Je kan het beter zelf door AI laten maken
UPDATE:
Booklydoo zijn me tegemoet gekomen, ik heb mijn geld teruggekregen en er is een nieuw boek gemaakt. Ze hebben echt hun best gedaan om een nieuw boek te creëren dit was wederom niet naar mijn zin. Ik en mijn man leken 20 jaar ouder dan dat we zijn, ook de strekking van het verhaal (over Unicorns) was niet als verwacht (er kwam 1 mini beeldje van een Unicorn op het laatst voor). Het kan zijn dat mijn verwachtingen te hoog zijn, maar ik blijf er bij dat ik het zelf beter kan doen.
Review met 1 ster: Ik had al mijn twijfels en dat was niet onterecht. Ik wilde een boek voor de verjaardag van mijn 4-jarige kleindochter met mijn man en mezelf in het verhaal. De cover vond ik prachtig, mijn kleindochter en mijn man (kalend, grijze korte baard en snor) echt waarheidsgetrouw. Ik sla de eerste pagina open en er staat bij mijn tekst ook ineens onderop "met een lach, opa en oma" heb ik nergens ingevuld en kan ik ook niet verwijderen.
Dan sla ik de volgende bladzijde om en tot mijn verbazing lijk ik echt voor geen meter op de afbeelding van oma en mijn man heeft ineens een volle haarbos en een snor. Mijn kleindochter heeft niet alleen een knot in haar haar (dat was op de foto zo) maar ook een ondefinieerbare pluk haar achter op haar hoofd waaieren. Het hele boek staat vol met de verkeerde personages. En de laatste bladzijde is echt een giller, volgens de tekst komt oma naar buiten met een bord lekkers, maar ineens is daar de juiste opa weer kalend en met grijze korte baard en snor. Mijn kleindochter zat al bij opa op schoot met een volle haardos en een snor. Je kan het helemaal aanpassen zoals je wil. Maar ga maar eens een personage aanpassen! Ook had ik aangegeven de personages als stripfiguur weer te geven, maar dit waren gewoon een soort van foto's.
7 Euro weggegooid geld. Ik had beter zelf AI de opdracht kunnen geven dan had ik een beter resultaat gehad.
1. toukokuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu