Mijn eerste ervaring met de producten van Bodyspeakcosmetics is al even geleden, maar ik ben altijd super tevreden geweest. Wanneer ik laatst telefonisch contact zocht werd ik ook goed geholpen. Profe... Näytä lisää
Ik bestel hier nu bijna 2 jaar mijn spulletjes en ben nog steeds super tevreden over alle producten. Het assortiment is ook enorm gegroeid in deze 2 jaar en er komen steeds weer mooie en fijne pro... Näytä lisää
Per ongeluk de verkeerde kleur geleverd gekregen. Dit per mail aangegeven en binnen een half uurtje super vriendelijk antwoord van Ginny. Binnen 2 dagen de juiste kleur gekregen. De verkeerde kleur he... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Bodyspeak Cosmetics is het nagelproducten merk met hoogwaardige vegan gels. Deze ontwikkelen we speciaal voor professionals en starters. Onze hoofdproducten zijn UV/LED Builder gel, PolyAcryl gel en Gel Nagellak.
Rijswijk, Hollanti
- 0702161000
- cosmetics@bodyspeak.nl
- bodyspeakcosmetics.com
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Snelle levering En ingepakt
Snelle levering en super leuk ingepakt!!
De lakjes komen precies overeen met de foto’s op de website, vaak heb je dat de lakjes een beetje afwijken, maar bij de lakjes van bodyspeakcosmetics helemaal niet.
Altijd een snelle levering
Altijd een snelle levering. Leuk verpakt en persoonlijk door dat ze een berichtje schrijven.
Super!
Wat een geweldig bedrijf
Wat een geweldig bedrijf. Mooie nagellak en echt uitmuntende service. Met mijn laatste bestelling was iets misgegaan en ik kreeg de liefste dame aan de telefoon die meteen voor mij aan de slag is gegaan. Netjes een nalevering gehad, een klein cadeautje én een persoonlijk kaartje❤️ Heel fijn. Oh en de producten zijn allemaal geweldig, mooie kwaliteit lak die mooi dekt en lang mee gaat.
goede en snelle levering
goede en snelle levering, en super mooie kleurtjes blijven 3 week zitten
Prima product
Prima product, erg blij mee! De rubber base heeft een goede dekking en verwerkt makkelijk.
Gel polish zijn super fijn en heel…
Gel polish zijn super fijn en heel dekkend in 2 lagen
Top service !
Top service !! Hele lieve mensen
En hele leuke kleurtjes gellak
Ik ben weer helemaal blij !!
Goede kwaliteit van de producten
Goede kwaliteit van de producten. Erg goed verpakt. Snelle levering. Ben tevreden en ga zeker in de toekomst, als ik weer wat nodig heb, bestellen bij bidyspeakcosmetics.
Top!!!
Top! Goede kwaliteit, nog betere prijs. Een cadeautje om te ontvangen. Bij vragen krijg je snel en enthousiast antwoord (via social media in ieder geval). Aanrader!!!
Top producten bij een toffe webshop
Ik heb alleen maar goede ervaringen met dit merk! Als ik ergens een probleem mee heb (wat uiteindelijk we mijn eigen fout was) wordt er gekeken naar hoe dat het beste opgelost kan worden. Ik heb veel meer producten van andere merken, maar dit is echt mijn favoriet. Kleuren heb je daadwerkelijk maar 1-2 laagjes van nodig en ik ben nog nooit iets tegen gekomen dat mij niet beviel.
Top producten
Nogsteeds mijn favoriete gellak merk :) Alles is van hoge kwaliteit en ik ben er heel tevreden mee!
Het is een top bedrijf
Het is een top bedrijf! Mooie kleuren en dekt goed!
Service ben ik ook zeer over te spreken. Als je een vraag hebt reageren ze snel terug!
Super snelle levering en echt heel leuk…
Super snelle levering en echt heel leuk verpakt met ook nog een persoonlijk geschreven kaartje!💗
Was echt een cadeautje om uit te pakken!
Beter kan niet.
De klantenservice is echt zo goed. De producenten en kwaliteit ook zeker en de prijs is zeker niet duur.
Wat een fantastische producten!
Wat een mooie producten.
Super dekkende kleuren.
En klantenservice ook mega goed
Ik raad deze shop aan iedereen aan!
Goed bezig.
Blijven prachtige producten maken want ben fan!
Altijd een feestje als het pakje binnen…
Altijd een feestje als het pakje binnen komt