Bokseshoppen Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,6

Jeg har haft en rigtig god oplevelse med Bokseshoppen. Leveringen var hurtig, og da jeg havde en reklamation, fik jeg hurtigt svar på mail med venlig og professionel service. Det var nemt at få løst p... Näytä lisää

Bedste service jeg længe har oplevet! Jeg havde en reklamation på et par bokse handsker hvor velcroen ikke ville holde mere (de var under 1 år gammel) Jeg fik nogle valgmuligheder, og endte med... Näytä lisää

Kan kun anbefale at bruge jer, skal have bestilt mere bokse udstyr til min søn her i ferien og bliver helt sikker jer igen... Utrolig hurtig levering ingen problemer med varen... Så kun god anmeldel... Näytä lisää

1. Kuntolaitemyynti

Bokseshoppen.dk åbnede i november 2019 og sælger i dag blandt andet boksehandsker, boksepuder, MMA-udstyr, træningsudstyr samt boksetøj og sko. Du finder både prisvenligt udstyr og professionelt udstyr. Der er noget for enhver smag og til ethvert niveau.

Erinomainen

Kaikki arvostelut

48 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Fantastisk webshop

Super god butik, hurtig levering og god kvalitet, men desværre var der kun 2 forskellige størrelser af MMA handsker, og den største er lige lille nok til min sparringspartner, men overordnet set, en super god og fantastisk webshop! Vil klart anbefale andre at handle hos dem, og vil HELT klart selv bruge dem igen en anden gang! :-)

10. syyskuuta 2024

God rådgivning og hjælp.

De var gode til at hjælpe og rådgive.
Bredt udvalg og fornuftige priser.
Kort efter køb, var varerne hos mig.
En af varerne kræver at få pumpet luft i... Det vidste jeg ikke inden køb. Jeg har ingen pumpe, så den må jeg ud at købe.

16. elokuuta 2024

Bedste service jeg længe har oplevet

Bedste service jeg længe har oplevet!
Jeg fik nogle valgmuligheder, og endte med at købe et nyt par, hvorefter jeg returnerede de gamle. De nye handsker havde jeg allerede dagen efter.
Forløbet har hele vejen igennem været fantastisk og Mikkel fra kundeservice skal have den største ros.

27. elokuuta 2024

God Webshop

Fin Webshop

Der var ikke så mange valgmuligheder i størrelse og farve i de handsker jeg søgte og købte, men det er sådan på mange hjemmesider.

Hurtig levering og intet problem med selve produktet.

22. heinäkuuta 2024