Saanut 1/5 tähteä

Bestelling geplaatst en betaald, kreeg maar geen orderbevestiging. Na 4 x mailen kreeg ik antwoord. IT storing en ze wisten niet wanneer ik het pakket zou ontvangen. Vind dit heel slecht. Totaal... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Kleding besteld bij Bonaparte. Deze wed keurig verpakt bezorgd, per stuk ingepakt. Mooie kwaliteit kleding waar ik blij mee ben. Door een bijgevoegd retour etiket is retour sturen ook heel gemakkelijk... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Bijna alle kleding van Bonaparte is van mooie kwaliteit waar je weer jaren plezier van hebt. Ik houd alleen wel van wat meer uitgesproken kleuren en wat getailleerde modellen, maar dat is alleen p... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Ben al jaren klant bij Bonaparte , en gelukkig is hun service goed en hetzelfde gebleven. Geen moeilijk retour beleid en je kunt achteraf met KLARNA betalen. En natuurlijk mooie collecties kleding.... Näytä lisää

1. Naistenvaateliike

Yrityksen kirjoittama

Bij BON’A PARTE geloven we dat mode goed moet voelen – niet alleen mooi moet zijn. Al bijna 40 jaar ontwerpen we vrouwelijke collecties met focus op comfort, pasvorm en de kleine details die het verschil maken in het dagelijks leven. Geïnspireerd door de Scandinavische stijl creëren we kleding voor vrouwen die een garderobe willen waarin ze zich echt thuis voelen. Styles die makkelijk te dragen zijn, eenvoudig te combineren en ontworpen voor de vele momenten van het leven – van ontspannen dagen tot bijzondere momenten met de mensen die je liefhebt. Voor ons draait mode om meer dan trends. Het gaat om zelfvertrouwen, welzijn en het gevoel helemaal jezelf te zijn. Daarom ontwerpen we kleding die seizoen na seizoen gedragen en geliefd blijft – met focus op kwaliteit, comfortabele materialen en een uitstraling die zowel modern als tijdloos aanvoelt.

4,3

1 tähti

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 2 viikon sisällä

Bestelling geplaatst en betaald

Vind dit heel slecht. Totaal geen communicatie richting klant. Nu maar hopen dat ik het nog krijg.

4. maaliskuuta 2026

Beste Ina,

Het spijt ons zeer dat u onvoldoende informatie heeft ontvangen.

De IT-fout waar u naar verwijst, heeft helaas gevolgen gehad voor een aantal bestellingen, wat heeft geleid tot vertraging in de levering. Omdat een groot aantal bestellingen is getroffen, ontvangen we momenteel veel e-mails en telefoontjes, waardoor onze normale reactietijd langer duurt. Onze excuses hiervoor. We werken eraan om de situatie op te lossen en ervoor te zorgen dat de getroffen bestellingen correct worden afgehandeld.

Bedankt voor uw geduld.

Met vriendelijke groet
Team Bon' a Parte

Saanut 2/5 tähteä

De kleding valt tegen

13. marraskuuta 2025

Vastaus yritykseltä BON'A PARTE

Dank u wel voor uw beoordeling op Trustpilot. Wij stellen het zeer op prijs dat u hiervoor de tijd genomen heeft en wij kijken wij vinden het jammer dat de kleding niet aan uw verwachtingen voldoet.

Saanut 4/5 tähteä

Blij met truitje

Prima service en kwaliteit is goed

11. marraskuuta 2025

Vastaus yritykseltä BON'A PARTE

Dank u wel voor uw beoordeling op Trustpilot. Wij stellen het zeer op prijs dat u hiervoor de tijd genomen heeft en wij kijken uit naar uw volgende bestelling.

Hat super geklappt

Hat super geklappt, dass Kleid ist toll.
Gerne wieder!

30. lokakuuta 2025

Correcte behandeling

Correcte behandeling

2. lokakuuta 2025

De jas gevonden die ik zocht

De jas gevonden die ik zocht
Leuk dat je voor de eerste bestelling 20% korting krijgt
De levering duurde ietsje langer
Maar blij met mijn aankoop

18. lokakuuta 2025

Saanut 5/5 tähteä

Snelle levering, mooie truien!

20. lokakuuta 2025

Saanut 1/5 tähteä

Jurk was echt veel te groot

Jurk was echt veel te groot: ik kan er twee x in: niet de normale maat die er normaal voor staat.
Moet er wel 4,50 voor betalen omdat ik het terug stuur .
Uh.. de maat komt niet overeen , en daar moet in voor dokken . Raar !

12. lokakuuta 2025

Vastaus yritykseltä BON'A PARTE

Dank u wel voor uw beoordeling op Trustpilot. Wij stellen het zeer op prijs dat u hiervoor de tijd genomen heeft.

Saanut 5/5 tähteä

Het was zoals aangegeven!

14. lokakuuta 2025

Dik tevreden.

Ik bestel al jaren bij Bon a Parte.
Kwalitatief goede kleding.
Zeker in de uitverkoop sla ik mijn slag.
En altijd een snelle levering.
Retour zenden ook geen probleem.

12. lokakuuta 2025

Saanut 3/5 tähteä

mooie kleding

mooie kleding
uitleg over betaling via Klarna kan beter.

9. lokakuuta 2025

Altijd mooie tijdloze mode

Al jaren shop ik graag bij Bonaparte. De stijl, vaak mooie aanbiedingen, keuze in betaling en de mogelijkheid tot retourneren wat niet past ( soms is de maat wel een gokje). Ik blijf fan!

6. lokakuuta 2025

Saanut 4/5 tähteä

Prima kleding,

Prima kleding,

2. lokakuuta 2025

Saanut 5/5 tähteä

Alles goed gegaan fyn artikel super…

Alles goed gegaan fyn artikel super bedankt

1. lokakuuta 2025

Mooie collectie

Mooie collectie, fijne service,

30. syyskuuta 2025

Retourneren heel makkelijk

30. syyskuuta 2025

Saanut 5/5 tähteä

Handige en duidelijke site met goede…

Handige en duidelijke site met goede presentatie. Snelle en keurige levering.

11. syyskuuta 2025

Saanut 5/5 tähteä

Ben al jaren zeer tevreden over de mode…

Ben al jaren zeer tevreden over de mode die er verkocht word

9. syyskuuta 2025

Saanut 3/5 tähteä

Op het plaatje zag de kleding er erg…

Op het plaatje zag de kleding er erg leuk uit. Eenmaal ontvangen viel het behoorlijk tegen. Het pak voelde als een zomerpyama en het shirt leek wel maat 52ipv 42. Dus een tegenvaller,

3. syyskuuta 2025

Bon’A Parte by DK Company

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin