Live är den bästa🥰 Den personliga naturliga damen som gör kvällen ”räddad” och inte klämkäck som vissa andra är i sina live. Underbart👌🏼 Kläderna är👍🏼 passar alla åldrar😊
Yritys on vastannut
Jag fick tipset att följa BohoBeauty på Facebook för några veckor sedan. Supertrevlig liveförsäljning på torsdagar på kvällen, Frida förklarar plaggen så bra och har sååå mycket fint som jag gillar. J... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Personlig service...👍👍 Ringde till mig om en tröja som inte fanns i den stl jag beställt.. Andra hade liksom bara skickat det som fanns...kändes personligt.. Snabb leverans fast det var jul/nyår... Näytä lisää
Yritys on vastannut
BohoBeauty är en unik butik med handplockat sortiment av damkläder och accessoarer. Vi erbjuder noga utvalda plagg i boho-chic stil för den som vill bära något speciellt. Vårt fokus är kvalitet, personlig service och ett sortiment som inte finns överallt – alltid med känsla och omtanke.
Ullstorps Bygata 61, 291 93, Önnestad, Ruotsi
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Kläderna var för stora för mig, synd att man inte kunde byta

Vastaus yritykseltä BohoBeauty
Behövde skicka tillbaka , fick svar snabbt och en bifogad retursedel. Snygga kläder

Vastaus yritykseltä BohoBeauty
Jag är supernöjd med mitt köp och jag rekommenderar varmt butiken!

Beställt flera ggr från BohoBeauty och super nöjd. Kan rekommenderas

Vastaus yritykseltä BohoBeauty
Köpte en jättefin klänning på rea i superfin kvalitét.
Paketet levererades snabbt, direkt hem i brevlådan.
Är mycket nöjd med hela köpupplevelsen!

Vastaus yritykseltä BohoBeauty
Så super trevlig säljare!!! Hjälpsam och alltid bra priser!!
1000 tack 😉 för alla fina köp hittills ❤️

Vastaus yritykseltä BohoBeauty
Har länge letat efter en jacka/overshirt i lite militärstil med detaljer på. Hittade preciiiis en sån hos BohoBeauty och är sååå nöjd!!

Vastaus yritykseltä BohoBeauty
Alla kläderna jag beställt är jätte fin kvalité och allt passa mej är så nöjd frakten gick snabbt

Vastaus yritykseltä BohoBeauty
Lätt att komma i kontakt med, då Posten inte informerat som de ska. Och ett trevligt bemötande 🌸

Vastaus yritykseltä BohoBeauty
Köpte en klänning som tyvärr var för stor. Skickade och fick en retursedel. En vecka senare fick jag brev från PostNord att det var för lågt porto och fick betala 55kr mer i frakt än vad det skulle kostat. Så onödigt och tråkig upplevelse.