Saanut 5/5 tähteä

Så mycket snygga kläder och fantastisk service Här finns allt som du ”villhöver” och lite till Missa inte när det blir live Bra priser, snygga outfits och en fantastisk tjej som håller i det Föl... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Personlig service...👍👍 Ringde till mig om en tröja som inte fanns i den stl jag beställt.. Andra hade liksom bara skickat det som fanns...kändes personligt.. Snabb leverans fast det var jul/nyår... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

En fantastisk butik. Snygga kläder till bra priser och bra kvalitet. Toppen service. Har ni inte handlat på BohoBeauty så har ni verkligen missat en pärla!!

Saanut 5/5 tähteä

Har länge letat efter en jacka/overshirt i lite militärstil med detaljer på. Hittade preciiiis en sån hos BohoBeauty och är sååå nöjd!!

Yritys on vastannut

1. Naistenvaateliike
  2. Vaateliike
  3. Käsilaukkukauppa

Yrityksen kirjoittama

BohoBeauty är en unik butik med handplockat sortiment av damkläder och accessoarer. Vi erbjuder noga utvalda plagg i boho-chic stil för den som vill bära något speciellt. Vårt fokus är kvalitet, personlig service och ett sortiment som inte finns överallt – alltid med känsla och omtanke.

4,6

1 tähti

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Saanut 5/5 tähteä

Så mycket snygga kläder och fantastisk…

Så mycket snygga kläder och fantastisk service
Här finns allt som du ”villhöver” och lite till
Missa inte när det blir live
Bra priser, snygga outfits och en fantastisk tjej som håller i det
Följ bohobeauty du blir inte besviken
Susanne

12. huhtikuuta 2026

Bra priser

Bra priser, snabb service. Fina kläder! Super nöjd!

1. tammikuuta 2026

Vad roligt att höra, tack så jättemycket för ditt fina omdöme <3

Saanut 2/5 tähteä

Kläderna var för stora för mig

Kläderna var för stora för mig, synd att man inte kunde byta

22. joulukuuta 2025

Vastaus yritykseltä BohoBeauty

Tyvärr har vi ingen möjlighet att ha bytes eller retur rätt på våra Mysterybags

Snabb feedback

Snabb feedback

17. marraskuuta 2025

Vastaus yritykseltä BohoBeauty

Tack så mycket för ditt omdöme

Supernöjd med mitt köp!

Jag är supernöjd med mitt köp och jag rekommenderar varmt butiken!

30. lokakuuta 2025

Vad roligt :) Tack för dit fina omdöme

Saanut 5/5 tähteä

Snabb service och fin vara

Köpte en jättefin klänning på rea i superfin kvalitét.
Paketet levererades snabbt, direkt hem i brevlådan.
Är mycket nöjd med hela köpupplevelsen!

4. syyskuuta 2025

Vad rolig att höra🥰 Tack för ditt fina omdöme 🤗

Bästa butiken!

Så super trevlig säljare!!! Hjälpsam och alltid bra priser!!
1000 tack 😉 för alla fina köp hittills ❤️

1. syyskuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Tack själv🥰

Saanut 5/5 tähteä

Har länge letat efter en…

5. syyskuuta 2025

Vastaus yritykseltä BohoBeauty

Vad roligt att du blev nöjd🥰🤗

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin