Bo-To Ejendomme Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,5

Har boet i en af deres ejendomme i over et år. Ingen service overhovedet. Flyttede ind i en nyistandsat lejlighed med fejl af gravenede størrelse da køkkenet er på vej ned i kælderen. De er tilsyne... Näytä lisää

Jeg har boet hos Bo To Ejendomme i to år, og jeg er virkelig glad for både min lejlighed og den service, jeg har fået undervejs. Lejligheden er dejlig, og jeg føler mig rigtig godt tilpas her. Derud... Näytä lisää

Har boet til leje hos Bo-To Ejendomme i 1 år. Jeg kan varmt anbefale Bo-To som din næste udlejer. Er der problemer under lejeperioden står de straks klar til at afhjælpe de problemer der måtte opstå u... Näytä lisää

Jeg har haft 2 lejligheder fra BO-To. At være ærlig dere lejligheder eller service jeg har fået var den bedste. Medarbejderne behandler lejer med stor respekt, forståelse og venlighed. Viceværten... Näytä lisää

1. Vuokra-asuntovälittäjä

Udlejning af bolig og erhverv i bl.a. Vejle, Kolding, Haderslev, Aabenraa, Grenaa, Randers, Tønder, Tørring og Fredericia. Ledige lejemål kan ses på hjemmesiden www.bo-to.dk

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

63 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Professionelle og imødekommende

Jeg har kun haft gode oplevelser med BoTo Ejendomme. De er nemme at komme i kontakt med, og ting bliver hurtigt ordnet, hvis der er noget. Professionelle og imødekommende. Kan klart anbefales!

11. huhtikuuta 2025

Vi har lejet ejendomme gennem Bo-To…

Vi har lejet ejendomme gennem Bo-To Ejendomme til vores køreskoler, og vi kunne ikke være mere tilfredse! Fra start til slut har oplevelsen været professionel og bekvem. Ejendommene er i top stand og perfekt placeret til vores behov.

Et eksempel er at da vi skulle overtage lokalerne i Vejle trængte de til en kærlig hånd efter at have været udlejet i 13 år, vi kunne blot sige hvordan vi ville have det renoveret efter vores stil. Nyt køkken, wc, gulve, vægge og lofter. Alt var nyt, lige efter vores behov. Har aldrig prøvet noget lignende.

Kommunikationen med Bo-To Ejendomme har været utrolig nem og hurtig, og de har altid været hjælpsomme og imødekommende. De har virkelig forståelse for vores branche og har sørget for, at vores faciliteter altid er i orden.

Vi kan klart anbefale Bo-To Ejendomme til andre, der leder efter pålidelige og velholdte ejendomme til erhvervsmæssig brug. Bo er helt nede på jorden og imødekommede. Vi ser frem til et langt og fortsat samarbejde!

murermester

Seriøs og professionel samarbejdspartner, der er kvalitets bevidst og har en konstruktiv retning.
Løsningsorienteret i tilgangen til forskellige projekter og det fremmer arbejdsgange og minimere spildtid..

De bedste anbefalinger herfra

Murermester Bork-Christensen

8. huhtikuuta 2025

Jeg lejer ved bo-to og har altid været…

Jeg lejer ved bo-to og har altid været super tilfreds med den måde de griber tingene an på og hvor hjælpsomme de er når der er noget der skal fixes! Jeg kan varmt anbefale og leje ved dem, og kan 100% stå inde for dem! De for simpelthen alle 5 stjerner fra mig og kunne jeg ha givet dem flere havde de også fået det! En kæmpe anbefaling herfra!

Anbefaler IKKE Bo-To

Ubehagelig vicevært. Skimmelsvamp og frygtelig fraflyttesyn som skulle være holdt med en person men der kom en mere som de ved jeg ikke kunne med. De ville ikke erkende de fejl og mangler der var og gad ikke gå flyttesynes igennem med mig. De var venlige i starten og det første halve år og så stilnede det af. Én overflade behandling af svampen men den kom igen da det ikke blevet gået i dybden med. Påstår det er min egen skyld pga manglende udluftning. Jeg luftede ud 3 gange om dagen i 5 min og havde en affugter kørende på egen regning som blev tømt hver dag. Høje varme og vand regninger (har ALTID fået penge tilbage andre steder jeg har boet (også i dag får jeg penge tilbage)) hos bo to skulle jeg betale 2-3000kr ekstra i vand og varme og det samme skulle mine overboer.
Pas på dem her. Kan ikke anbefale dem!

1. toukokuuta 2024

SMUKT

Overtog en virkelig flot lejlighed hvor alt fra malling, gulv, tapet osv var lavet helt nyt. Fik ovenikøbet et nyt skab + brusehovede!

Fik endda lov til at flytte ind 1 dag tidligere - virkelig god service 🌟

27. helmikuuta 2025

KÆMPE anbefaling og 5 stjerner til BO-TO

Min kæreste og jeg har nu boet i BO-TOs lejligheder i snart halvandet år, og er netop flyttet i en ny grundet oversvømmelse.

Vi er så taknemmelige for den store hjælp som BO-TO har ydet i en tid, hvor vi ikke kunne få hjælp fra vores eget forsikringsselskab. BO-TO var hurtigt ude for at hjælpe, da vandet steg på dagen for oversvømmelsen, og var i gang tidligt morgenen efter for at udbedre skaderne og tømme vores lejlighed for vand. Da vi skulle flytte vores ting satte de et lokale til rådighed, da vi ikke havde muligheder for at opbevare dem. Uden deres hjælp kunne vi ikke have flyttet vores ting så hurtigt som vi gjorde. Da tiden gik uden svar fra forsikringen, og det faktum at lejligheden var ubeboelig, var vi meget i kontakt med BO-TO. De meget venlige medarbejdere svarede hurtigt tilbage og tog sig alle sammen tid til at lytte og hjælpe os, hvilket gjorde os helt trygge og bekræftede os i, at vi ikke kunne bo et bedre sted - særligt i vores tilfælde mht. oversvømmelsen. BO-TO var meget samarbejdsvillige, og betaling af huslejen blev stoppet med det samme, og samtidig fik vi husleje tilbage for hele den måned, hvor vi ikke kunne bo i lejligheden. Da vi gerne ville flytte i noget andet og større, men stadig blive boende hos BO-TO, var de meget behjælpelige med at finde andre mulige lejligheder til os. Vi fandt hurtigt en som var lige os, og allerede to uger efter vi havde set lejligheden, havde de gjort den klar til os. Vi kunne ikke have landet et bedre sted efter sådan en oplevelse.

Vi kan ikke takke BO-TO nok for deres kæmpe hjælp i en tid, hvor vi havde allermest brug for det. Derfor kan vi kun anbefale at bo hos BO-TO, for de gør virkelig alt for, at hjælpe deres lejere, hvis behovet er der.

27. syyskuuta 2024

HOLD JER VÆK

Virkelig dårligt selskab deres lejligheder er fyldt med skimmel og det får DU skylden for selvom det er i hele huset som består af flere lejligheder er heldigvis flyttet til noget væsentligt bedre dog har vi åbenbart skulle betale for noget vi har bedt om blev skiftet ud i flere år uden resultat men nu da vi er væk er de ting åbenbart ordnet + der er kommet opvaskemaskine op og ændret på andre ting som de ikke ville høre tale om når vi snakkede med dem

Boede der i næsten 3,5 år
Flyttede ind 1. April 2021 (tragisk nok den største aprilsnar jeg har været udsat for) og flyttede ud 27. September sjælendt har jeg fortrudt noget så meget som at bo der

27. syyskuuta 2024

Varm anbefaling til Bo-To

Efter at have kigget flere lejligheder faldt jeg for en hos Bo-To. Jeg skrev med en af deres søde medarbejdere som altid svarer ret hurtigt.
Ved fremvisning af lejlighed og til indflytningssyn havde jeg også en rigtig god fornemmelse og det hele foregik i mit tempo og der blev fortalt om fejl og mangler og ikke mindst det nye køkken som de valgte at sætte ind.
Efter jeg var flyttet ind opdagede jeg at min tørretumbler ikke varmede, jeg ringede og et par dage senere fik jeg en ny.
Jeg kan varmt anbefale Bo-To :-)

6. marraskuuta 2024

Nyligt tilflyttet

Jeg er for nyligt flyttet i en af Bo-To’s lejligheder.

Fra første minut var oplevelse helt igennem skøn. Hurtig og effektiv korrespondence, og de tog meget god hånd om de udfordringer jeg kom med. De har været utrolig large omkring hele flytningen, indbetaling og det hele, og via aftale fik jeg lang snor og hjælpen var altid at hente.

Derudover var to af mine termostater gået i stykker her, men de var fikset på 2 dage efter hurtig hjælpe fra vicevært.

Alt i alt en skøn oplevelse, kan klart anbefales!

1. syyskuuta 2024

God og behagelig oplevelse!

Bo - To giver en ekstra ordinær god service.
Bliver mødt af en sød, smilende og imødekommende personale til fremvisning. Der bliver brugt den tid man har brug for, både til fremvisning, men også på besvarelse af spørgsmål, når man ringer ind på kontoret. Forståelse og venlighed hele vejen igennem fra de forskellige ansatte jeg har været i dialog med. Virker som et kompetent firma som er meget reelle, ærlige og ikke mindst hjælpsomme!

29. elokuuta 2024