BON'A PARTE Arvostelua

13 926
TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 2/5 tähteä

Eerste bestelling. Na aantal dagen werd gemeld dat 2 bestelde items niet leverbaar zijn. Vreemd, eerste bestelling en gelijk 2 niet leverbaar terwijl het gewoon in de winkelmand kwam. Op mail hierover... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Kleding besteld bij Bonaparte. Deze wed keurig verpakt bezorgd, per stuk ingepakt. Mooie kwaliteit kleding waar ik blij mee ben. Door een bijgevoegd retour etiket is retour sturen ook heel gemakkelijk... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Bijna alle kleding van Bonaparte is van mooie kwaliteit waar je weer jaren plezier van hebt. Ik houd alleen wel van wat meer uitgesproken kleuren en wat getailleerde modellen, maar dat is alleen p... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Ben al jaren klant bij Bonaparte , en gelukkig is hun service goed en hetzelfde gebleven. Geen moeilijk retour beleid en je kunt achteraf met KLARNA betalen. En natuurlijk mooie collecties kleding.... Näytä lisää

1. Naistenvaateliike

Yrityksen kirjoittama

BON'A PARTE combineert een vrouwelijke stijl met comfort en een goede pasvorm, zodat je je elke dag verzorgd en comfortabel voelt. Bij ons vind je zowel ons exclusieve merk BON'A PARTE als een zorgvuldig geselecteerd assortiment populaire modemerken. Met wortels in Scandinavisch design en jarenlange ervaring in mode creëren we kleding die past bij zowel je dagelijkse leven als bijzondere momenten. Elke style is ontworpen om je een goed gevoel te geven, ongeacht de gelegenheid. Wij geloven dat mode eenvoudig, inspirerend en gemakkelijk eigen te maken moet zijn. Daarom ontwerpen we tijdloze modellen, doordachte details en veelzijdige styles waarmee je eenvoudig jouw persoonlijke stijl kunt creëren. Onze collecties worden zorgvuldig samengesteld met aandacht voor comfort, kwaliteit en een tijdloze vrouwelijke uitstraling, zodat je een garderobe kunt opbouwen die seizoen na seizoen meegaat. Wanneer je bij ons winkelt, moet dat prettig en vertrouwd voelen. Daarom werken we elke dag aan een goede klantervaring met persoonlijke service, veilig online winkelen, snelle levering en een eenvoudig retourproces. We geloven in eerlijkheid, behulpzaamheid en respect, en we doen ons best om een webshop te zijn waarop je kunt vertrouwen. Ons doel is eenvoudig: vrouwen helpen zich goed gekleed, comfortabel en zelfverzekerd te voelen – ongeacht de gelegenheid.

Erinomainen

(13 926)

22 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 3/5 tähteä

Op het plaatje zag de kleding er erg…

Op het plaatje zag de kleding er erg leuk uit. Eenmaal ontvangen viel het behoorlijk tegen. Het pak voelde als een zomerpyama en het shirt leek wel maat 52ipv 42. Dus een tegenvaller,

3. syyskuuta 2025

Vastaus yritykseltä BON'A PARTE

Dank u wel voor uw beoordeling op Trustpilot. Wij stellen het zeer op prijs dat u hiervoor de tijd genomen heeft en wij kijken uit naar uw volgende bestelling.

Top en snel geleverd

Top en snel geleverd

2. syyskuuta 2025

Saanut 1/5 tähteä

LET OP! Gratis bezorging boven de €75,00 maar niet thuisbezorgd.

Bestel je boven de 75 euro, dan werd je pakket gratis thuis bezorgd. Niet meer dus! Inmiddels staat in de kleine lettertjes dat je pakket alleen gratis wordt bezorgd bij een PostNl servicepunt. Waardeloze service. Ik ben bij deze geen klant meer.

23. heinäkuuta 2025

Beste Mevr Bakker

Dank u wel voor uw beoordeling

met vriendelijke groet

CS Bon' A Parte

Saanut 1/5 tähteä

Rare maten en slechte service

In een fysieke winkel een trui gezien, maar deze was alleen in maat S of XL beschikbaar. Daarom via de webshop van Saint Tropez (wat blijkbaar onder BON'A PARTE) valt, maat M besteld. Helaas was de trui te kort en waren de mouwen ook te kort. De breedte was op zich prima. Trui teruggestuurd (dat kost €4,50!) en maat L besteld, in de veronderstelling dat deze dan wel voldoende lange mouwen zou hebben. Na bezorging direct gepast, maar de pasvorm is heel vreemd. De trui in maat L was heel erg breed, maar de lengte van de trui en de mouwen waren nog steeds te kort! Ik heb contact opgenomen met de klantenservice om dit aan te geven ter verbetering van hun producten en met de vraag of ik de tweede trui gratis zou mogen retouren, omdat de maatvoering niet klopt. Als je een maat groter besteld, verwacht dat dat het volledige kledingstuk in verhouding (dus alle kanten op) groter is en niet alleen in de breedte groter is. Helaas wordt mijn klacht/opmerking niet serieus genomen en wordt er doodleuk gezegd: "het is niet standaard dat als u een grotere maat besteld dat alles groter is". Laat dat nou net zijn wat je wel verwacht als je een grotere maat besteld! Zeer teleurgesteld in deze service en voor mij nooit meer dit merk of deze webshop. 9 euro en een maand verder en onder aan de streep geen trui...

15. heinäkuuta 2025

Saanut 1/5 tähteä

De bewakers waren super asociaal en…

De bewakers waren super asociaal en vooral heel vrouwonvriendelijk. De manier waarop ze mij benaderen was erg ongepast en totaal niet fijn. Ik voelde me echt helemaal niet fijn. Ik hoop dat jullie er wat mee doen

6. heinäkuuta 2025

Beste Eline

Wij hebben geen bewakers, wij zijn een online webshop

met vriendelijke groet

CS Bon' A Parte

Retourkosten

Retourkosten? Daar werd ik door verrast! Of ik heb de communicatie gemist…

Omdat de pasvorm soms lastig te bepalen is, ging er wel eens iets retour. Dat gaat nu in de papieren lopen. Dus geen Bon’aParte meer voor mij 😞

28. toukokuuta 2025

Schrikken

Ik bestelde 2 stuks, 2 verschillende maten, 1 gehouden. Tot mijn grote schrik verzendkosten en retourkosten. Werd een dure top. Altijd een tevreden klant. Tot nu, niet meer in de toekomst.

1. toukokuuta 2025

Saanut 4/5 tähteä

Snelle levering en goede kwaliteit…

Snelle levering en goede kwaliteit kleding.

22. maaliskuuta 2025

Prima!

Altijd goede producten, prettig geprijsd, snelle levering en geen moeilijk retourneren, 👍

18. maaliskuuta 2025

Super leuke mode

Super leuke mode, snelle levering. Mijn favoriete webshop.

15. maaliskuuta 2025

Leuke moderne kleding

Leuke moderne kleding

10. maaliskuuta 2025

Zoals altijd

Zoals altijd, betrouwbaar en goede kwaliteit.

6. maaliskuuta 2025

Saanut 5/5 tähteä

Mooie kleding en snelle levering

8. maaliskuuta 2025

Snelle levering.

Het was een snelle levering. Ik heb 2 mooie jurken besteld, waar van 1 terug gestuurd omdat de kleur tegen viel. Jammer.

5. maaliskuuta 2025

Saanut 4/5 tähteä

Bestelling op tijd en goed aangekomen

Bestelling op tijd en goed aangekomen. Prettig dat het geen grote doos was met kleine inhoud.

1. maaliskuuta 2025

Betrouwbaar

Betrouwbaar, levering duurt paar dagen maar dat vind ik persoonlijk niet erg. Goeie kwaliteit kleren.

1. maaliskuuta 2025

Saanut 1/5 tähteä

Ik heb dit al beantwoord en ik heb nog…

Ik heb dit al beantwoord en ik heb nog steeds mijn bestelling niet!!!

22. helmikuuta 2025

Saanut 5/5 tähteä

Mooie lingerie voor een goede prijs

14. helmikuuta 2025

Saanut 3/5 tähteä

Mooie kleding maar omruilen kan…

Mooie kleding maar omruilen kan niet,opnieuw bestellen.Dan moet je wel weer verzendkosten betalen,vind ik een groot minpunt.

7. helmikuuta 2025

Altijd goede kwaliteit.

Altijd goede kwaliteit.

7. helmikuuta 2025

Bon’A Parte by DK Company

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin