Saanut 5/5 tähteä

Superbra service. Köpte min vagn därifrån, ringde och frågade om de hade Bugaboos dubbelvagn inne och om de kunde montera den, det löste dom, inom 1h var den redo🥰 och idag behövde jag köpa en inlä... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Babynest och bärsele är superbra! Enkla att använda och omtyckta av vår nyfödda bebis! I bärselen kan bebis krypa ihop i grodposition men också ta ut benen. Babynest går att öppna nedtill... Näytä lisää

Saanut 2/5 tähteä

Köpt trevliga prylar här innan. När vi fick hem en bas till bilbarnstol som gick sönder kort därpå (har en likadan sen innan till första barnet som funkat toppen i flera år) var det inte roligt län... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Bra sortiment i butiken. Lite finare och roligare saker än på andra ställen. Fantastiskt bemötande av mannen som arbetar i Täby Centrum. Personlig, kunnig och otroligt ödmjuk och inkännande i sitt s... Näytä lisää

1. Lastentarvikeliike
  2. Lastentarvikekauppa

Yrityksen kirjoittama

Bonti är en av Sveriges största återförsäljare av Bugaboo, Joolz, Stokke, Babyzen, Emmaljunga, Britax och många fler. Vi är även specialiserade på barnrumsinredning, skötartiklar, bilbarnstolar, sängar, amningsartiklar och det me...

4,1

4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Saanut 1/5 tähteä

Vet inte ens om dom skickade paketet

Skickade ett paket som borde gått i brevlådan till paketutlämning enligt dem. Fick ingen spårningslänk, ingen sms-avi och ingen pappersavi. Kontaktar dem för att häva köpet och dom påstår att paketet gått i retur. Fakturan makuleras men jag får nu en ny faktura med en straffavgift. Orginalfaktura 251 kronor, straffavgift 250 kronor. Varan som saknades var en lära gå hjälm där det utlovades snabb leverans. Vad jag fick var en massa bulor och blåmärken på mitt barn till ett vrakpris av 250 kronor

9. helmikuuta 2022

Vastaus yritykseltä Bonti

Tack för att du lämnat en recension!
Vad konstigt att du inte fått information ifrån utlämningsstället att paketet finns att hämta. Så ska det inte vara!
Ibland kan man slinta på någon siffra i sitt telefonnummer, kanske kan det hänt i detta fallet?
Avgiften som tillkommer på 250 kr är en avgift för ej uthämtat paket, den tillkommer automtiskt om paketet inte hämtas hos ombudet. Du får gärna mejla till oss på kundservice@bonti.se så hjälper vi dig vidare i detta ärendet 😊

Jättefint gosedjur

Jättefint gosedjur, men tyvärr var färgen lite missvisande på nätet. Istället för mossgrön, så var den mer mintgrön. Så den var mycket finare i verkligheten:)

5. helmikuuta 2022

Vastaus yritykseltä Bonti

Svårt med färger ibland, skärmar kan tyvärr visa olika - tur att det blev bra ändå 😍

4. helmikuuta 2022

Vastaus yritykseltä Bonti

Tack för att du tagit dig tiden att skriva en recension!
Hoppas du ska bli nöjd med dina nya varor 😊

2. helmikuuta 2022

Vastaus yritykseltä Bonti

Tack för att du tagit dig tiden att skriva en recension! 🌸
Hoppas du ska bli nöjd med dina nya varor 😊

Saanut 1/5 tähteä

Värdelöst! Kommer aldrig handla av företaget igen.

Fick fel paket skickat till mig å mitt paket tappades bort. Företaget kunde inte få fram mina varor och det enda som blev för mig att jag fick tillbaka pengarna för min order men jag får stå för utskrift och transport till ombud för att skicka tillbaka ett paket som inte jag beställt. Jag gick alltså back på att beställa från företaget och fick inga saker... I kontakt med företaget framkom det inte heller när paketet var på villovägar att varorna var slut i lager fast jag rakt ut frågade om jag borde vända mig någon annanstans för att få sakerna i tid.

21. tammikuuta 2022

Vastaus yritykseltä Bonti

Tack för att du tog dig tiden att lämna ett omdöme! 🌸
Det blev inte alls bra denna gången och vi ber verkligen om ursäkt för det som skett. Vi förstår ditt missnöje och jobbar för att denna typ av händelse inte ska upprepas. Vi hoppas du vill ge oss en ny chans i framtiden så vi kan rätta till våra misstag.

Saanut 5/5 tähteä

Bra pris och snabb leverans.

Bra pris och snabb leverans.
Är jätte nöjd.

9. tammikuuta 2022

Vastaus yritykseltä Bonti

Tack, vad roligt att höra!
Vi jobbar ständigt för att erbjuda våra kunder den bästa servicen 🌸

1. tammikuuta 2022

Vastaus yritykseltä Bonti

Tack för att du tagit dig tiden att skriva en recension 🍀
Vi hoppas du ska bli nöjd med ditt köp!

Sämst kundservice

Sämst kundservice! Strul med beställning och lång leveranstid. Ingen bra kundservice för att lösa problemet och fick vänta mer än två veckor - två gånger!

10. joulukuuta 2021

Vastaus yritykseltä Bonti

Tack för att du tagit dig tiden att lämna en recension! 😊
Vi har haft en konversation med dig så du vet varför det tyvärr uppstått förseningar kring dina leveranser, självklart supertråkigt att det hänt.
Tar åt oss av din feedback och jobbar vidare för att kunna erbjuda den bästa service för våra kunder!

Önskar dig en trevlig dag!

Saanut 5/5 tähteä

Snabb leverans och fick även med ett test sv våtservetter.

1. joulukuuta 2021

Tack för att du tog dig tiden att lämna en recension 🌸
Hoppas du ska gilla våtservetterna.

Snabb service

Snabb service, bra produkt, har haft en innan

2. marraskuuta 2021

Vastaus yritykseltä Bonti

Tack för att du tog dig tiden att lämna en recension!
Vad roligt att höra, vi jobbar ständigt för att erbjuda våra kunder den bästa servicen 🤗

Saanut 3/5 tähteä

Rörig hemsida, men sköna färger för ögat!

18. lokakuuta 2021

Vastaus yritykseltä Bonti

Tack för att du tog dig tiden att lämna en recension!
Har du feedback på vad vi kan bättra får du gärna mejla till oss på kundservice@bonti.se så ser vi gärna över det 🌸

Lätt att hitta produkter

Lätt att hitta produkter, smidig betalning och fri frakt. Superbra näthandel.

15. lokakuuta 2021

Saanut 5/5 tähteä

Babynest och bärsele är superbra

Babynest och bärsele är superbra!

Enkla att använda och omtyckta av vår nyfödda bebis!

I bärselen kan bebis krypa ihop i grodposition men också ta ut benen.

Babynest går att öppna nedtill vilket är ett måste för vår långa bebis.

16. syyskuuta 2021

Vastaus yritykseltä Bonti

Tack för din recension - Så roligt att ni har hittat produkter som passar er! 🤗

Smidigt!

Smidigt och enkelt!

14. syyskuuta 2021

Tack för att du tog dig tiden att lämna en recension 🌸

Mkt nöjd!

Mkt nöjd!
Snabb svar från kundtjänst då min bekräftelse inte kommit fram på mejl. Bra pris och smidigt leverans 🚚

14. syyskuuta 2021

Tack för dina fina ord!
Hoppas du ska bli nöjd med dina nya varor 🤗

Allt funkade perfekt

Allt funkade perfekt, produkt som beskriven och jättesnabb leverans.

13. syyskuuta 2021

Vastaus yritykseltä Bonti

Vad roligt att höra, vi jobbar ständigt för att erbjuda våra kunder den bästa servicen 🌸

Saanut 3/5 tähteä

Helt okej men kunde varit fantastisk!

Personalen på kundservice var trevlig och leveransen gick hyfsat smidigt när den väl kom.

Önskar dock att jag hade fått snabbare och bättre feedback på min order, leveranstiden var 15-20 dagar och första mailet från kundservice gällande leveransförsening kom först efter dessa 20 dagar. Hade varit mycket bättre om man kunde få delleverans på det som fanns och det som saknades enligt överenskommelse vid så långa leveransförseningar för att ge en bättre kundupplevelse. Nu hade vi gott om tid men att behöva vänta 2,5 månad i väntans tider på att få sin nya barnvagn kändes inte kul.

13. syyskuuta 2021

Vastaus yritykseltä Bonti

Tack för att du tagit dig tiden att skriva en recension 🤗
Vi tar åt oss din feedback och ska se över våra rutiner så vi kan hantera ärenden bättre i framtiden!

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin