Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Onbetrouwbaar bedrijf
Ik heb 2 juni een bestelling geplaatst en betaald. Iedere keer krijg ik mail dat het onderweg is, maar nog steeds niets bezorgd. Mail gedaan, maar geen reactie. Track & trace geeft heel de tijd aan dat het is ingeladen voor bezorging, maar verder gaat het niet. Voor mij is het duidelijk hier bestel ik NOOIT meer iets.
Op 11-06 iets besteld nog niet…
Op 11-06 iets besteld nog niet gekregen. Track en trace staat al 10 dagen op dezelfde stand .Volgens mij worden wij opgelicht door Bonuze.
Aliexpress with a different name.
Aliexpress with a different name.
I ordered a puzzle mat that was advertised as 2-3 cm and on top of arriving 3 weeks later, it has nothing to do with 2-3 cm. It is barely 1 cm.
Geen contact meer te krijgen
Ik heb iets besteld, dat na 13 dagen nog niet geleverd is. Volgens de website wordt er binnen 24 uur gereageerd op een email, maar er wordt niet gereageerd. Ik vertrouw het niet meer en heb een beroep gedaan op mijn herroepingsrecht, maar ik vraag me ernstig af of het bedrijf nog bestaat.
Ik heb hanglampen besteld
Ik heb hanglampen besteld, maar ik krijg maar geen terugkoppeling wanneer ik deze kan ontvangen. Inmiddels 5 weken geleden besteld. Ook kan ik niet via de link achterhalen wanneer eea komt, aangezien je niet in het systeem komt. Zij zijn niet telefonisch bereikbaar en op mails wordt niet gereageerd.
Oplichters
Ik kreeg een heel andere lamp toegestuurd dan ik had besteld. Als reden gaven ze dat de foto's soms een beetje worden bijgewerkt. Maar dat was onzin, dit was echt een totaal andere lamp. Ik had een hele mooie lamp in de vorm van een teckel besteld en ontving een matige lamp van een algemeen hondje. Toen mocht ik iets anders van hun site bestellen van dezelfde waarde. De teckellamp staat er nog steeds op, dus ik heb daarom gevraagd, maar die hebben ze blijkbaar helemaal niet. En toch staat hij nog steeds op de site. Ik vermoed daarom dat alles op hun site nep is. Het zijn helaas oplichters, naar mijn 30 euro kan ik fluiten.
Het was van tevoren niet duidelijk dat…
Het was van tevoren niet duidelijk dat dit een dropshipping site was, ik kwam er pas na het bestellen achter dat het product vanuit china moet komen en dat ik waarschijnlijk pas over een paar maanden weet of het product daadwerkelijk gaat aankomen of niet... de track en trace geeft geen bruikbare informatie... voelt alsof ik gescammed ben... maar de tijd zal het leren
*Edit: Lamp is aangekomen... is zoals het plaatje... maar ben er ondertussen achter gekomen dat ik hem voor een tientje via aliexpres kan kopen ipv 130 euro... ronduit een scam dus. Dit is geen winkel maar een doorgeefluik van chineze rommel.
Let op! Oplichters!!
Let op! Zijn oplichters..& dropshippers.. heb een deurmat gekocht die niet voldoet aan de beschrijving. Krijg een soort van slappe doek toegestuurd vanuit China. Als je deze wil retourneren moet je deze naar met een Track & Trace opsturen naar China. Als je reclameert dat dit van te voren niet duidelijk en onredelijk is doen ze allerlei voorstellen van een percentage van je geld terug krijgen en dan mag je het product behouden. Maarja.. aan dit product heb je helemaal niks. Weigeren het product terug te nemen op haar adres in Nederland. Ga mijn rechtsbijstand inschakelen (is voor mij ene principele kwestie).
Ik wil graag iets ruilen en boven in de…
Ik wil graag iets ruilen en boven in de advertentie staat 30 dagen gratis retour, maar als puntje bij paaltje komt zeggen ze dat het nergens staat vermeld en moet ik retour kosten zelf betalen.
Goede klantenservice.
Goede klantenservice.
Ik had een impulsieve aankoop gedaan. Na wat huiswerk had ik me bedacht. Klantenservice dezelfde middag gemaild om mijn bestelling te annuleren. Ik kreeg tijdig respons voor het was verzonden en mijn geld terug.
NIET BESTELLEN!!!
Ik bestel een paar waterschoenen en na 8 dagen ligt het nog steeds onopgehaald (door transporteur) in china......
En als het chinese meuk is, is de prijs vast VEEL te hoog.
Update:
Door tracking en trace kon ik zien dat ik op tijd was om de order te cancellen maar ze gaven aan dat die al verzonden was. De track en trace is geupdate en het pakket is opgehaald NADAT ik de cancellation heb verstuurd. Ze hebben het dus met opzet laten verzenden.
Ik bestelde op 23 januari, het is op 3 februari opgehaald ergens in China (10 dagen).
Ik kocht hem vooral voor podcasts en…
Ik kocht hem vooral voor podcasts en daarin presteert hij geweldig. Stemmen klinken natuurlijk en ik kan door het huis lopen terwijl ik alles om me heen blijf horen. Heel erg tevreden.
De bone conduction pro heeft een volle…
De bone conduction pro heeft een volle week intensieve sportsessies overleefd zonder een keer weg te glijden. Zelfs tijdens deadlifts blijft hij perfect zitten. Het geluid is scherp genoeg om te motiveren zonder alles om me heen te overstemmen.
Mijn werk speelt zich vooral buiten af…
Mijn werk speelt zich vooral buiten af en ik had iets nodig dat betrouwbaar is zonder omgevingsgeluid te blokkeren. Deze headset doet precies dat. Gesprekken klinken helder en ik voel me nooit afgesloten van wat er om me heen gebeurt, wat fijn is voor de veiligheid.
Het pro model is mijn vaste keuze…
Het pro model is mijn vaste keuze geworden wanneer ik huishoudelijke taken doe. Ik hoor nog steeds de oven, mijn kinderen en kan toch van mijn muziek genieten. Het is eerlijk gezegd het meest praktische audioproduct dat ik bezit.
De L1 pro headset heeft mijn soloritjes…
De L1 pro headset heeft mijn soloritjes op de motor veel leuker gemaakt. Ik kan met mijn vriend achter me praten zonder te moeten schreeuwen en het geluid blijft verrassend helder, zelfs met wind. Zeker een van mijn betere aankopen dit jaar.
Ik gebruikte hem tijdens een strandrun…
Ik gebruikte hem tijdens een strandrun en hij ging goed om met zand, zweet en wind. Ik besefte niet hoe bevrijdend een open ear ervaring kon zijn voordat ik dit probeerde. Echt veel waarde voor de prijs.
Omdat ik vaak alleen hardloop voelt het…
Omdat ik vaak alleen hardloop voelt het open ear ontwerp veel veiliger. Het frame is zacht genoeg om geen afdrukken achter te laten en het volume blijft stabiel, zelfs als ik sneller ga.
Ik gebruik de essential headset tijdens…
Ik gebruik de essential headset tijdens mijn ochtendwandelingen en het voelt als de perfecte balans tussen muziek en bewustzijn. Ik voel me niet afgesloten van de wereld, wat me veiliger doet voelen op stillere straten. Supercomfortabel ook.
Een super item.
Een super item.
Werkt echt super.
Hij zit heerlijk.
Prachtig geluid.
Mooi design.
Ik heb hem nu ongeveer een jaar.
Gr Mike Z
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.