Forland & Kruse Boligkøberrådgivning Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

4,9

Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 5/5 tähteä

Vi var meget tilfredse med den rådgivning vi modtog. Vi føltes os i trygge hænder hele vejen igennem vores boligkøb.

Saanut 5/5 tähteä

Da vi stod overfor vores første huskøb besluttede vi at hyre en køberrådgiver, da vi havde brug for nogen der vidste mere om købs processen end os. Det er en beslutning vi endte med at være helt vildt... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Som førstegangkøber er der mange ting man er usikker på når man går på bolig jagt. Den usikkerhed forsvandt helt med hjælp fra Forland & Kruse Boligkøberrådgivning. Henning hjalp os hele vejen igennem... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Den bedste rådgivning man kan finde i Danmark. Vi har haft fornøjelsen af at have Hans Jørgen som vores køberådgiver over 2 omgange, indenfor 2 år, og vi kunne simpelthen ikke være mere tilfredse. Han... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Kiinteistönvälitystoimisto
  2. Lakipalvelut
  3. Kiinteistökonsultti

Yrityksen kirjoittama

Hos Forland & Kruse Boligkøberrådgivning hjælper vi dig gennem købsprocessen fra boligsøgning til nøgleoverdragelse. Tag fat i os allerede før boligen er fundet – så er vi med dig hele vejen.

Yhteystiedot

2 tähteä
1 tähti

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia

Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.

Kaikki arvostelut

35 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Super god rådgivning

Super god rådgivning, og vejledning, følte mig tryg under hele handlen.

14. toukokuuta 2024

Kære Birgitte

Vi siger mange tak for de pæne ord og den flotte anmeldelse.

Dejligt, at vi fik lov at hjælpe dig med endnu en bolighandel:-).

Vi ønsker dig held og lykke i de nye omgivelser.

Saanut 5/5 tähteä

Fantastisk rådgivning og sublim service…

Fantastisk rådgivning og sublim service hvor du bliver holdt i hånden hele vejen igennem dit boligkøb. Vi havde Henning Forland som rådgiver og fik alt den hjælp vi havde behov for og mere til.

1. elokuuta 2024

Kære Kamilla og Christian

Mange tak for de pæne ord og den flotte anmeldelse.

Det har været en fornøjelse at hjælpe med jeres boligkøb.

Jeg ønsker jer alt det bedste i de "nye" omgivelser;-).

Fantastisk køberrådgivning

Da vi har købt vores første bolig, valgte vi at få hjælp til købsrådgivning af Forland & Kruse. Vi har været meget tilfredse med forløbet fra start til slut og kan absolut anbefale dem alle vi kender. Super kyndige og hurtige til at få gjort al papirarbejdet ved et huskøb. Vi har fået gode svar på alle vores spørgsmål og svarene tilbage var til at forstå, som førstegangskøbere. Helt sikkert en fair pris at betale for det store arbejde de gør og vi vil helt sikkert vælge dem igen. Mange tak for jeres arbejde og gode oplevelse 🙏🏼🙏🏼
Mange hilsner fra Jan og Maria

23. elokuuta 2024

Kære Maria og Jan

Det har været en fornøjelse at hjælpe jer med jeres første boligkøb, og vi er glade for, at I har følt jer trygge i processen.

Mange tak for jeres fine anmeldelse. Det sætter vi stor pris på.

Henning og Hans Jørgen

Boligrådgivning af høj kvalitet

Hvis I/du ønsker en god, venlig og absolut professionel boligrådgivning som er effektiv og til at stole på, så kontakt Henning Forland i firmaet Forland & Kruse, boligrådgivning.

14. elokuuta 2024

Kære Ulla og Paul Erich

Det har været en fornøjelse at hjælpe jer videre til jeres næste bolig.

Mange tak for de pæne ord og held og lykke i de nye omgivelser.

Saanut 5/5 tähteä

Vi har netop købt vores første hus og…

Vi har netop købt vores første hus og den anledning fik vi super hjælp af Hans Jørgen.
Alt har bare spillet og vi har følt os meget trygge.
Vi kan kun anbefale Forland & Kruse.

Kæmpe tak for os. Det har været en fornøjelse.
Venlig hilsen Jesper og Josephine

7. elokuuta 2024

Kære Josephine og Jesper

Det har været en fornøjelse at hjælpe jer, og vi er rigtig glade for, at I har følt jer trygge i processen.

Det hører til blandt de vigtigste punkter i vores arbejde.

Vi takker for den fine anmeldelse og ønsker jer held og lykke i de nye omgivelser.

Kæmpe anbefaling!

Min kæreste og jeg kontaktede Henning Forland fra Forland og Kruse, da vi skulle købe vores første bolig sammen.
Vi har været super glade for hans rådgivning fra start til slut.
Henning er meget professionel, og man føler sig tryg og inddraget hele vejen igennem.
Derudover er Henning super hurtig til at svare og altid klar på at hjælpe, hvilket var rigtig rart for os, med de korte deadlines.
Henning har bare styr på både bank og sælgers mægler, hvilket gav os meget ro i maven, at vi ikke skulle stå med det hele selv.
Vi vil klart anbefale Forland og Kruse til andre, og vi vender helt sikkert tilbage igen, hvis vi får brug for det engang i fremtiden 😊

Mvh Sara og Nikolai

2. elokuuta 2024

Kære Sara og Nikolai

Mange tak for de venlige ord og jeres flotte anbefaling.

Det har været en fornøjelse at hjælpe jer, og vi er jo ikke helt færdige endnu;-).

Saanut 5/5 tähteä

Rådgivning og hjælp i køb af mindre landbrugsejendom.

Super dejligt med en erfaren og loyal person - Henning-, der helt havde styr på alle deadlines, lovgivning og diverse formalia. Har absolut følt mig rigtig godt rådgivet og "i trygge hænder".

26. kesäkuuta 2024

Kære Anne Sofie

Tak for de venlige ord og den fine anmeldelse. Det har været en fornøjelse at hjælpe dig med dit køb.

Jeg ønsker dig alt godt i dine nye omgivelser.

Saanut 5/5 tähteä

Fantastisk hjælo fra start til slut

Vores viden om køb og salg af bolig er meget begrænset, og da vi stod for at skulle købe et rækkehus på Padborgvej i Køge, kontaktede vi Forland & Kruse og bad dem om assistance.
Vi fik hurtigt en aftale i stand med firmaet og blev snart kontaktet af Ejendomsmægler Hans Jørgen Kruse som skulle hjælpe os igennem.
Efterfølgende blev vi på både sikker, forståelig og gemytlig måde guidet gennem hele processen af Hans Jørgen, og vil helt sikkert give 5 stjerner for Hans Jørgens indsats. Vi var aldrig kommet igennem uden.
Birgit og Hans

11. huhtikuuta 2024

Kære Birgit og Hans

Mange tak for jeres dejlige tilbagemelding til Hans Jørgen og jeres fine anmeldelse.

Dejligt, at I har følt jer godt hjulpet.

Tillykke med jeres nye bolig og held og lykke fremover.

Saanut 5/5 tähteä

Jeg kontaktede Henning fra Forland og…

Jeg kontaktede Henning fra Forland og Kruse i forbindelse med mit huskøb og har haft en fantastisk oplevelse.
Henning var hurtig til at vende tilbage og jeg har følt mig tryg i hele processen hvor alle detaljer er blevet gennemgået og forklaret på en meget behagelig og professionel måde.
Jeg kan klart anbefale Formand og Kruse som jeg også selv ville bruge igen.

20. kesäkuuta 2024

Kære Linda

Det var en fornøjelse at hjælpe dig med dit huskøb.

Tak for de pæne ord og en flot anmeldelse. Det er meget værdsat!

Med venlig hilsen Henning

Fantastisk oplevelse.

Fantastisk oplevelse.

Vi kontaktede Hans Jørgen og i løbet af ingen tid, havde han udarbejdet alt til vores huskøb.

Vores huskøb var ellers præget af ekstremt korte deadlines og urimelige krav, men Hans Jørgen fik det alligevel til at lykkedes.

Han var ekstremt professionel, dygtig og kunne hjælpe os med alt fra A-Z, så vi følte os trygge igennem hele processen.

Kæmpe anbefaling herfra og vi vender glædeligt tilbage, hvis vi skal have lignende rådgivning i fremtiden. 👍🏽

1. kesäkuuta 2024

Kære Maya

Det var godt, at det lykkedes Hans Jørgen at hjælpe jer godt igennem købet på trods af de korte deadlines.

Vi takker mange gange for den fine anmeldelse og ønsker jer held og lykke i de nye omgivelser.

Mvh Henning Forland

Sublim styring på købsprocessen

Jeg havde fornøjelsen af at blive vejledt af Hans Jørgen fra Forland & Kruse Boligkøberrådgivning i forbindelse med mit boligkøb, og jeg kan varmt anbefale hans tjenester.

Hans Jørgen er yderst positiv, informativ og utrolig professionel. Han formår at gøre ellers komplekst stof både overskueligt og struktureret, hvilket gør hele processen meget lettere at forstå. Hans 100% styr på købsprocessen, selv i mit tilfælde med en hurtig handel, var imponerende.

Hans Jørgen er desuden meget behagelig at arbejde sammen med. Han fremstår som et varmt menneske og besidder en god portion humor, hvilket gør samarbejdet både effektivt og fornøjeligt.

Hvis du søger en boligkøberrådgiver, der kombinerer ekspertise med en personlig og humoristisk tilgang, kan jeg på det varmeste anbefale Hans Jørgen og Forland & Kruse Boligkøberrådgivning.

Hilsner
Per, Gundsømagle

28. toukokuuta 2024

Kære Per

Mange tak for din detaljerede og meget fine anmeldelse af Hans Jørgens service. Det er meget værdsat.

Det har været os en fornøjelse at hjælpe, og vi ønsker dig alt godt i de nye omgivelser.

Kompetence og faglighed

Vi kontaktede Henning fra Forland & Kruse i forbindelse med købet af vores nye ejendom. Vi kunne ikke have bedt om bedre rådgivning. Ud over at være et venligt og behageligt menneske er Henning yderst professionel og kompetent. Han guidede os med stor velvilje gennem købets mange tekniske og bureaukratiske spidsfindigheder og svarede altid hurtigt på alle spørgsmål. Vi kan varmt anbefale Forland & Kruse :)
Tak for hjælpen!

1. toukokuuta 2024

Vastaus yritykseltä Forland & Kruse Boligkøberrådgivning

Vi siger tusind tak for jeres fine anmeldelse og de 5 flotte stjerner. Det har været en fornøjelse at hjælpe jer med købet af den smukke landejendom. Vi ønsker jer alt godt i de nye omgivelser.

Saanut 5/5 tähteä

Kompetent hjælp fra start til slut

Kompetent hjælp fra start til slut, med gode input og ideer hele vejen igennem. Vi kunne ikke have følt os mere trygge gennem hele forløbet med boligkøb. Vores varmeste anbefalinger!

1. huhtikuuta 2024

Kære Louise

Vi takker mange gange for den flotte anmeldelse! Det har været en fornøjelse at hjælpe jer, og vi ønsker jer alt godt i de nye omgivelser.

Super god service! 😍

Henning var meget imødekommende, og har bare været super dygtig til at guide os i vores første huskøb!
Når der har været usikkerhed har han været hurtig og skarp til at forklare det hele, og når noget ikke helt gik som det skulle eller har været forsinket fra sælger og ejendomsmæglers side, har han været på og sørget for at vi ikke blev snydt eller har manglet vigtige informationer.

Har det været spørgsmål har vi kunne ringe eller skrive og der kommer svar tilbage inden for en rimelig tid, næsten altid med det samme.

Alt i alt har det bare været en kanon service og bestemt alle pengene værd! Kan helt klar anbefale Henning ☺️

8. huhtikuuta 2024

Kære Christina.

Tusind tak for de pæne ord og de 5 flotte stjerner. Det har været en fornøjelse at hjælpe jer med jeres første huskøb. Jeg ønsker jer alt godt i de nye omgivelser.

Mvh Henning

Professionel

Professionel, tydelig og hurtig kommunikation. Venlig og imødekommende.

14. helmikuuta 2024

Vastaus yritykseltä Forland & Kruse Boligkøberrådgivning

Det var 5 flotte ord til 5 flotte stjerner. Vi siger mange tak!

Saanut 5/5 tähteä

Jeg kan kun give dem den bedste…

Jeg kan kun give dem den bedste anbefaling. De er top professionelle og går virkelig langt for hjælpe med en handel også meget mere end hvad man kan forvente, derudover er de altid tilgængelig, tror aldrig de holder fri. Skulle jeg købe hus igen, vil jeg bruge dem uanset hvor i landet det er

1. maaliskuuta 2024

Kære Karina

Af hjertet tak for din anmeldelse og de fine ord.

Vi holder selvfølgelig også fri, men vi bestræber os meget på at være der, når vores kunder har brug for os;-).

Held og lykke i de nye omgivelser.

Saanut 5/5 tähteä

Jeg giver gerne min anbefaling

Jeg har været meget glad for Forland & Kruse.
Detaljerede gennemgange og hurtig tilbagemelding, når jeg har haft spørgsmål.
Det er en jungle af regler at handle hus. Her har jeg været i gode hænder.

19. maaliskuuta 2024

Kære Ane Marie

Vi siger mange tak for den flotte 5 stjernede anmeldelse og takker for, at vi har måtte hjælpe dig med dit boligkøb.

Vi ønsker dig lykke til i de nye omgivelser.

Saanut 5/5 tähteä

Super hjælp gennem hele forløbet

Super hjælp gennem hele forløbet med køb af ny bolig. Nede i detaljerne når det kommer til handelsdokumenter og godt overblik, som sikre tryghed som boligkøber.
Jeg har tidligere brugt advokat ved boligkøb, hvilket både var dyre og en dårligere oplevelse. Kan klart anbefale Forland & Kruse!

15. maaliskuuta 2024

Kære Frederik

Tusind tak for den flotte anmeldelse. Vi er glade for, at du føler dig hjulpet godt igennem detaljerne.

Held og lykke i de nye omgivelser!

Saanut 5/5 tähteä

Fik en masse hjælp hvor jeg var usikker…

Fik en masse hjælp hvor jeg var usikker og kunne altid ringe hvis der var nået som ik gav mening helt sikker en god ide hvis man er ny eller ikke selv har lagt sig så meget ind i det hele selv

1. helmikuuta 2024

Kære Toke

Mange tak for din flotte anmeldelse.

Vi har været glade for at hjælpe dig godt igennem dit første ejerboligkøb!

Bedste hilsner

Saanut 5/5 tähteä

Super god og professionel rådgivning

Super god og professionel rådgivning. Vi købte en lejlighed i slutningen af 2023 som vi netop har overtaget. Både min kæreste og jeg er uddannede ejendomsmæglere og arbejder/har arbejdet inden for branchen, men vi følte, at det ville være rart og trygt ikke selv at skulle stå for at holde fast i alle trådene osv., som vi ved, der er i en ejendomshandel. Derfor valgte vi Henning som vores køberrådgiver. Henning gav os en meget grundig og overskuelig gennemgang af dokumenter og alt andet relevant omkring ejendommen. Mange tak for hjælpen.

24. tammikuuta 2024

Kære Sia

Tusind tak for jeres flotte anmeldelse. Den vejer særligt tungt for mig, da I jo selv har et indgående kendskab til ejendomshandel.

Det var en fornøjelse at hjælpe jer, og jeg ønsker jer held og lykke i de nye omgivelser.

Trustpilot-kokemus

Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin