Boiistudios Arvostelua

TrustScore 2/5 tähteä

Välttävä

TrustScore 2/5 tähteä

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

33 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Dårlig retur service

Jeg er normalt super vild med boii studios produkter. Dog har jeg denne gang oplevet meget langsom levering som de ikke gjorde opmærksom på før jeg skrev til dem. Jeg returnerede varen og fik efterfølgende at vide at gls havde afleveret til deres lager. Jeg fik ingen penge og forsøgte at ringe flere gange. Efter 2 måneder har jeg nu fået pengene retur efter endelig at have fået fat i deres kundeservice.
Køb i deres butikker hvis du har mulighed for det!

5. elokuuta 2026

Hurtig problemløsning!

Fik en forkert størrelse leveret, men der blev meget hurtigt eftersendt den rigtige. Måtte lave en reklamation på to af bluserne da de var blevet meget grimme efter skånevask samt elastik lukningen knækkede. Fik en refundering samme dag. Trods problemer har de været mega hurtige og effektive! Og jeg kan som udgangspunkt godt lide designet på bluserne ellers, bare ærgerligt med kvaliteten.

3. elokuuta 2026

Webshop’en spærrer dine penge i 30 dage!!!

NUL stjerner - de beholder dine penge 30 dage?! Deres webshop melder fejl, men beløbet reserveres på min konto alligevel. Og efter gentagne anmodninger på mail og telefon, påstår de at det er min bank, som skal frigive pengene. Deres reservation. Deres ansvar at annullere den?! Mine penge er nu gidsel i deres uprofessionelle setup i 30 dage!!! Køb ALDRIG noget i deres WEBSHOP!!!

16. heinäkuuta 2026

SVINDELFIRMA

Får ikke penge retur på trods af, at jeg har returneret min vare. Jeg har kvittering for, at pakken er leveret til jeres lager via GLS. I tager ikke telefonen, selvom jeg har ringet 10 gange i jeres telefontid - den ringer bare ud og går på svareren. Det er SVINDEL og humbug og burde ikke kunne foregå i Danmark!

27. heinäkuuta 2026

Dårlig byttepolitik

Har 26.6.26 været i Jeres butik i Aalborg for at bytte en bluse, jeg har fået i gave, til en anden bluse, eller bare til en mindre størrelse.

Jeg blev ekspederet af 2 unge piger, som blot gjorde deres arbejde på en pæn og ordentlig måde, og orienterede mig om Jeres byttepolitik, som også står på bon, og byttemærke.

Jeg er mildest talt rystet over, at man hos Jer ikke kan bytte/købe til en anden vare, eller blot bytte til en mindre størrelse, når varen stadig er på hylden til samme pris og i andre størrelser. Uanset at man kommer efter 14 dage, havde jeg i min vildeste fantasi ikke forestillet mig, at det ikke kunne lade sig gøre 🙃

Jeg bad de søde piger smide den fine bluse i skraldespanden, for jeg kan ikke passe den!
Jeg ville gerne have haft blusen byttet til en anden, rigtig fin, lidt dyrere bluse, mere i min smag, men det lod sig ikke gøre.

Samme dag sendte jeg en mail, som jeg endnu ikke har fået svar på, endda efter at jeg rykkede den 11.7.26. I Jeres autosvar reklamerer I med, at I bestræber Jer på at svare i løbet af 24 timer - Det er uartigt !

Jeg kommer aldrig til at handle i en af Jeres butikker, og det lever I sikkert fint med.

Herregud det var også bare kr. 350 blusen kostede.

19. heinäkuuta 2026

Very poor Quality - never again

Unfortunately, I’m very disappointed. After just one wash, the sweater started to lose its color and the collar became visibly discolored. For a sweater costing 550 DKK, I expected much better quality. I also contacted customer service but never received a reply. Based on my experience, I cannot recommend this brand.

7. heinäkuuta 2026

Det kan ikke gøres meget dårligere

Jeg må sige, at det har været både utrygt og irriterende at handle online med jer. Og virkelig kritisabelt at jeg selv skulle henvende mig, for at få pengene retur. Først umuligt at kommunikere med jer, så for sen levering, så ingen penge retur. Kom nu - det kan ikke gøres meget dårligere!

7. heinäkuuta 2026

Én stjerne fordi man ikke kan give nul

Én stjerne – kun fordi man ikke kan give nul.

Jeg har desværre oplevet præcis det samme som mange andre. Min returpakke blev leveret tilbage til Boii Studios den 17. juni, men jeg har stadig ikke modtaget mine penge.

Virksomheden svarer ikke på henvendelser. Man modtager kun automatiske standardsvar på mail om, at de “vender tilbage hurtigst muligt”, men der sker intet. Telefonen bliver heller ikke besvaret – selv når man ringer i åbningstiden bliver man blot henvist til at sende en mail, som de efterfølgende ignorerer.

Jeg har fremsendt dokumentation for returneringen, og ifølge virksomhedens egen returpolitik burde sagen være helt ukompliceret. Alligevel tilbageholder de mine penge uden nogen forklaring eller kommunikation.

Det er efter min opfattelse en fuldstændig uacceptabel måde at behandle kunder på. Når en virksomhed hverken svarer på henvendelser eller tilbagebetaler penge for en dokumenteret retur, skaber det ingen tillid. Jeg vil nu forfølge sagen gennem Forbrugerrådet.

Jeg kan på det kraftigste fraråde at handle hos Boii Studios.

7. heinäkuuta 2026

Jeg har returneret et netkøb men får…

Jeg har returneret et netkøb men får ikke penge tilbage. Boii sender kun standarsvar på email ('vi har modtaget din mail og vender retur hurtigst muligt') og ingen tager telefonen selvom man ringer i åbningstiden. Her bliver man i stedet bedt om at sende en mail! Jeg har fremsendt kvittering på forsendelse og alt burde være lige ud af landevejen også mht. returpolitikken på virksomhedens egen hjemmeside. Men nej... de svarer ikke, sender ikke penge retur og jeg står med skægget i postkasssen. Tænk at sådanne forretningsmetoder kan foregå i DK! Jeg har oplyst Boii, at jeg agter at gå videre med sagen af alle kanaler muligt - nu er det blevet en principsag. Jeg kan på det KRAFTIGSTE advare mod denne netbutik.
Én stjerne... kun fordi man skal give en stjerne for at skrive en anmeldelse.

29. kesäkuuta 2026

Very disappointing customer service.

Very disappointing customer service.

I received my order yesterday morning and removed the tag only to try the skirt on. Unfortunately, it was much too big, so I contacted customer service immediately without ever wearing it.

I was completely honest about having removed the tag, hoping they would understand the situation or offer some flexibility. Instead, they refused the return outright.

What disappointed me the most wasn’t the policy itself, but the complete lack of willingness to help a customer who acted in good faith and contacted them immediately after receiving the item.

I had every intention of shopping with them again, but after this experience I won’t be returning. A more customer-friendly approach would have made all the difference.

27. kesäkuuta 2026

Returpolitik

Ærgerligt at man med en onlineordre, der ikke passer, ikke engang kan gå i en af deres fysiske butikker og bytte den til noget andet.

18. kesäkuuta 2026

Absolute scam

Absolute scam, my item arrived with stains on the front and they refused to issue a refund and instead offered me a $10 credit. Contacting visa for this SCAM company

3. kesäkuuta 2026

Jeg var skeptisk efter at have læst…

Jeg var skeptisk efter at have læst anmeldelserne på Trustpilot og fulgte tæt op på modtagelsen af pakken. De kan sagten give mere information i forhold til leveringsdatoen, men pakken kom efter 9 dage fra bestilling og produktet er så fint.

31. toukokuuta 2026

Ikke leveret

Jeg bestilte tirsdag d. 2 juni en skjorte, og den er stadig ikke afsendt og i dag er det fredag d. 5 juni. Det er nu 4 dage siden? og jeg skal bruge den i morgen lørdag til en fødselsdag. Det syntes jeg godt nok er en ringe service.
Kan læse mig frem til at på trustpilot at andre os har haft samme problem.... Og kan læse mig frem til at man hellere ikke kan få penge retur?

5. kesäkuuta 2026

Fysisk returpolitil

Er bekendt med at det ifølge købeloven er i orden ikke at tilbyde at give pengene retur ved et fortrudt køb. Synes dog at det er utrolig ærgeligt at man på hjemmesiden sagtens kan få pengene retur, men at hvis man vælger rent faktisk at gå ind i deres butikker at det ikke er en mulighed. Det giver mig helt klart lyst til ikke at handle det igen.

30. toukokuuta 2026

DU KAN IKKE FÅ PENGENE RETUR HOS BOII I…

DU KAN IKKE FÅ PENGENE RETUR HOS BOII I AALBORG

Jeg handlede hos Boii i Aalborg i dag. Super lækkert tøj, god kvalitet og meget opsøgende personale. Jeg brugte omkring 15 minutter i prøverummet og endte med at købe 3 items. På vej til kassen fandt jeg yderligere 2 ting, som jeg tog med uden at prøve dem først.

Jeg betalte 1770 kr. og var egentlig rigtig glad for oplevelsen. Jeg tog endda min mor med tilbage kort efter, og hun handlede også derinde.

Da jeg kom hjem og prøvede de sidste 2 ting, opdagede jeg, at den ene kradsede, og den anden slet ikke passede mig. Først dér ser jeg på kvitteringen, at Boii ikke giver pengene retur – kun tilgodebevis.

Jeg tog tilbage til butikken samme dag, få timer efter købet. Her blev jeg henvist til et lille skilt ved kassen i hoftehøjde med information om returpolitikken. Personalet sagde, at de ikke kunne gøre noget, og jeg fik derfor et tilgodebevis på ca. 650 kr.

Det provokerer mig ærligt talt, at personalet opsøger én hvert andet minut, for at spørge om man har brug for hjælp, kommenterer hvor “lækre” varerne er ved kassen og generelt er meget pågående gennem hele købsoplevelsen — men den ene vigtige information om ingen returret bliver ikke nævnt med ét ord. Hverken til mig eller min mor.

Ja, det er sikkert juridisk i orden med det lille skilt på 5x10 cm. Men jeg synes ærligt, det er dårlig kundeservice ikke at gøre tydeligt opmærksom på det, når folk står og bruger mange penge.

Jeg kommer ikke til at handle der igen, og jeg kommer heller ikke til at anbefale butikken til andre.

De 2 stjerner, er udelukkende fordi kvaliteten af tøjet trækker op for køberoplevelsen.

13. toukokuuta 2026

Ingen kundeservice

Var i Kronprinsensgade i går. Der stod 5 unge ekspedienter ved kassen, som var travlt optaget af deres mobiltelefoner. Vi måtte selv tage tøj på igen og forlade prøverummet for at finde en anden størrelse. Man føler virkelig, at man kommer til ulejlighed. Der er ingen service overhovedet!! Der bliver hverken sagt goddag eller farvel.

29. huhtikuuta 2026

Do not recommend

Do not recommend. Products are non-refundable. Quality comparable to SHEIN and not worth it. Delivery was 2 weeks with no reliable tracking.

25. huhtikuuta 2026