Superbra service. Köpte min vagn därifrån, ringde och frågade om de hade Bugaboos dubbelvagn inne och om de kunde montera den, det löste dom, inom 1h var den redo🥰 och idag behövde jag köpa en inlä... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Babynest och bärsele är superbra! Enkla att använda och omtyckta av vår nyfödda bebis! I bärselen kan bebis krypa ihop i grodposition men också ta ut benen. Babynest går att öppna nedtill... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Köpt trevliga prylar här innan. När vi fick hem en bas till bilbarnstol som gick sönder kort därpå (har en likadan sen innan till första barnet som funkat toppen i flera år) var det inte roligt län... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Bra sortiment i butiken. Lite finare och roligare saker än på andra ställen. Fantastiskt bemötande av mannen som arbetar i Täby Centrum. Personlig, kunnig och otroligt ödmjuk och inkännande i sitt s... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Bonti är en av Sveriges största återförsäljare av Bugaboo, Joolz, Stokke, Babyzen, Emmaljunga, Britax och många fler. Vi är även specialiserade på barnrumsinredning, skötartiklar, bilbarnstolar, sängar, amningsartiklar och det me...
Frösundaleden 2B, 169 70, Solna, Ruotsi
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Unfortunately it took 1 month to get the delivery.
And once the item was finally restocked it took 3 days for a delivery in Stockholm.

Vastaus yritykseltä Bonti
Snabb och bra kundsupport när produkten inte var precis som förväntat. Även tack till Stokke som även de återkopplade snabbt och skickade nya delar. 🤩🤩🤩👍

Vastaus yritykseltä Bonti
Kartongen va sönder som vagnen kom i, vi var rädda. För att vagnen också va trasig, men som tur inte.

Vastaus yritykseltä Bonti
My local Bonti shop did not have the exact colour that I wanted…..I was in the shop and they explained that it was available online. Nice….however they couldn’t order it for me which I thought was wierd. They said I had to order for myself to delivery home. I do think that they should have been able to order the product and have it delivered to the shop where I could pick it up. I had to pick it up from the delivery outlet anyway. So something to change.
Sämsta företaget nånsin, skicka sakerna till utlämningsställe längre bort så fick åka 9mil för ett litet paket. Köp från annat företag dom är inte värda besväret till de priset de tar.

Vastaus yritykseltä Bonti
Fick mail om att min ena vara var slut hos leverantör och frågan per mail om jag ville stryka den varan eller invänta, att delleverans inte var möjligt. Bad att varan då skulle strykas men det tog ändå närmare en vecka innan jag fick min andra vara levererad.

Vastaus yritykseltä Bonti
Mycket snabb leverans vid beställning.Mycket bra sängkläder till baby.

Vastaus yritykseltä Bonti
Bra sortiment i butiken. Lite finare och roligare saker än på andra ställen.
Fantastiskt bemötande av mannen som arbetar i Täby Centrum. Personlig, kunnig och otroligt ödmjuk och inkännande i sitt sätt att förmedla sina kunskaper.