Saanut 1/5 tähteä

Unfortunately, the customer service is appalling; I can see I’m not the only one, and the proof is in the review. I ordered my dinner; the delivery driver supposedly left my food at the door, marked i... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Fiz um pedido de refeição. Demorou 40 minutos o tempo de entrega (momento em que o restaurante concluir até ser entregue). Restaurante fica a 1.2 kms. Pior é ter o estafeta que recolheu vários, para... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

После полутора часов ожидания заказ просто отменили, ограничившись сухим «надеемся на ваше понимание». За это время мои планы были полностью сорваны, и никакой ответственности со стороны сервиса я... Näytä lisää

1,1

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Saanut 1/5 tähteä

Did not receive anything…

Did not receive anything when i placed an order, was still charged for what i ordered and customer service is not answering. So the company scammed me and took my money

6. elokuuta 2022

Använd INTE!

Använd INTE!!
Absolut sämsta jag någonsin varit med om. Jag kontaktade support först när maten hade varit klar i tio minuter då det tydligen inte fanns någon kurir. Då hade Bolt ändå haft 40 minuter på sig att hitta och förbereda en kurir på kommande beställning, innan maten var klar.
30 minuter efter att maten var klar stod det fortfarande ”söker efter kurir” och jag fick kontakt med restaurangen som sa att de måste slänga maten då den stått för länge och inte längre var ätlig.
Jag hade kontakt med Bolt support hela tiden där själva tjejen som jag chattade med försökte vara tillmötesgående men som jag såklart förstår inte kunde göra så mycket åt situationen själv. Det är ju tjänsten/företaget i sig som suger och inte borde ha en tjänst som de inte kan hantera över huvud taget. 45 minuter efter att maten var klar så avbryter supporten beställningen för mig. Heeelt otroligt vilken fullkomligt värdelös tjänst. Supporten sa att det fanns faktorer de inte kunde påverka men HALLÅ?! Finns ju andra tjänster så som Foodora och Uber East som behärskar att leverera som de ska så det är ju uppenbarligen så att Bolt helt enkelt ”erbjuder en tjänst” som de över huvud taget inte har någon kontroll på alls.
MVH SJUKT HANGRY TJEJ nu…

18. heinäkuuta 2022

Så dåligt

Skitdåligt. Två dagar i rad har min son beställt och restaurangen ringer och säger att han själv får åka och hämta maten. Så dåligt. Nej, använd er av de två bättre konkurenterna. Så här senare ( det tog 2,5t att få maten och en otrevlig sms kontakt med budet ) kan jag lovorda Bolts kundservice. Problemet låg helt och hållet hos budet.

17. heinäkuuta 2022
Saanut 1/5 tähteä

Kakor och dricka saknades i ordern samt…

Kakor och dricka saknades i ordern samt maten var kall!! Kontante kundsupport om detta som sa att de återkopplar de har nu gått en månad och har inte fått återbetalning och dom har inte kontaktat mig angående de eller något alls! Usel kundservice

10. kesäkuuta 2022
Saanut 5/5 tähteä

My experience with Bolt is excellent

My experience with Bolt is excellent. The customer service is usually very responsive and solution oriented. I tried many delivery services, but feel Bolt is the most reliable.

26. toukokuuta 2022
Saanut 1/5 tähteä

Esta aplicação é para esquecer

Esta aplicação é para esquecer. Encomendei ontem comida, vivo no centro de Lisboa, demorou uma hora a chegar. #I0CEE. Pedi para cancelar o pedido à medida que via que o estafeta estava completamente perdido na cidade e nada. Raramente me respondiam. Quando o estafeta trouxe a comida enviei foto da comida completamente a escorrer gordura de estar fechada numa caixa tanto tempo, além de que estava completamente fria. Sugeriram-me dar um crédito primeiro de 3€, depois (só hoje) de 5€. Mencionei que não quero qualquer crédito porque não voltarei a usar o serviço. Mas nada adiantou. Nem respondem e debitaram no meu cartão 9,9€. É um uso abusivo dos meus dados bancários.

3. toukokuuta 2022

Bolt är uselt!

Värdelöst! Blev lurad att betala för deras ”premium”-tjänst för 99 kr per månad! Den ger i praktiken inget, men presenteras som att du får gratis frakt, men det gäller ytterst få alterntiv. Lurad!

2. huhtikuuta 2022

Skiiit företag.

Skiiit företag.
Köpte för första gången via Bolt Food och gjorde fel i min beställning (mitt fel) Ringer DIREKT till restaurangen och skriver till bolt support för att kunna ändra ordern. Båda kostade lika mycket och KFC hade inte gjort beställningen än. KFC ber mig ta det med Bolt varav jag kommer i kontakt med deras support rätt snabbt men sen får inget svar tillbaka på 20 minuter. Skrev flertal gånger utan svar. Tillslut gick det inte att ändra min order för den hade ju redan åkt ut till mig så fick köpa igen för att få den maten jag egentligen tänkt beställa. Dem ville ge mig en kompensation på 30 kr för deras långsamma support som borde ha svarat tillbaka direkt. Förstår att jag gjorde fel i ordern men kanske hade kunnat få ändra det om jag fick svar när dem först skrev.

27. maaliskuuta 2022
Saanut 1/5 tähteä

Jag har varit en regelbunden kund i…

Jag har varit en regelbunden kund i flera år men skulle jag säga att deras kvalitet har försämrat ständigt sista åren. Min sista beställningen levererades efter passerad tid (över 40 minuter efter tiden de hade angivit när beställningen bekräftades) .Min beställningen fick stå kvar i 30 minuter innan att den plockades. Att äta en iskall hamburgare och pommes är inte en option. När jag givit feedback på maten på Bolt appen med en ”iskall” fick jag direkt en automatisk svar där stod att det var deras partners fel (Bastard burgers) och att de skulle inte stå på notan eller kompensera mig. Då hade jag inte tänkt på att kräva en kompensation men deras automatiskt svar fick mig reflektera. Jag menar att ett företag inom logistiken som kan inte ens leverera en beställningen eller garantera kvalitet på deras tjänster skulle ägna sig till nåt annat. Restaurangen ligger knapt 400 m där jag bor.
Bolt skulle ansvara för att koordinera deras bud som de betalar och inte restaurangen.
Företaget har tydligen stora problem med management och har inget kunskap i
Kundservice. Plus att lägga felet på deras partner och kunder när dem tjänar mycket pengar med en avg provision på 30% per beställningen är väldig dålig stil. Är det värt att tappa en lojal kund som genererar inkomst när de väljer med medvetenhet att kunden betalar för deras brister? Positivt är det konkurrensen finns: där ute finns andra företag redo att erbjuda en bättre upplevelse och service och få nya lojala kunder: Foodora, Uber Eats och Wolt har fått en ny lojal kund idag. Oseriöst och okunnig företag med en kass management.
Vänligen,
Goda?

6. maaliskuuta 2022

Fick hämta maten själv

Stod att leverans skulle ske inom 35-40 minuter. Maten var klar efter en kvart på restaurangen. När den stått på restaurangen i en timme utan att Bolt ens allokerat en kurir så tröttnade jag och åkte dit och hämtade maten själv. Ordern står fortfarande som under behandling i appen med förväntad leverans 2,5 timme efter beställning... Aldrig mer att jag beställer hemkörning med Bolt! 👎

17. tammikuuta 2022

Kuriren kör bara omvägar

Kuriren hämtar upp beställningen och kör sedan runt hela Kungsholmen. Svarar inte när man försöker kontakta. Blir tillslut uppringd av kuriren som vill jag ska avboka då hans fordon är ur bruk. Rimligt? Kontaktade kundtjänst och fick pengarna tillbaka. Enda positiva.

8. tammikuuta 2022
Saanut 1/5 tähteä

Ofta inkompletta beställningar och genomrutten service vid hantering av sådana

Nästan regel snarare än undantag att man får inkompletta leveranser när man beställer genom Bolt food. Och deras kurirer bryr sig inte ett skvatt om att erbjuda bra service, de hänvisar till Bolts chat vid fel i beställningar. Väl i chatten ber de en att ta kort på maten för att kunna få ersättning för inkompletta beställningar. Inte nog med att det känns som lite hål i huvudet att be folk ta kort på saker som man inte fått, det visar också att Bolt har en kultur av att inte lita på sina kunder. Varför ska vi kunder då ge vårt förtroende till Bolt? Undvik!

1. tammikuuta 2022

Absurt

Absurt. Tog 2,5 timmar från det att chauffören hämtade upp till vi fick maten. VARNING! Undvik Bolt!

17. joulukuuta 2021

Sämst

Sämst. Dom ändrade tiden för leverans hela tiden skulle vara 20 minuter men blev en timme plus att maten var iskall. Sen hade de glömt en del i beställningen också men snarare restaurangens fel än deras

3. joulukuuta 2021
Oma-aloitteinen arvostelu

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin