Mijn eerste ervaring met de producten van Bodyspeakcosmetics is al even geleden, maar ik ben altijd super tevreden geweest. Wanneer ik laatst telefonisch contact zocht werd ik ook goed geholpen. Profe... Näytä lisää
Ik bestel hier nu bijna 2 jaar mijn spulletjes en ben nog steeds super tevreden over alle producten. Het assortiment is ook enorm gegroeid in deze 2 jaar en er komen steeds weer mooie en fijne pro... Näytä lisää
Wat een geweldig bedrijf. Mooie nagellak en echt uitmuntende service. Met mijn laatste bestelling was iets misgegaan en ik kreeg de liefste dame aan de telefoon die meteen voor mij aan de slag is gega... Näytä lisää
Per ongeluk de verkeerde kleur geleverd gekregen. Dit per mail aangegeven en binnen een half uurtje super vriendelijk antwoord van Ginny. Binnen 2 dagen de juiste kleur gekregen. De verkeerde kleur he... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Bodyspeak Cosmetics is het nagelproducten merk met hoogwaardige vegan gels. Deze ontwikkelen we speciaal voor professionals en starters. Onze hoofdproducten zijn UV/LED Builder gel, PolyAcryl gel en Gel Nagellak.
Rijswijk, Hollanti
- 0702161000
- cosmetics@bodyspeak.nl
- bodyspeakcosmetics.com
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Perfecte service and geweldige producten
Altijd super snel verzonden en super leuk verpakt. De service is ook echt top, als je iets wil weten stuur je een berichtje en dan helpt ze je met alles. En de producten zijn ook altijd super!
Prima producten voor prima prijs
Prima producten voor prima prijs
Zeker aanrader
Goede gellak en top service!
Op een vrijdag besteld en de volgende dag al binnen. Goede gellak, dekt al goed na 1 laag!. Top service ook! Ga zeker vaker bestellen.
Snelle service!
Goede producten, snelle service, top bedrijf!
Producten zijn van hoogwaardige kwaliteit. Zowel het materiaal als de lakjes zou ik aanbevelen. De kleuren zijn geweldig en blijven lang en goed zitten. Daarnaast biedt het bedrijf een uitstekende service. Ze zijn goed bereikbaar en denken mee met de klant. Echt een top bedrijf! Zou ze zeker aanraden.
Goed
De witte gel duurde heel lang voor hij volledig droog was, maar de glitters en matte topcoat werkte perfect 😄
super goed geholpen
super goed geholpen met de vragen die ik had voor bestelling. bestelling werd snel verwerkt. Duidelijke emails en snelle levering. Ben super tevreden over de gel polishes en chormes. Werken erg fijn en goed kwaliteit. ga zeker weer bestellen.
Supere levering en goede producten
Alle producten kwamen netjes aan samen met een pakbon . De lakjes waren goed met bubbelplastic verpakt ! Ook zit er een handgeschreven kaartje in de doos .
Over de producten zelf ben in echt super tevreden ,de gellaken zijn goed gepigmenteerd en er zit een fijne breede kwast op .
Zoveel mooie kleurtjes
Zoveel mooie kleurtjes, perfecte brand om je nagelsalon mee op te starten! Zeer goeie kwaliteit van de gellak! 😍
Snelle levering en tevreden met de tools
Ik had een bestelling geplaatst maar die werd na twee dagen geannuleerd doordat de betaling niet was over gekomen. Opnieuw besteld en toen is het wel goed gegaan en had de spullen binnen no time in huis. Super tevreden met de kwaliteit en een prima prijs! Zal hier zeker weer tools bestellen
Op tijd geleverd mooie verpakking alles…
Op tijd geleverd mooie verpakking alles prima in orde
Super goede kwaliteit
Super goede kwaliteit. Heb swatches gemaakt en 1 laag is al dekkend! Snelle levering en leuk briefje bij het pakketje ontvangen. Erg tevreden en zal zeker nog eens bestellen!
Weer top zoals altijd
Uitstekende ervaring
Heel snel geleverd, stevig verpakt, werkt allemaal uitstekend! Bedankt voor de vlotte service!
Super netjes ingepakt !top kwaliteit !
Super producten
Super producten,
Netjes en stevig verpakt met leuk kaartje. Zeker ga ik hier vaker bestellen ✨🎉