Ik heb al jaren een Boombrush tandenborstel en ben er meer dan tevreden over. Mijn Wave gaf elke 2 maanden aan dat hij opgeladen moest worden terwijl hij een 360 dagen batterij heeft. Na contact via... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Helaas was het de 3de Boombrush met issues maar zoals gewoonlijk lost Boombrush het weer top op! Afhankelijk of het door eigen schuld komt of een technisch iets is krijg je tegen een gereduceerd... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Na 5 jaar intensief gebruik ging de tandenborstel stuk. Ik heb een abonnement en daarbij kan ik de levenslange garantie inroepen. Formulier invullen, filmpje dat ie niet meer aanging en al vlot was er... Näytä lisää
Yritys on vastannut
De batterij van mijn Wave ging ipv een jaar maar dik 2 maanden mee voordat hij weer aan opladen toe was. Garantie prima, heb een nieuwe body gekregen. Goede klantenservice dus en Boombrush houdt zich... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Yrityksen kirjoittama

Gratis verzending, volgende dag al lekker poetsen ✨

Postbus 21018, 3001 AA, Rotterdam, Hollanti
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Mijn 2 borstels poetsten niet meer goed. Deze klacht is heel goed opgepikt en afgehandeld!

Vastaus yritykseltä BOOMBRUSH
Ik had een probleempje met inloggen dus via Whatsapp een vraag gesteld. Binnen 4 minuten had ik al een reactie en was het probleem opgelost! Supersnelle en vriendelijke klantenservice!

Vastaus yritykseltä BOOMBRUSH
Inmiddels 5 jaar de tandenborstel gebruikt. Poetst perfect, en mocht er een keer iets zijn staat de klantenservice je uiterst vriendelijk te woord. Top!

Vastaus yritykseltä BOOMBRUSH
Ik kon mijn account niet meer in en ben hier goed en snel bij geholpen. Heel fijn!

Vastaus yritykseltä BOOMBRUSH
Mijn Boombrush was kapot. En via de klantenservice snel contact en nieuwe gekregen. (Levenslang garantie, omdat ik de borstels abonnement heb afgesloten)
Geen voorraad voor mijn brush, dus een upgrade en ik de Boost als vervanger. Ik poets weer fantastisch.

Vastaus yritykseltä BOOMBRUSH
Tandenborstel functioneerde niet goed meer, direct een nieuwe toegestuurd gekregen. Hele goede service (en fijne tandenborstel)!

Vastaus yritykseltä BOOMBRUSH
We gebruiken al jaren als gezin allemaal een Boombrush en zijn zeer tevreden over de poetservaring. Vandaag (op een zondag) stuurde ik een mail met een vraag en binnen 10 minuten kreeg ik daar per mail een antwoord op: wat een service! Wij hopen nog heel lang te genieten van onze tandenborstels en de goede service van dit bedrijf!

Vastaus yritykseltä BOOMBRUSH
Ik had een nieuwe tandenborstel besteld andere was na aantal jaren kapot gegaan.
Onlangs kreeg ik me bestelling thuisgestuurd ze hebben me een wat duurde versie gestuurd omdat de mijne niet op voorraad was. ik vindt dit nette service van boombrush.

Vastaus yritykseltä BOOMBRUSH
Na precies 4 jaar heeft mijn tandenborstel het begeven. Helaas ging hij niet meer aan. Via WhatsApp contact gehad met Sara. Fijn en snel contact. Een link ontvangen waarbij ik het mankement moest doorgeven. En een paar dagen later mijn nieuwe boombrush mogen ontvangen. Wat een top service! Helemaal blij mee.
Hetgeen wat ze zeggen wordt ook zeker waargemaakt. 90 dagen batterij duur + levenslange garantie.

Top.
Alleen jammer dat de borstel zwart is.
Liever in wit gezien.
Maar ja kun niet alles hebben.

Vastaus yritykseltä BOOMBRUSH
De producten en (klanten)service van Boombrush is uitstekend. Zeer tevreden met de tandenborstel en de mogelijkheid om elke 24 weken een set nieuwe borstels te krijgen. Als er wat is, reageert de klantenservice snel en adequaat.

Vastaus yritykseltä BOOMBRUSH
Mijn tandenborstel was kapot. Heb ik melding van gemaakt en direct een nieuwe ontvangen .
Heel vlotte afhandeling . Top service.

Vastaus yritykseltä BOOMBRUSH
Super happy with the Boombrush. Great brush, simple and easy to use. Convenient USB-C charging and very long lasting battery. Way better than my latest Oral-B iO Series 9 (we had 3 of those, all with charging and battery issues).

Vastaus yritykseltä BOOMBRUSH
Sinds een aantal weken gebruik ik de sonische Boombrush Wave tandenborstel.
Hij poetst echt geweldig met zijn verschillende poetsstanden en sterktes om plagues te verwijderen.
Je hebt de keuze in accu,s om de Wave Boombrush op te kunnen laden in 90/180 of 360 dagen.
En dat samen met een abonnement voor je borstelkopje vind ik de service ideaal.

Vastaus yritykseltä BOOMBRUSH
De tandenborstels werken echt heel goed en ik ben verbaasd hoe lang de batterij meegaat, wij werken er nu al een tweetal jaar mee en de batterijduur blijft lang. Ook het vervangborstel abonnement en recycle programma zijn super handig. Daarbovenop is de klantendienst enorm vriendelijk en reageren ze snel. 10/10

The best customer service I have ever seen *********

Vastaus yritykseltä BOOMBRUSH
Ik had probleempje met tandenborstel, even gechat en kreeg snelle respons met advies. Probleempje gelijk opgelost🤗

Vastaus yritykseltä BOOMBRUSH
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.