Bodylab Arvostelua 6 137

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,5

Saanut 5/5 tähteä

Jag handlar alla mina träningspulver från Bodylab och framförallt Proteinpulver, köper inte det någon annan stans. Deras produkter har hög proteinhalt och låg sockerhalt o dessutom mindre kolhydrater,... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Nämen har just beställt hem min andra omgång clear whey, denna gång strawberry/lime. Otrolig smak!!! Har kämpat i mig mjölkiga protein hur länge som helst, det är ju en fröjd att dricka!! Som en god d... Näytä lisää

Saanut 3/5 tähteä

Inget fel på själva produkterna. Dom smakar gott. Däremot så var kartongen varorna var packade i för klen. Transportören hade tappat kartongen på ena hörnet så att hela kartongen hade gått upp. Inget... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Jag beställde flera proteinpulver från Bodylab och kargon kom fram snabbt. Det enda negativa var att jag inte fick någon notis när försändelsen skickades, och det saknas en inloggningsfunktion på he... Näytä lisää

1. Kunto- ja ravitsemuspalvelu
  2. Kuntolaitemyynti

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Bodylab är ledande inom proteinpulver. Bodylab Nutrition är både registrerade och godkända som livsmedelsgrossist, importör och producent. Detta resulterar i att proteinpulver och andra produkter som weight gainer eller kreatin från Bodylab blir kvalitets- och säkerhetstestat av världens strängaste kontrollsystem.

Bodylab

2 tähteä
1 tähti

Pyytää asiakkailta arvosteluja

Saanut 3/5 tähteä

Tyvärr kan jag inte få ut paketet ur…

Tyvärr kan jag inte få ut paketet ur skåpet!

20. huhtikuuta 2026

Hej

Det låter verkligen frustrerande – det förstår jag godt.

Har du haft möjlighet att kontakta transportören? Det är nämligen de som har åtkomst till skåpet och som kan hjälpa dig vidare med att få ut paketet.

Om du har problem med att komma i kontakt med dem, är du självklart välkommen att skriva till vår kundservice, så hjälper vi dig gärna vidare.

Kreatin med smak

Köpte Kreatin med smak. Gott och det löste upp sig som det ska. Lätt att beställa hem.

17. huhtikuuta 2026

Hej Marie,

Tack så mycket för din recension.

Vad roligt att höra att du är nöjd.

Rekommenderas

Bra pris, kundservice och snabb leverans.

13. huhtikuuta 2026

Stort tack.

Vi är glada att du är nöjd med både pris, kundservice och leverans.

Saanut 2/5 tähteä

Jag fick mitt paket i ett annat ställe

Jag fick mitt paket i ett annat ställe och den tog mer än 1-3 dagar vilket ni har skrivit.

17. huhtikuuta 2026

Hej

Tack för din feedback – och jag är verkligen ledsen att höra att paketet både levererades till fel utlämningsställe och tog längre tid än förväntat.

Detta beror tyvärr på ett fel hos Bring, och vi beklagar verkligen att det har påverkat din upplevelse. Det är självklart inte så det ska fungera.

Tack för att du gjorde oss uppmärksamma på det.

Saanut 4/5 tähteä

Nöjd med produkterna

Nöjd med produkterna, köper elektrolyter, proteinpulver, kreatin, bars och proteinpankakor.

Ger 4/5, missade deras erbjudande med en dag ordern hade precis gått iväg (gratis bars). De ville inte acceptera retur så jag kunde beställa om och få barsen.

15. huhtikuuta 2026

Hej Martin,

Stort tack för din positiva recension och för att du handlar så brett i vårt sortiment. Det är väldigt roligt att höra att du är nöjd med produkterna.

Vi beklagar att du precis missade kampanjen. Vi hoppas kunna överraska dig med fler fina erbjudanden framöver.

Julie

Snabbt leverans samt bra priser

Snabbt leverans samt bra priser

1. maaliskuuta 2026

Hej Suha,

Stort tack för din recension.

Det gläder oss att höra att din upplevelse hos oss varit positiv, och att både leveransen och vårt prisvärde uppskattas. Tack för att du tog dig tid att dela din
feedback.

Julie

Saanut 1/5 tähteä

Low quality

Their "zero sauce" has about the same calories as normal ones. And apparently they charge extra now if you want scoop when you buy protein powder. Quality has really gone down. Misleading products and also wrong nutritional information on some products i've bought

19. huhtikuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu

Hi Marcus

Thank you for your feedback – we’re sorry to hear that you’ve had this experience.

Regarding our Zero Sauces, they contain around 28 kcal per 100 ml, which is significantly lower than traditional sauces. We always aim to clearly state the nutritional values on both our website and packaging, so customers can make informed choices.

When it comes to scoops, these are now optional and need to be added separately. This change is made to reduce unnecessary plastic use and overconsumption, as many customers already have scoops at home.

Best regards

Saanut 5/5 tähteä

Snabb leverans. Bra pris. Bra information på hemsidan.

10. huhtikuuta 2026

Hej Sigrid,

Tack så mycket för din fina recension.
Vad roligt att höra att du är nöjd.

Bäst

Som vanligt bra. Köper alltid från bodylab då dom alltid har hög kvalitet på sina produkter och det är en skandinavisk tillverkare. Bäst i pris på protein. Uppskattar extra erbjudanden. Saknar däremot hydroliserat proteinpulver men hoppas det kommer snart.

10. joulukuuta 2025

Hej Lars,

Stort tack.

Det gläder oss verkligen att du väljer oss gång på gång och uppskattar både kvalitet, pris och erbjudanden.

Allt perfekt

Allt perfekt , både produkt( clear whey) och leverans.

7. huhtikuuta 2026

Hej Matejka,

Tack så mycket för din fina recension.

Vad roligt att höra att du är nöjd med både produkten och leveransen.

Saanut 3/5 tähteä

Tog lång tid innan de skickade från…

Tog lång tid innan de skickade från sitt lager. Så beställ i god tid. Och dålig kartong de skickar i, var stort hål i botten. Som de ej tejpar. Så saker kan ramla ur.
Men produkten är jag nöjd med och priset. Men förbättringar behövs.

8. huhtikuuta 2026

Hej

Tack för din feedback – och för att du både lyfter det som fungerade och det som inte gjorde det.

Jag förstår att det är frustrerande när det tar längre tid än förväntat innan paketet skickas. Förseningen beror tyvärr på påsken, där helgdagarna har påverkat både hantering och transporttider.

När det gäller hålet i kartongen så har det dessvärre uppstått under transporten. Det ska naturligtvis inte ske, och vi följer upp det med transportören.

Det är däremot glädjande att höra att du är nöjd med både produkten och priset – och tack för att du gör oss uppmärksamma på din upplevelse.

Chalotte

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin