BOOMBRUSH Arvostelua 4 859

TrustScore 5/5 tähteä

4,9

Saanut 5/5 tähteä

Ik heb al jaren een Boombrush tandenborstel en ben er meer dan tevreden over. Mijn Wave gaf elke 2 maanden aan dat hij opgeladen moest worden terwijl hij een 360 dagen batterij heeft. Na contact via... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Helaas was het de 3de Boombrush met issues maar zoals gewoonlijk lost Boombrush het weer top op! Afhankelijk of het door eigen schuld komt of een technisch iets is krijg je tegen een gereduceerd... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Na 5 jaar intensief gebruik ging de tandenborstel stuk. Ik heb een abonnement en daarbij kan ik de levenslange garantie inroepen. Formulier invullen, filmpje dat ie niet meer aanging en al vlot was er... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

De batterij van mijn Wave ging ipv een jaar maar dik 2 maanden mee voordat hij weer aan opladen toe was. Garantie prima, heb een nieuwe body gekregen. Goede klantenservice dus en Boombrush houdt zich... Näytä lisää

1. Hygieniatuotteet
  2. Esteettinen hammashoito
  3. Suuhygienistit
  4. Hampaidenvalkaisupalvelu

Tietoja yrityksestä BOOMBRUSH

Yrityksen kirjoittama

Op zoek naar een tandenborstel die goed staat in je interieur, super krachtig is en tot wel 360 dagen mee gaat zonder opladen? Of iemand die er voor zorgt dat jij altijd schone kopjes in huis hebt en er ook nog eens voor zorgt dat deze niet op de grote afvalhoop terecht komen maar gerecycled worden? Ervaar de kracht van sonisch poetsen met de Boombrush.

Bij Boombrush kun je rekenen op een kwalitatief goede tandenborstel die je iedere dag weer een schoon gevoel geeft en die je lang kunt gebruiken zonder dat je deze iedere 14 dagen hoeft op te laten.

Daarnaast bieden wij een Repeat service aan waarbij je iedere 4 of 8 weken een borstelkopje gratis thuisbezorgd krijgt zodat jij nooit vergeet om je borstelkopje bijtijds te vervangen. Daarnaast bieden we een uniek recycleprogramma voor jouw gebruikte borstelkopjes. Niet alleen goed voor jou dus, maar ook voor onze planeet!

En als je nog niet overtuigd bent?

Dan kun je het gewoon proberen! We weten dat het even wennen is om sonisch te poetsen, daarom bieden we je de kans om onze Boombrush uitgebreid te proberen. We weten zeker dat wanneer je er aan gewend bent, je nooit meer anders wilt!

Boombrush, ervaar de kracht van sonisch poetsen 💥

Yrityksen kirjoittama

Wij staan altijd voor je klaar
Heb je vragen over het merk, de tandenborstel of onze services? Voel je vrij om ons te bereiken via Whatsapp of via mail en wij zullen je zo snel mogelijk helpen!

Gratis verzending en de volgende dag in huis!

Gratis verzending, volgende dag al lekker poetsen ✨

Gratis verzending, volgende dag al lekker poetsen ✨
Bestel je vandaag je Boombrush voor 22:00? Dan heb je hem morgen al op de deurmat, en helemaal gratis!

4,9

1 tähti

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 1 viikon sisällä

Klachtafhandeling

Mijn 2 borstels poetsten niet meer goed. Deze klacht is heel goed opgepikt en afgehandeld!

11. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä BOOMBRUSH

Bedankt voor je positieve review! Wat fijn om te horen dat we de klacht over je tandenborstels goed hebben kunnen oppakken en afhandelen. We vinden het belangrijk om problemen efficiënt op te lossen, zodat je snel weer van een frisse glimlach kunt genieten. We staan altijd voor je klaar 🙂

Top klantenservice!

Ik had een probleempje met inloggen dus via Whatsapp een vraag gesteld. Binnen 4 minuten had ik al een reactie en was het probleem opgelost! Supersnelle en vriendelijke klantenservice!

17. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä BOOMBRUSH

Bedankt voor je top review! Wat fijn om te horen dat we je via WhatsApp zo snel en vriendelijk hebben kunnen helpen met het inloggen. We vinden het belangrijk dat je zonder gedoe van je routine kunt genieten en staan graag voor je klaar.

Saanut 5/5 tähteä

Inmiddels 5 jaar de tandenborstel…

Inmiddels 5 jaar de tandenborstel gebruikt. Poetst perfect, en mocht er een keer iets zijn staat de klantenservice je uiterst vriendelijk te woord. Top!

17. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä BOOMBRUSH

Bedankt voor je geweldige review! Wat ontzettend leuk om te horen dat je al 5 jaar met de Boombrush poetst; we waarderen je trouw enorm. We vinden het belangrijk dat de klantenservice je altijd vriendelijk en positief te woord staat om alles snel op te lossen. Geniet van je schone glimlach en we staan altijd voor je klaar!

Saanut 5/5 tähteä

Ik kon mijn account niet meer in en ben…

Ik kon mijn account niet meer in en ben hier goed en snel bij geholpen. Heel fijn!

16. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä BOOMBRUSH

Bedankt voor je fijne review! Goed om te horen dat we je snel en goed hebben kunnen helpen om weer toegang te krijgen tot je account. We vinden het belangrijk dat alles soepel verloopt, zodat je zorgeloos kunt blijven genieten van je routine. We staan altijd voor je klaar 🙂

Mijn Boombrush was kapot

Mijn Boombrush was kapot. En via de klantenservice snel contact en nieuwe gekregen. (Levenslang garantie, omdat ik de borstels abonnement heb afgesloten)
Geen voorraad voor mijn brush, dus een upgrade en ik de Boost als vervanger. Ik poets weer fantastisch.

10. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä BOOMBRUSH

Bedankt voor je positieve review! Wat fijn om te horen dat je weer fantastisch poetst met je nieuwe Boombrush Boost. Omdat we staan voor kwaliteit en duurzaamheid, bieden we inderdaad een levenslange garantie aan onze klanten met een abonnement. We vinden het belangrijk dat je nooit zonder tandenborstel komt te zitten, dus we hebben je met veel plezier deze upgrade gestuurd 🙂

Goede service!

Tandenborstel functioneerde niet goed meer, direct een nieuwe toegestuurd gekregen. Hele goede service (en fijne tandenborstel)!

10. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä BOOMBRUSH

Bedankt voor je fijne review! Wat goed om te horen dat je tevreden bent met onze service en de tandenborstel. Omdat we geloven in de kwaliteit van onze producten, bieden we een levenslange garantie en zorgen we er graag voor dat je snel weer een goed werkend exemplaar in huis hebt. Veel plezier met je nieuwe Boombrush 🙂

Saanut 5/5 tähteä

Binnen 10 minuten antwoord op een zondag!

We gebruiken al jaren als gezin allemaal een Boombrush en zijn zeer tevreden over de poetservaring. Vandaag (op een zondag) stuurde ik een mail met een vraag en binnen 10 minuten kreeg ik daar per mail een antwoord op: wat een service! Wij hopen nog heel lang te genieten van onze tandenborstels en de goede service van dit bedrijf!

15. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä BOOMBRUSH

Bedankt voor je geweldige review! Wat ontzettend leuk om te horen dat jullie als gezin al jaren met plezier de Boombrush gebruiken; we waarderen jullie trouw enorm. We vinden het belangrijk om altijd voor je klaar te staan, zelfs op zondag, dus fijn dat je zo snel geholpen bent. We hopen dat jullie nog heel lang van een frisse glimlach en onze service zullen genieten!

Saanut 5/5 tähteä

Ik had een nieuwe tandenborstel besteld…

Ik had een nieuwe tandenborstel besteld andere was na aantal jaren kapot gegaan.
Onlangs kreeg ik me bestelling thuisgestuurd ze hebben me een wat duurde versie gestuurd omdat de mijne niet op voorraad was. ik vindt dit nette service van boombrush.

8. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä BOOMBRUSH

Bedankt voor je positieve review! Wat fijn om te horen dat je al een aantal jaren met ons poetst, we waarderen je trouw enorm. Omdat we geloven in eerlijke en positieve service, hebben we je graag dit luxere model gestuurd zodat je niet zonder tandenborstel kwam te zitten. Geniet van je nieuwe Boombrush 🙂

Top service!

Na precies 4 jaar heeft mijn tandenborstel het begeven. Helaas ging hij niet meer aan. Via WhatsApp contact gehad met Sara. Fijn en snel contact. Een link ontvangen waarbij ik het mankement moest doorgeven. En een paar dagen later mijn nieuwe boombrush mogen ontvangen. Wat een top service! Helemaal blij mee.

Hetgeen wat ze zeggen wordt ook zeker waargemaakt. 90 dagen batterij duur + levenslange garantie.

14. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä BOOMBRUSH

Bedankt voor je fantastische review! Echt leuk om te horen dat je al vier jaar met ons poetst, we waarderen je trouw enorm. Vervelend dat je borstel er na die tijd mee ophield, maar fijn dat Sara je via WhatsApp snel aan een nieuwe Boombrush heeft kunnen helpen. We maken onze beloftes over de levenslange garantie en batterijduur graag voor je waar. Geniet weer van je frisse glimlach 🙂

Saanut 4/5 tähteä

Top.

Top.
Alleen jammer dat de borstel zwart is.
Liever in wit gezien.
Maar ja kun niet alles hebben.

28. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä BOOMBRUSH

Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat je de Boombrush top vindt. Veel poetsplezier!

Saanut 4/5 tähteä

Uitstekende producten en service

De producten en (klanten)service van Boombrush is uitstekend. Zeer tevreden met de tandenborstel en de mogelijkheid om elke 24 weken een set nieuwe borstels te krijgen. Als er wat is, reageert de klantenservice snel en adequaat.

13. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä BOOMBRUSH

Bedankt voor je uitstekende review! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent met onze producten en de service. Met de automatische levering zorgen we er graag voor dat je altijd fris blijft poetsen. We staan graag voor je klaar 🙂

Saanut 5/5 tähteä

Mijn tandenborstel was kapot. Heb ik melding van gemaakt en direct een nieuwe ontvangen .
Heel vlotte afhandeling . Top service.

29. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä BOOMBRUSH

Bedankt voor je top review! Vervelend dat je borstel kapot was, maar goed om te horen dat je zo snel een nieuwe hebt ontvangen. We zorgen er graag voor dat je snel weer fris kunt poetsen 🙂

Super happy with the Boombrush

Super happy with the Boombrush. Great brush, simple and easy to use. Convenient USB-C charging and very long lasting battery. Way better than my latest Oral-B iO Series 9 (we had 3 of those, all with charging and battery issues).

9. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä BOOMBRUSH

Thanks for the great compliments! We are happy to hear that the Boombrush works better for you than your previous experiences. We designed the brush with a focus on battery life and simplicity to avoid exactly those issues. Great that you enjoy the USB-C charging 🙂

De beste tandenborstel is de Wave van Boombrush

Sinds een aantal weken gebruik ik de sonische Boombrush Wave tandenborstel.
Hij poetst echt geweldig met zijn verschillende poetsstanden en sterktes om plagues te verwijderen.

Je hebt de keuze in accu,s om de Wave Boombrush op te kunnen laden in 90/180 of 360 dagen.
En dat samen met een abonnement voor je borstelkopje vind ik de service ideaal.

17. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä BOOMBRUSH

Bedankt voor je enthousiaste review! Wat goed om te horen dat je zo tevreden bent met het resultaat van het sonisch poetsen en het gemak van ons Refill-abonnement. We zorgen er graag voor dat jij altijd voorzien bent 🙂

Een aanrader

De tandenborstels werken echt heel goed en ik ben verbaasd hoe lang de batterij meegaat, wij werken er nu al een tweetal jaar mee en de batterijduur blijft lang. Ook het vervangborstel abonnement en recycle programma zijn super handig. Daarbovenop is de klantendienst enorm vriendelijk en reageren ze snel. 10/10

14. marraskuuta 2025

Vastaus yritykseltä BOOMBRUSH

Bedankt voor je geweldige review en de 10/10! Fantastisch om te horen dat de batterij na twee jaar nog steeds zo goed presteert en dat je blij bent met ons recycleprogramma 🌱 We staan graag voor je klaar met snelle service.

Saanut 5/5 tähteä

The best customer service I have ever…

The best customer service I have ever seen *********

31. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä BOOMBRUSH

Thanks for the huge compliment! We strive to provide the best service possible and it is great to hear you experienced it this way 🙂

Hele goede service

Hele goede service. Echt een aanrader!

31. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä BOOMBRUSH

Bedankt voor je geweldige review! Fijn dat je zo tevreden bent over onze service en ons aanraadt. We staan graag voor je klaar 🙂

Saanut 5/5 tähteä

Ik had probleempje met tandenborstel

Ik had probleempje met tandenborstel, even gechat en kreeg snelle respons met advies. Probleempje gelijk opgelost🤗

4. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä BOOMBRUSH

Bedankt voor je fijne reactie! Goed om te horen dat we je snel konden helpen met het juiste advies en dat het probleem direct is opgelost. We staan graag voor je klaar 🙂

Topservice

30. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä BOOMBRUSH

Bedankt voor je top review! We doen ons best om iedereen zo goed mogelijk te helpen en vinden het fijn dat je dit zo ervaart. We staan graag voor je klaar 🙂

Prima

Zeer tevreden, snelle en goede service.

3. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä BOOMBRUSH

Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat je tevreden bent met onze snelle service. We staan graag voor je klaar 🙂

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin