Forland & Kruse Boligkøberrådgivning Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

4,9

Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 5/5 tähteä

Vi var meget tilfredse med den rådgivning vi modtog. Vi føltes os i trygge hænder hele vejen igennem vores boligkøb.

Saanut 5/5 tähteä

Da vi stod overfor vores første huskøb besluttede vi at hyre en køberrådgiver, da vi havde brug for nogen der vidste mere om købs processen end os. Det er en beslutning vi endte med at være helt vildt... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Som førstegangkøber er der mange ting man er usikker på når man går på bolig jagt. Den usikkerhed forsvandt helt med hjælp fra Forland & Kruse Boligkøberrådgivning. Henning hjalp os hele vejen igennem... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Den bedste rådgivning man kan finde i Danmark. Vi har haft fornøjelsen af at have Hans Jørgen som vores køberådgiver over 2 omgange, indenfor 2 år, og vi kunne simpelthen ikke være mere tilfredse. Han... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Kiinteistönvälitystoimisto
  2. Lakipalvelut
  3. Kiinteistökonsultti

Yrityksen kirjoittama

Hos Forland & Kruse Boligkøberrådgivning hjælper vi dig gennem købsprocessen fra boligsøgning til nøgleoverdragelse. Tag fat i os allerede før boligen er fundet – så er vi med dig hele vejen.

Yhteystiedot

2 tähteä
1 tähti

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia

Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.

Kaikki arvostelut

35 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Kyndig og tryg rådgivning

Vi kan varmt anbefale Forland og Kruse som køberrådgivere, som vi benyttede i forbindelse med køb af vores hus. De var med os hele vejen, hvilket gjorde processen langt mere tryg end den ellers ville have været for førstegangs huskøbere som os.
Kasper og Ida

13. helmikuuta 2023

Vastaus yritykseltä Forland & Kruse Boligkøberrådgivning

Vi takker mange gange for de pæne ord og den flotte anmeldelse:-). Vi er glade for, at I har følt jer i gode hænder. Det er nemlig lige det, der er meningen;-).

Saanut 5/5 tähteä

Yderst kompetent rådgivning og en…

Yderst kompetent rådgivning og en hjælpsomhed over det sædvanlige. De får mine bedste anbefaling ger.

5. tammikuuta 2024

Kære Pia

Det har været en fornøjelse at hjælpe dig med dit boligkøb, og vi takker mange gange for din fine anbefaling:-)

Saanut 5/5 tähteä

Trygt forløb med kompetent rådgiver

Jeg brugte Forland og Kruse til sidste del af købsfasen. Dvs. alt det praktiske med at sikre, at frister blev overholdt, gennemgang af dokumenter etc. Hans Jørgen blev min faste køberrådgiver, og det har været en fornøjelse. Der er ingen tvivl om, at han ved, hvad han har med at gøre. Meget kompetent og han var hurtig til at reagere på mine henvendelser, og det var trygt for mig at vide, at han havde helt styr på fristerne, for jeg havde meget om ørerne og var nervøs for, om jeg ville glemme en vigtig deadline i processen. En klar anbefaling herfra - det har gjort min købeproces til en god oplevelse.

2. joulukuuta 2023

Kære Lisbet

Vi siger så mange tak, fordi vi fik lov at hjælpe dig med dit boligkøb, og fornøjelsen har været gensidig:-).

Vi takker mange gange for den fine anmeldelse og ønsker dig held og lykke i de nye omgivelser.

Saanut 5/5 tähteä

Fantastisk oplevelse med rådgivning!

Jeg kan varmt anbefale Forland & Kruse. Vi fik kyndig hjælp, rådgivning og grundig gennemgang af materialet ifb. med huskøb. Igennem alt fik vi ærlige svar, gode råd og vi følte os altid trygge og inkluderede. Pengene er givet utroligt godt ud.

28. marraskuuta 2023

Kære Mie

Hvor er vi glade for, at I har følt jer godt hjulpet i forbindelse med jeres huskøb.

Tusind tak for de 5 flotte stjerner:-)

Saanut 5/5 tähteä

Vi følte os trygge hele vejen

Vi fik anbefalet Forland & Kruse til at være vores Boligkøberrådgiver - og det har vi ikke fortrudt. Vi fik en ærlig og god behandling. Vi følte os trygge hele vejen igennem processen. Vi vil klart anbefale Forland & Kruse til at hjælpe jer med jeres boligkøb.

10. lokakuuta 2023

Kære Charlotte

Tryghed er så vigtigt et element i en bolighandel, så det glæder os rigtig meget, at du bl.a. har nævnt dette.

Tak fordi I benyttede vores service i forbindelse med jeres boligkøb og tak for de flotte ord og den 5 stjernede anmeldelse:-)

Min varmeste anbefaling

Jeg var som førstegangs køber urolig for der var ting det ville gå over hovedet på mig. Men Henning greb mig og var god til at udpensle alt for mig og sikre sig jeg var med i forløbet. Samt hele tiden holde mig orienteret løbende.
Jeg har flere gange anbefalet Forland & Kruse boligkøbrådgivning til venner og kollegaer - og nu gør jeg det også til dig bag skærmen!
Du kan sikkert vælge dem også selvom du er ny i denne verden.

14. marraskuuta 2023

Vastaus yritykseltä Forland & Kruse Boligkøberrådgivning

Det har været en fornøjelse at hjælpe dig Natalie.
Mange tak for de pæne ord og dine anbefalinger til venner og kollegaer.

Saanut 5/5 tähteä

Rådgivning ved køb af andelsbolig

Vi havde en rigtig god oplevelse med at få rådgivning fra Hans Jørgen Kruse. Hans Jørgen har hjulpet os rigtig meget med at få et fuldstændigt overblik over vores sag og proces. Vi er blevet taget i hånden og fået forklaret, hvad de forskellige dokumenter betyder og hvordan et andelskøb er særligt. Ovenud i helt igennem tryg og anbefalelsesværdig rådgivning.

28. syyskuuta 2023

Kære Mathilde og Marc

Det glæder os, at I har været trygge ved vores rådgivning. Det er netop en af hjørnestenene i vores arbejde at sikret, at man som køber føler sig tryg, hvad enten der er tale om andel, villa, lejlighed eller fritidshus.

Held og lykke med jeres nye bolig:-).

Super god

Super god, professionel og ekstrem hurtig service hver gang vi havde spørgsmål eller lignende. Kan virkelig anbefales!

1. elokuuta 2023

Hej Alexander

Dejligt at høre.

Mange tak for de fine ord og tak fordi, vi fik lov at hjælpe med jeres boligkøb. Vi ønsker jer tillykke med de nye omgivelser.

Saanut 5/5 tähteä

5 stjerner til Forland og Kruse!

Vi brugte Forland og Kruse Boligkøberrådgivning i forbindelse med køb af vores første bolig. Vi har været yderst tilfreds med Hans Jørgens indsats og kan give ham vores varmeste anbefalinger.

Vi var forinden, utrolig splittet mellem valget på en almen advokat og en køberrådgiver, men vi er glad for vi valgte sidstnævnte. Hans Jørgen var med ude og se lejligheden og kunne efterfølgende give råd og vejledning herom. Han har hjulpet os igennem en langvarig og omfattende forhandlingsproces hvor Hans Jørgen ALTID var at fange på telefonen. Han var altid tålmodig, hjælpsom og opmærksom på detaljen, for at sikre os den bedste oplevelse i købsprocessen.

Det har været en utrolig tryg oplevelse for os at benytte Forland og Kruse, og som førstegangskøbere føler man sig sikker og godt vejledt.

Når vi skal købe bolig igen næste gang, vil vi klart benytte Forland og Kruse Boligkøberrådgivning igen.

30. elokuuta 2023

Kære Sissel

Tak fordi, vi fik lov at hjælpe jer igennem købsprocessen. Vi er meget glade for at høre, at I har følt jer trygge. Det er nemlig lige præcis det, det handler om for os.

Tak for jeres fine ord og held og lykke i de nye omgivelser.

Saanut 5/5 tähteä

Super god hjælp hele vejen

Det var en stor hjælp at have Hans Jørgen Kruse med på sidelinien i forbindelse med vores huskøb. Professionel og effektiv vejledning hele vejen fra start til slut. Vi kan derfor varmt anbefale Forland & Kruses Boligkøberrådgivning - så kommer man sikkert i “havn”!

5. kesäkuuta 2023

Kære Tenna

Det glæder os, at I har været glade for vores hjælp. Vi takker for jeres valg af os som jeres køberrådgivere og ønsker jer held og lykke i de nye omgivelser.

Saanut 5/5 tähteä

Yderst kompentent og behagelig rådgivning

Jeg har netop haft stor glæde af at få hjælp af Hans Jørgen fra Forland og Kruse til køb af et fritidshus.
Hele vejen igennem har jeg følt mig i trygge hænder, og jeg har fået fantastisk vejledning af Hans Jørgen, der har klaret det hele, herunder alt papirarbejde. Hans Jørgen forhandlede desuden pris med sælger og deres mægler, der resulterede i et rigtig pænt afslag (hvilket jeg helt sikkert ikke var nået frem til, hvis jeg selv skulle forhandle).
Hans Jørgen er utrolig behagelig, super professionel og lynhurtig til at svare og rykke på ting.
Hvis du leder efter en professionel, engageret og yderst kompetent rådgiver til dit boligkøb, kan jeg på det varmeste anbefale Forland og Kruse!

15. heinäkuuta 2023

Vastaus yritykseltä Forland & Kruse Boligkøberrådgivning

Vi siger tusind tak for de flotte ord Malene. Det har været en fornøjelse at hjælpe dig.

De var dygtige

De var dygtige, nærværende og effektive i forbindelse med vores sommerhuskøb.

23. elokuuta 2023

Vastaus yritykseltä Forland & Kruse Boligkøberrådgivning

Mange tak for de pæne ord. Det har været en fornøjelse at hjælpe.

Trustpilot-kokemus

Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin