Mangler ofte sjældne bog udgivelser, og da jeg falder over boggaragen, ja,ja. slog mig ikke🥴. Så begyndte lagerne at kunne fyldes op. Mht. til deres hurtighed/effektivitet så kan folkene bag boggar... Näytä lisää
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Boggaragen er et pålideligt og spændende lokal Aarhus antikvariat - specielt er jeg vild med deres Hollandske Auktion hver 3. måned, hvor man kan vælge mellem 5.000 bøger startende ved 50 kr og slutte... Näytä lisää
Spændende bøger til favorable priser! Jeg har handlet flere gange hos Boggaragen og er yderst tilfreds! Bøgerne er alsidige og i god kvalitet. Flere gange om året holder Boggaragen hollandsk uds... Näytä lisää
Jeg havnede på Boggaragens site ved et tilfælde, men fandt hurtigt ti titler til yderst rimelige priser. Leveringen var upåklagelig og meget hurtig - så de varmeste anbefalinger herfra! (og nu har jeg... Näytä lisää
Yrityksen tiedot
Yhteystiedot
Veilgårdsvej 4, 8340, Malling, Tanska
- jeppe@boggaragen.dk
- boggaragen.dk
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
Hurtig og præcis levering
Hurtig og præcis levering, og det bestilte levede op til forventningen.
Jeg elsker Boggaragen og konceptet.
Jeg elsker Boggaragen og konceptet. Jeg elsker at støtte en hjemmeside der sælger brugte bøger, der helt sikkert er ligeså gode som helt nye.
Jeg vil helt sikkert bruge boggaragen igen!
Udvalget er altid af en god kvalitet…
Udvalget er altid af en god kvalitet til nogle fornuftige priser
Det er særlig sjovt,når der er udsalg,så tør man også at tage en chance,med noget man måske ikke kender i forvejen
Nem og problemfri købsoplevelse
Nem og problemfri købsoplevelse. Gode priser og hurtig levering - det hele er som det skal være 👌
Boggaragen har et spændende udvalg af…
Boggaragen har et spændende udvalg af bøger og på det hollandske bogudsalg kan man gøre et godt kup! Bøgerne sendes hurtigt og sikkert. Et ekstra hint er at hvis bøgerne er fra rygerhjem, så er det nævnt. Jeg kan varmt anbefale sælgeren og online butikken.
Boggaragen.dk er en fantastisk side
Boggaragen.dk er en fantastisk side, hvor man kan købe bøger i alle mulige kategorier, som er til en super god pris. Bøger er flotte og velholdte, og fremsendelse går stærkt. Jeg er meget tilfreds og det er bestemt ikke sidste gang jeg køber her. God service.
Perfekt udvalg, god service og hurtig levering.
Rigtig god og velfungerende hjemmeside, der opdateres løbende, Der er altid et godt udvalg til gode priser. Desuden en særdeles hjælpsom kundeservice og hurtig levering.
Hurtigt levering, gode priser, bøger i god stand
Meget hurtig levering. Jeg bestilte bøger sen lørdag aften og fik dem allerede Tirsdag formiddag.
Gode priser og bøgerne er i god stand.
God og overskuelig hjemmeside, så man kan finde hvad man leder efter.
Hurtig levering og bøgerne var i fin…
Hurtig levering og bøgerne var i fin stand. Ingen problemer.
Min oplevelse hos Boggaragen er rigtig…
Min oplevelse hos Boggaragen er rigtig god !
Fantastisk service !
Jeg returnerede et køb , og fik hurtigt pengene retur!
Fin og hurtig levering.
Levering i top
Levering i top, og kvaliteten af bøgerne fuldstændig som ny!
Hurtig levering og bøgerne var i top…
Hurtig levering og bøgerne var i top stand.
Hos Boggaragen er der klar besked om…
Hos Boggaragen er der klar besked om bøgernes tilstand. Ligeledes går handlen og den efterfølgende forsendelse helt uden problemer
Præcis og effektiv service!
Fantastisk service
Fantastisk service , bestilte bogen " varehuset I nørregade " kom dagen efter . Vil på det kraftigste anbefale Boggaragen
Gode bøger til lave priser
Har købt på Boggaragen flere gange. Særdeles gode priser og altid hurtig levering. Der har ingen været nogen bøger, som ikke har været i OK tilstand.
Gode bøger til lave priser og hurtig…
Gode bøger til lave priser og hurtig levering. Kan kun anbefales.
Glimrende!
Overskuelig hjemmeside, fine priser, hurtig levering, bøger præcis som beskrevet.
Prima
Jeg har købt bøger herfra flere gange, og jeg er vild med konceptet. Bøger for alle - fra fagnørder til true crime entusiaster.
Fair priser, og enormt udvalg i de forskellige genrer.
Trustpilot-kokemus
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.