiet ved fortsat manglende respons eller levering.

8. tammikuuta 2023

Hej Mitzi,
Vi er kede af du har haft en dårlig oplevelse med at handle hos os. Jeg ved ikke om du har fået ordnet din ordre, ellers er du meget velkommen til at ringe til vores kundeservice på 25 44 44 17 så er jeg sikker på de kan hjælpe dig.

Mvh
Thomas

God oplevelse!

Jeg bestilte en vare til privatkøb i søndags og modtog den idag onsdag.
Jeg var i kontakt med kundeservice for at høre om den vare jeg ville købe, var på lager.
Det gjorde jeg fordi jeg blev noget skeptisk med alle de dårlige anmeldelser herinde.
Heldigvis har jeg kun haft en god oplevelse fra start til slut og min vare er rigtig fin og godt indpakket.
Jeg er meget tilfreds!
Tak for god kundeservice.

10. tammikuuta 2023

firmajulegave mangler

Har stadig ikke fået min firmajulegave.
Jeg har intet hørt om hvor den bliver af.

I dag har jeg sendt en mail for at opklare om det var julen 2022 eller 2023 jeg bestilte til…

3. tammikuuta 2023

Ingen julegaver i år

Borg & Bigum har ikke leveret en eneste af vores firmajulegaver her inden jul. De kommunikerer ikke til kunderne før man ringer og rykker - og nu har de lukket alle telefoner og svarer ikke på e-mails. Jeg kom dog igennem til en vrissen medarbejder på et direkte nummer og status er at de ikke ved hvornår de kan levere noget som helst. Det eneste der er sikkert er at det IKKE bliver inden jul.
Ordren er nu afbestilt, hvilket jeg heller ikke har fået en skriftlig bekræftelse på, selvom jeg blev lovet det.

20. joulukuuta 2022

Hej Søren,
Ja, det er korrekt at jeres julegaver ikke kunne leveres til tiden og i derfor afbestilte dem. Det er vi selvfølgelig rigtig kede af skete, men eftersom du ikke bestilte julegaver på borgbigumshop.dk mener jeg ikke denne anmeldelse er placeret korrekt.
Hvis du har bestilt dem på gaveuniverset.dk (hvilket jeg mener er tilfældet) vil jeg bede dig om at flytte din anmeldelse til den URL/Shop, eller flytte den til borgbigum.dk som er den URL vi bruger til julegaver.
Borgbigumshop.dk er en selvstændig shop der ikke har noget med julegaverne at gøre, og det er derfor ikke helt fair at lægge en anmeldelse om julegaver på den.

Mvh
Thomas

Saanut 5/5 tähteä

Jeg står uforstående overfor de dårlige anmeldelser

Jeg forstår virkelig ikke alle de dårlige anmeldelser. Vi skulle købe gaver til en kollega, og tilfældigvis var én af tingene kun på lager på firmagavernu.dk. Da jeg søgte på anmeldelserne, var jeg afklaret med ikke at bestille herfra. Men da vi ikke kunne finde produktet andre steder (Kay Bojesen abe i sort), valgte jeg at ringe ind til kundeservice og mærke min mavefornemmelse. Jeg mødte en sød medarbejder som tog telefonen efter 30 sekunder, garanterede mig at jeg ville få min vare til tiden, men jeg blot skulle ringe ind mandag, så ville hun personligt tage sig af det (jeg talte med hende fredag eftermiddag). Jeg afgav ordren søndag morgen. Tirsdag morgen blev ordren leveret. Helt igennem fantastisk service og hurtig levering. Tak for det, det bliver absolut ikke sidste bestilling.

15. marraskuuta 2022

Hold jer langt væk.

Fik muligheden for at bestille et Samsung Galaxy SmartTag gennem forsikringen og det skulle leveres af Borg & Bigum. Her snakker vi august måned. Fik så en mail ca. 14 dage senere om forlænget leveringstid. Har rykket for den på mail d. 13. september fik svar d. 9. oktober at der ville gå ca 14 dage mere, nu d. 9. november har jeg stadig ikke modtaget noget som helst, så min vare kommer sikkert ikke. Hold jer langt væk fra dem.

9. elokuuta 2022

Manglende levering!

Manglende levering!
Fik muligheden for at bestille et Apple AirTag gennem forsikringen og det skulle leveres af Borg & Bigum. Har snakker vi august måned. Fik så en mail ca. 14 dage senere om forlænget leveringstid. Fair nok. Men i dag 11 oktober er det stadig ikke ankommet og ingen mail fra dem om forventet leveringstid. Dårlig stil synes jeg

24. elokuuta 2022
Saanut 4/5 tähteä

Rigtig god oplevelse med bestilling af…

Rigtig god oplevelse med bestilling af varer fra mit arbejdes personaleshop, hurtig besvarelse af henvendelser og hurtig levering. Fik et meget fint sofabord som jeg er super glad for, og er vild med det bæredygtige koncept. Dog er bordet ikke samme farve træ som på billedet, det er markant mørkere, hvilket kunne være rart at vide, men stadig meget fint.

25. elokuuta 2022

Mega uprofessionel...

2 af mine medarbejdere mangler gaver som skulle være sendt..
Borg og Bigum er umulige at komme i kontakt med PR telefon..
Desuden har de ikke svaret på mine mails i en måned nu...
Det er meget synd for mine medarbejdere og jeg kan INTET fortælle dem når firmaet ikke svarer tilbage....

27. tammikuuta 2022

Kære Anders
Jeg er ked af at læse om den oplevelse du har haft.
Jeg er nyansat hos Borg & Bigum, og vil rigtig gerne tale med dig.
Har du mulighed for at kontakte mig på tlf. 2074 3653
Eller på min mail bbr@borgbigum.dk

Birgit
Borg & Bigum

Saanut 5/5 tähteä

Vi har brugt borg og bigum de sidste…

Vi har brugt borg og bigum de sidste par til julegaver (fra personale afdelingen på mit arbejde) og lidt andre gaver i løbet af året.
Det er meget få gange der har været noget med et produkt, det er hvad der kan ske med elektronik.
De har altid været professionelle og ydet en god service.

21. tammikuuta 2022
Saanut 5/5 tähteä

Tilfreds med forløbet vedr. min firma julegave

Via mit arbejde kunne jeg vælge julegave hos Borg & Bigum ved hjælp af en online gaveshop.

I starten af november valgte jeg en stol ud af de gaver der var mulighed for at vælge, husker udvalget af forskellige gaver værende ganske udmærket og varieret.

Medio november orientere vores interne julegave ansvarlige mig om, at stolen desværre er forsinket fra leverandørens side og først kan leveres i løbet af december måned.

I løbet af december måned modtager jeg flere opdateringer vedr. levering af stolen og ultimo december modtager jeg stolen via mit arbejde.

Er i øvrigt meget tilfreds med stolen, der nu bliver brugt som kontorstol på hjemme kontoret.

Jeg kan se andre har lavet dårlige anmeldelser af Borg & Bigum - hvorfor jeg med denne anmeldelse vil sige jeg overordnet er tilfreds med forløbet omkring min firma julegave selv om det endte med, at den blev leveret efter den 24. december.

9. tammikuuta 2022

ALDRIG mere julegaver herfra

ALDRIG mere julegaver herfra
Syntes jeg som arbejdsgiver var i meget god til med bestilling af julegaver ( medio oktober ) og blev ved bestilling lovet at når man bestilte i så god til kunne man være sikker på at gaverne i katalog kunne fåes og leveres til tiden - men ak
1. Først får man mail at gaverne ikke kan leveres indpakket, som man ellers har betalt for? De sender så aben videre til deres leverandører, istedet for at købe noget indpakningspapir og komme igang.
2. Skulle modtage gave senest 15/12, således de kunne udleveres til medarbejdere ved juleafslutning den 17/12. Her får jeg dog en mail at de er forsinket og vil blive leveret SENEST den 17/12, så jeg tænker det går lige
3. Den 17/12 modtager jeg ingen gaver og det er helt umuligt at få kontakt via telefon...bliver sat på hold flere gange og efter 20 min afbrydes forbindelsen.
4. Den 19/12 modtager jeg så en glad mail, at nu er mine gaver pakket og vil blive sendt ud / leveret den 23/12......6 dage efter mine medarbejdere er gået på juleferie og skulle have haft gaven.
5.Ved levering mangler der noget i nogle af gaverne og andre gaver er i restordre og kan blive leveret i februar/marts måned, har jeg fået besked på....dette til trods for at da jeg bestilte i oktober blev det lovet det var på lager.
Så alt i alt en håbløs leverandør af julegaver :-(
Når de så trækker kortet med globale transportproblemer og andet vrøvl, kan jeg blot konstatere at vi privat bestiller alle vores julegaver on-line i december, og de kan godt leveres til tiden

9. tammikuuta 2022

Trustpilot-kokemus

Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin