Saanut 5/5 tähteä

Via Boldons de CaDa Mercedes AMG GT besteld en geleverd gekregen. Supermooi verpakt en en ook echt een mooie beleving om de set uit te pakken. Leuk en enthousiast team met een fijne service en liefheb... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Ik heb inmiddels 3 producten aangeschaft en ben erg tevreden! Kleine kanttekening, de producten zijn erg glad waardoor de sets rondjes draaien zodra je ze aanraakt. Heb dit zelf opgelost door een... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Ondanks problemen veroorzaakt door DHL heeft boldons probleem voor mij opgelost. Super super bedankt. Toppers

Saanut 4/5 tähteä

Ik had twee dingen besteld een dag na elkaar…… en het werd in 1 pakket geleverd…. Ik had dus twee keer verzendkosten betaald, na een mailtje te gestuurd en het uitgelegd had ik zeer snel mijn “teveel... Näytä lisää

1. Auton varaosat ja tarvikkeet

Yrityksen kirjoittama

Boldons is een innovatief bedrijf dat hoogwaardige accessoires en bandenservice aanbiedt. We zijn gespecialiseerd op het gebied van auto's, scooters en motoren. Met passie voor auto's verbeteren we de rijervaring van autoliefhebbers. We verkopen een breed scala aan producten, waaronder veiligheidsartikelen, reinigingsmiddelen en accessoires zoals telefoonhouders en kentekenhouders. We richten ons op online verkopen en leveren direct uit eigen voorraad. Naast kwaliteitsproducten bieden we uitstekende klantenservice en installatievideo's. Bij Boldons creëren we een community waar autoliefhebbers elkaar inspireren. Ontdek onze producten op Boldons.com en til jouw voertuig naar een hoger niveau!

4,8

4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Top service

Ik dat er 5 gekocht en er was heelaas 1 afgebroken nadat ik me LEGO auto er aan had opgehangen kan gebeuren heb ipv 1 nieuwe er 2 gekregen echt top service zeker een aanrader om hier de wall mounts te kopen voor de LEGO speed campions

20. elokuuta 2024
Saanut 5/5 tähteä

Kentekenplaat houder zonder tekstrand…

Kentekenplaat houder zonder tekstrand besteld.
Duidelijke website, goedkoop en goede service.

Ik kon de kentekenplaathouder ook direct op halen in Bergschenhoek.
Inmiddels gemonteerd en is van goede kwaliteit.
Boldons is een aanrader!

5. elokuuta 2024

Scooter telefoon houden

Ik had een telefoon houden voor de scooter besteld. Snelle levering, product zoals omschreven en leuke klanten beleving van bestellen tot bezorging. Aanrader!

6. tammikuuta 2024

Leuke producten

Ik heb een Formule 1 lijst en sticker gekocht als cadeau. Bevielen erg goed bij de ontvangers. Voor herhaling vatbaar als ik weer iets auto gerelateerds nodig heb.

27. marraskuuta 2023

Goede webshop

Bij deze webshop een stoplichtkijker gekocht en werkt perfect voor mijn auto. Besteld en snel thuis geleverd.

14. joulukuuta 2023

Levering

Artikelen die ik bestelde zij snel geleverd.
Bedankt verkoper Boldons.

16. elokuuta 2023

Gewoon heel goed!

Mijn eerste ervaring met Boldons was direct goed. Duidelijke informatie op de site, makkelijk afrekenen en een hele snelle levering. Gewoon goed en zeker een voorbeeld van hoe je beloftes als bedrijf in de praktijk waar maakt. Top dus!

11. toukokuuta 2023
Oma-aloitteinen arvostelu

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin