Har boet i en af deres ejendomme i over et år. Ingen service overhovedet. Flyttede ind i en nyistandsat lejlighed med fejl af gravenede størrelse da køkkenet er på vej ned i kælderen. De er tilsyne... Näytä lisää
Jeg har boet hos Bo To Ejendomme i to år, og jeg er virkelig glad for både min lejlighed og den service, jeg har fået undervejs. Lejligheden er dejlig, og jeg føler mig rigtig godt tilpas her. Derud... Näytä lisää
Har boet til leje hos Bo-To Ejendomme i 1 år. Jeg kan varmt anbefale Bo-To som din næste udlejer. Er der problemer under lejeperioden står de straks klar til at afhjælpe de problemer der måtte opstå u... Näytä lisää
Jeg har haft 2 lejligheder fra BO-To. At være ærlig dere lejligheder eller service jeg har fået var den bedste. Medarbejderne behandler lejer med stor respekt, forståelse og venlighed. Viceværten... Näytä lisää
Udlejning af bolig og erhverv i bl.a. Vejle, Kolding, Haderslev, Aabenraa, Grenaa, Randers, Tønder, Tørring og Fredericia. Ledige lejemål kan ses på hjemmesiden www.bo-to.dk
Jyllandsgade 8, 7100, Vejle, Tanska
- tomas@bo-to.dk
- bo-to.dk
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Han har lejet lejligheder i 4 år
Han har lejet lejligheder i 4 år, i øjeblikket et hus i Bo-To. Jeg kan trygt anbefale dette firma, de har meget flotte lejligheder, rene, ryddelige og veludstyrede. Hvis der er tekniske problemer, er de straks løst. Du kan ikke bebrejde dem. Bo og Tomas er rigtig gode fyre.
Hilsen alle.
En god udlejer
Kan varmt anbefales.
En god udlejer, som gør det de siger de gør. De er ikke bange for at investere i deres lejere, hvis de tror på deres virksomhed eller ide. Selvom de er store, virker de nærværende og personlige i deres service.
Vi er meget tilfredse med at bo til…
Vi er meget tilfredse med at bo til leje ved BoTo i vejle..!!
Efter vi solgte vores hus med hurtig overtagelse af køber, stod vi og skulle bruge et ny stad at bo A.S.A.P..!!
På kun 2 dage have Bo og Thomas fundet den perfekte lejlighed til os alle 5 i hjertet af vejle..
Jeg har ellers altid svoret, at jeg hverken skulle tilbage til byen og da slet ikke i en lejlighed, meeen jeg kan godt se på det hele at jeg får svært ved at hive familien væk her fra igen<3 de elsker det her sted.!
Se små ting jeg har bedt om at få fikset blev ordnet med det samme, og alt spiller bare, fra trappevask til udendørsarealer.
En klar anbefaling her fra.!:)
For noget tid siden brugte jeg Bo-Tos…
For noget tid siden brugte jeg Bo-Tos tjenester, og jeg er meget tilfreds. Firmaet har rigtig fine lejligheder, og har du problemer, kan du få hjælp med det samme. Jeg vil helt sikkert bruge dette firmas tjenester igen. jeg anbefaler
Jeg kan bestemt IKKE anbefale dette…
Jeg kan bestemt IKKE anbefale dette firma.
Der er ikke styr på meget og deres viceværter tjaaaa :/
Hold jer fra dem....
Super godt firma
Super godt firma! Jeg har aldrig haft nogle problemer med bo-to. Vildt god service med altid imødekommende personale. Kan klart anbefale. Kun positivt herfra.
Jeg har gennem mit arbejde oplevet
Jeg har gennem mit arbejde oplevet, Bo som udlejer men også som rådgiver af en fælles kunde.
Bo er yderst kompetent og gør tingene rigtigt og ordenligt.
Jeg vil både anbefale ham som rådgiver og udlejer.!!
5 STORE stjerner herfra
Kan varmt anbefale bo-to
Bor i en ejendom ejet af Bo og Thomas, der er styr på det, viceværten er flink. Skal noget fikses så ringer vi og så er de her dagen efter. Virkeligt flinke udlejere.
Super flinke personale som er meget…
Super flinke personale som er meget stabile og og god til sit arbejde😊
Hvis det er det mindste problem kører de ud for at hjælpe det er 10 ud 10 service😊⭐️
Knivskarpe og super behjælpelige
Jeg har boet i en af Bo-tos lejligheder her i Vejle det sidste lange stykke tid. Og jeg har været intet mindre end tilfreds!
Lejligheden er super lækker og hvis der nogensinde har været det mindste, som jeg har haft brug for hjælp til eller været i tvivl om, så har de eller viceværten været skarpe til at hjælpe hurtigt. Så har intet andet end godt at sige om Bo-to. Klar anbefaling herfra!
Jeg har lejet en del ejendomme ved…
Jeg har lejet en del ejendomme ved Bo-to og må sige der er ALTID 100% styr på tingene og man får altid hvad man bliver lovet.
Bo-to kan varmt anbefales
Tak for denne gang Allan tønder
Hold jer fra dette firma...
Hold jer fra dette firma...
Der er ikke styr på noget, og slet ikke deres fra deres viceværter- hvis man kan kalde dem det.
Very nice custom service
Very nice custom service. They helped me with all the informations. 😇
Annelie er super hjælpsom og alt i alt…
Annelie er super hjælpsom og alt i alt en virkelig god oplevelse - tak 🌺
God virksomhed
Virkelig god service
Virkelig god service! Og smukke lejligheder
Havde en rigtig positiv oplevelse og…
Havde en rigtig positiv oplevelse og det kan bestemt anbefales. Oplevede rigtig positiv service med firmaet
Super service og venlig og hjælpsom…
Super service og venlig og hjælpsom håndværkere med smil på 😂
Har ikke meget godt at sige om bo-to de…
Har ikke meget godt at sige om bo-to de er ligeglade med skimmelsvamp og råber af lejere samt ikke gør en dyt når man ber dem om det. Plus de benægter medmindre man har ALT på skrift.. Har en grim attitude overfor lejere.. overboer har også problemer med dem.