Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 5/5 tähteä

Jeg handler jævnligt hos Pandasia og de har et spændende udvalg. Jeg henvendte mig vedrørende en æske, der var blevet behandlet knap så pænt og de kvitterede med en anderkendelse og en lille gave i... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Virksomheden har efterfølgende håndteret det rigtig fint og jeg vil derfor ændre min vurdering da jeg synes de har løftet deres fejl godt til slut. Jeg bestilte en stor morter. Desværre er der en f... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Made a huge order with various items, glass bottles etc. Every single Item was packed so nicely, and even in re-used cardboard. Super sustainable choice♥️ Order was perfect, and costumer service we... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Aasialainen elintarvikemyymälä
  2. Kiinalainen ruokakauppa
  3. Gourmet-ruokakauppa
  4. Japanilainen elintarvikemyymälä
  5. Itämainen kauppa
  6. Supermarket

Yrityksen kirjoittama

Køb ægte og autentiske asiatiske dagligvarer på nettet og få dem leveret til døren. Gør asiatisk madlavning til en kunst og opnå den gode smag med vores produkter, og skab den samme gode smag som du finder på de asiatiske restauranter. Bliv inspireret af nogle af de mest opsigtsvækkende og smagfulde opskrifter på pandasia.dk, og køb ingredienserne til disse opskrifter direkte på shoppen.

Yhteystiedot

1 tähti

On vastannut 87 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia

Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.

Saanut 5/5 tähteä

Fik det, jeg bestilte. Der var en vare, der var over sidste salgsdato, men fik pengene retur med det samme og en 10% rabat på resten af ordren. Vil helt sikkert købe der igen.

11. maaliskuuta 2026

Hej Thomas

Vi er rigtig glade for at høre, at du har haft en god oplevelse

Det betyder virkelig meget for os, at du stadig har lyst til at handle hos os igen – tak for tilliden!

Saanut 5/5 tähteä

Lynhurtigt afsendelse og levering, god kundeservice

Lynhurtig afsendelse og levering. Bestilte nogle varer en torsdag og dagen efter var pakken klar til afhentning i postboks. Selve varerne var upåklagelige. Dog var der sneget sig en fejl ind i leverancen hvor jeg ved fejl modtog et andet krydderi, end hvad jeg havde bestilt, men dette blev øjeblikkeligt fikset efter kontakt med kundeservice, som i øvrigt svarede og afsendte det rigtige krydderi allerede næste hverdag.
Meget god oplevelse og køber helt klart herfra igen :)

13. maaliskuuta 2026

Hej Wiktoria
Tusind tak for din flotte og anmeldelse – det betyder virkelig meget for os!

Vi er rigtig glade for at høre, at både levering og service levede op til dine forventninger. Samtidig beklager vi fejlen i din ordre, men det er godt at høre, at det blev løst hurtigt. Det er vigtigt for os, at tingene bliver rettet med det samme, hvis der opstår en fejl.

Tak fordi du handler hos os – vi glæder os meget til at have dig som kunde igen!

God kundeservice

Jeg handler jævnligt hos Pandasia og de har et spændende udvalg.
Jeg henvendte mig vedrørende en æske, der var blevet behandlet knap så pænt og de kvitterede med en anderkendelse og en lille gave i næste ordre.
Fine varer og fin kundeservice ⭐⭐⭐⭐⭐

7. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Pandasia.dk

Tusind tak for din fine anmeldelse Linda!
Det betyder rigtig meget for os at høre, at du både er glad for vores udvalg og vores kundeservice.

Saanut 5/5 tähteä

Altid hurtig og god service og til…

Altid hurtig og god service og til fornuftige priser

24. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Pandasia.dk

Tusind tak for den fantastiske anmeldelse Anette.

Det betyder rigtig meget for os at høre, at du oplever både hurtig og god service til fornuftige priser. Din feedback sætter vi stor pris på, og vi glæder os til at hjælpe dig igen en anden gang.

De bedste hilser Team Pandasia

Saanut 5/5 tähteä

Alt var som det skulle være.

Alt var som det skulle være.

3. maaliskuuta 2026

Tusind tak for din anmeldelse Hans Jørgen

Vi er glade for at høre, at alt var, som det skulle være. Det sætter vi stor pris på. Vi håber at kunne hjælpe dig igen en anden gang.

Saanut 5/5 tähteä

Fil leveret en defekt vare..hurtig reaktion og ny vare tilsendt med det samme.

6. maaliskuuta 2026

Hej Jesper
Tusind tak for din anmeldelse!
Vi er kede af, at du modtog en defekt vare, men glade for at høre, at du oplevede en hurtig reaktion fra os, og at vi kunne få sendt en ny vare afsted med det samme. Din tilfredshed er meget vigtig for os, og vi sætter stor pris på din feedback.

De bedste hilser Team Pandasia

Saanut 5/5 tähteä

Jeg havde bestilt en pakke med varer

Jeg havde bestilt en pakke med varer, heri var der en pose ris der var beskadiget!

Jeg sendte en mail om eftermiddagen, og allerede næste formiddag blev jeg ringet op med kompensation 🙏🏼

Så god en service!
Tak.

4. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Pandasia.dk

Tusind tak for din anmeldelse.

Og tak fordi du kontaktede os, så vi i fællesskab kunne finde en løsning. Det sætter vi virkelig stor pris på.

De bedste hilsner pandasia

Fin hurtig service

Fin hurtig service

24. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Pandasia.dk

Tusind tak for den fine anmeldelse Morten– det sætter vi virkelig stor pris på

Det glæder os, at du oplever hurtig service. Vi gør os umage hver dag for at give den bedste oplevelse.

Dbh Pandasia

Saanut 5/5 tähteä

Stort udvalg og hurtig levering 👍

28. helmikuuta 2026

Hej Alexander Hej 😊

Hvor bliver vi bare glade for at læse det – tusind tak! 🙏

Det betyder rigtig meget for os, at du både oplever stort udvalg og hurtig levering.

Tak fordi du tog dig tid til at skrive det
Dbh. Team pandasia

Saanut 5/5 tähteä

Spændende udvalg og gode produkter

Spændende udvalg og gode produkter. Pakken kom hurtigt

27. tammikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Pandasia.dk

Tusind tak for din fine anmeldelse Mie– det gør os virkelig glade at læse.

Det betyder meget for os, at du både er tilfreds med udvalget og den hurtige levering.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – og tak fordi du handler hos os.

Saanut 5/5 tähteä

Dejligt nemt og hurtig leveret :-)

Dejligt nemt og hurtig leveret :-)
måtte lige smage uha uha det erhot

26. helmikuuta 2026

Kære Per

Tusind tak for din skønne anmeldelse – det gør os så glade at høre 😊

Dejligt at leveringen var nem og hurtig… og ja, nogle af vores varer kan virkelig give lidt “uha uha” 🔥

Tak fordi du deler din oplevelse – og tak fordi du handler hos os.

Saanut 4/5 tähteä

Lidt langsom reaktion på reklamation

Jeg bestilte en stor morter. Desværre er der en fejl i bunden, der betyder at den vipper en hel del - ikke super smart. Jeg har prøvet at få fat i virksomheden som også oplyser at jeg straks skal reklamere på mail. Det hjælper bare ikke synderligt meget når der ikke er nogen respons.

18. helmikuuta 2026

Hej Malou
Vi beklager meget, at du først fik svaret forleden – vi har desværre overset din mail.

Til gengæld er vi rigtig glade for, at vi fandt en tilfredsstillende løsning sammen med dig

Vi håber at se dig på shoppen igen 😊
de bedste hilsner fra Pandasia

Saanut 1/5 tähteä

Snydt for 105kr

Jeg købte en stål damper hvor der stod den passer til alle kogeplader også induktion! Da jeg modtager den pakker jeg den ud og smider pappet ud og skal bruge den. Den fungerer så IKKE til induktion. Jeg ringer til kundeservice som fortæller det er en fejl fra deres side af men at jeg kan returnere den og få alle penge tilbage. Jeg fortæller jeg ikke har nogen kasse at returnere den i. Det må jeg så selv skaffe da de ikke kan hjælpe. Så tager jeg i silvan og køber en kasse og noget bubblewrap som bliver 105kr fra egen lomme! Det synes jeg simpelthen ikke er i orden. 105kr for en fejl fra Pandasias side! Kommer ikke til at købe derfra igen

22. helmikuuta 2026

Hej Sara

Tak fordi du tog dig tid til at skrive din anmeldelse.

Du har helt ret – fejlen i produktbeskrivelsen er 100% vores ansvar, og det beklager vi oprigtigt. Det skal naturligvis være korrekt, når der står, at en vare passer til induktion.

Da du kontaktede os, tilbød vi fuld refundering samt en gratis returlabel, så det ikke skulle koste dig noget at sende varen retur. Vi bad blot om, at den blev pakket forsvarligt ind, da den originale kasse var smidt ud – ikke at du skulle købe en ny papkasse eller bubblewrap. Produktet er robust, og almindelig forsvarlig indpakning ville have været tilstrækkelig.

Når det er sagt, forstår vi godt, at oplevelsen samlet set har været frustrerende, og det beklager vi virkelig.

Vi har naturligvis rettet produktbeskrivelsen, så fejlen ikke sker igen.

Du er meget velkommen til at kontakte os igen på kundeservice@pandasia.dk, så vi sammen kan finde en løsning.

Vi håber, du vil give os en ny chance en anden gang.

Hav en rigtig dejlig dag.

AnhDu fra Pandasia.dk

Så let og nemt at:

Så let og nemt at:
Finde det vi var på jagt efter
Bestille
Og wupti så var vores vare på vej
Og på under 2 dage stod vi med vores vare...
Tak, super hurtig service 🤩

11. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Pandasia.dk

Tak for jeres ordre og denne anmeldelse fam. Hvitfeldt.

De bedste hilsner pandasia

Saanut 5/5 tähteä

Made a huge - wont be my last

Order was perfect, and costumer service were very helpfull. Will order again.

20. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Pandasia.dk

Wow – thank you so much for your kind words 💛

It truly means a lot to us that you noticed the careful packing and our use of reused cardboard. We really try to protect both the products and the environment as best as we can, so your feedback makes us very happy ♥️

We’re also glad to hear everything arrived perfectly and that you had a good experience with our customer service.

Thank you for your support – we look forward to packing your next order just as carefully

Saanut 5/5 tähteä

Har købt vare flere gange her

Har købt vare flere gange her. Altid pålidelig og hurtig levering. Ingen fejl og super vare. De er meget billige i forhold til alm. dagligvare butikker.

17. helmikuuta 2026

Hej Ove

Hvor er det bare dejligt at læse – tusind tak for din besked! 🙏

Det betyder virkelig meget for os, at du har handlet hos os flere gange og oplever både pålidelig og hurtig levering. Vi gør os umage hver eneste dag.

Tak fordi du støtter vores lille virksomhed 💛

Vi glæder os til at pakke din næste ordre!

De bedste hilser

Rigtig god service!

Rigtig god service! Vi havde haft problemer med ventetid med leveringen (muligvis grundet snestorm?), og pandasia var rigtige hurtige til at løse problemet, og sørge for at vi fik en tilfredsstillende oplevelse. 10/10 anbefales

3. helmikuuta 2026

Hej Bel
Vi er virkelig glade for at høre, at du havde en god oplevelse – også selvom leveringen blev ramt af udfordringer undervejs ift. vejret.

Derfor betyder det meget at læse, at du oplevede vores service som hurtig og løsningsorienteret.

Tak for din anbefaling – den betyder mere, end du tror 🙌

De bedste hilser Team pandasia

Saanut 5/5 tähteä

Det er altid en god oplevelse at handle…

Det er altid en god oplevelse at handle i web butikken hos pandasia. Varerne er iorden og
kommer på det lovede tidspunk.

27. tammikuuta 2026

Hej Preben

Tak for denne anmeldelse. Vi sætter pris på din tid og ros.
De bedste hilsner Pandasia

Saanut 4/5 tähteä

Maden er super helt perfekt ingen fejl…

Maden er super helt perfekt ingen fejl på det
Men man skal lige være klar på at lige så snart man har placeret sin ordre bliver man spammet med mail to til tre gange om dagen😂

7. helmikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Pandasia.dk

Det glæder os at høre Simon. Du kan sagtens fravælge de mange mails i bunden, såfremt det bliver for meget.

Trustpilot-kokemus

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin