Mijn eerste ervaring met de producten van Bodyspeakcosmetics is al even geleden, maar ik ben altijd super tevreden geweest. Wanneer ik laatst telefonisch contact zocht werd ik ook goed geholpen. Profe... Näytä lisää
Ik bestel hier nu bijna 2 jaar mijn spulletjes en ben nog steeds super tevreden over alle producten. Het assortiment is ook enorm gegroeid in deze 2 jaar en er komen steeds weer mooie en fijne pro... Näytä lisää
Wat een geweldig bedrijf. Mooie nagellak en echt uitmuntende service. Met mijn laatste bestelling was iets misgegaan en ik kreeg de liefste dame aan de telefoon die meteen voor mij aan de slag is gega... Näytä lisää
Per ongeluk de verkeerde kleur geleverd gekregen. Dit per mail aangegeven en binnen een half uurtje super vriendelijk antwoord van Ginny. Binnen 2 dagen de juiste kleur gekregen. De verkeerde kleur he... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Bodyspeak Cosmetics is het nagelproducten merk met hoogwaardige vegan gels. Deze ontwikkelen we speciaal voor professionals en starters. Onze hoofdproducten zijn UV/LED Builder gel, PolyAcryl gel en Gel Nagellak.
Rijswijk, Hollanti
- 0702161000
- cosmetics@bodyspeak.nl
- bodyspeakcosmetics.com
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Goede service en leuke spullen
Super snel geleverd
Super snel geleverd. Hele mooie producten voor een goede prijs. Fijn en snel contact.
Heel erg tevreden met mijn bestelling!

Helemaal top!
Supersnelle levering, weer heel leuk verpakt en fijne producten (kleuren komen ook overeen met de foto's op de website). Top!
Best nail products I have used so far!
I recently started doing my own mani at home because of the lockdown and I was searching through instagram for an affordable brand that also offered help for beginner nail artists and so I discovered BodySpeakCosmetics. They might have the best nail products I have ever used (and I’m including the salon works in here too). They’re high quality, easy to use for pros and beginners and I HAVE TO mention - nice elegant packaging. Need I say more? I definitely recommend them!
Snel geleverd
Goede communicatie ik was vergeten het…
Goede communicatie ik was vergeten het huisnr door te geven en kreeg netjes een sms.
Snelle levering.
Heel leuk verpakt.
Rubberbase heeft een mooie kleur en doet wat ze beloven.
Zeer tevreden!
Super fijne lakjes!
Super blij met mijn lakjes! Heb verschillende kleuren besteld en twee topcoats. De kleuren dekken heel goed en de topcoats drogen mooi onder de lamp en doen wat ze horen te doen. Ik zou hier zeker nog een keer bestellen, het was ook erg leuk verpakt.
mijn 2de bestelling snel en compleet…
mijn 2de bestelling snel en compleet met klein cadeautje ontvangen! ik weer blij en mijn collectie weer aangevuld. ik weet wat ik dit weekend ga doen!!!!😉
Helaas zat er geen liquid bij en die…
Helaas zat er geen liquid bij en die heb je wel nodig!

Klantenservice is perfect
Klantenservice is perfect! Snelle reactie en erg persoonlijk. De verzending is ook erg snel. Zeker een aanrader!

Echt super
Snelle bezorging ! Super vriendelijke dame aan de telefoon om mijn vragen te beantwoorden . Schattig ingepakt met extra uitleg en een gratis potje glittertjes ! Bedankt !